Így kellene véget érnie a Vámpírnaplóknak Paul Wesley szerint
2015. január 24. 12:15
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Lehetséges hogy nem kéne a 7. évad, de én akkor is nagyon várom. Delena párost meg kifejezeten imádom, nincs senkivel sem bajom. És most hogy a 6. évad van látszik hogy Elena és Damon menyire összeilik...Elenának elvesztek a jó emlékek Damonröl, mégis újra beleszeretett. Akik szerint unalmas a sorozat, azok ne nézék és ne itélkezenek feleslegesen.
2015. január 24. 12:32
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Szerintem a egyik legjobb sorozat! És én nagyon szeretem:) De én szerintem is a 6. évad után nem kéne még egy 7. is..hiszen annyi mindent nem lehet kihozni egy sorozatból..és a végén még erőltetett lesz ami pedig nem feltétlenül jó..
2015. január 24. 13:09
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Nem értek egyet Paulal.. Öljünk meg kb mindenkit.. Elena legyen újra az az esetlen kislány.. Na ne! Mit beszél itt 160 évről mikor Katherina több, mint 500éves volt, Lexi is túl volt a 300on és akkor az Ősökről ne is beszéljünk
Én a mai napig imádom a sorozatot, az egyik legjobb és tényleg ezen nőttem fel, ahogy sok másikon. Nagyon is örültem mikor megtudtam, hogy berendelik a 7.évadot, mert nekem még mindig tud újat mutatni és adni!
Nagyon örülök, hogy Elena még így is, hogy elvesztek az emlékei Damonről és csak a rosszak maradtak meg róla is beleszeretett! Ők tényleg összeillenek <3
Én a mai napig imádom a sorozatot, az egyik legjobb és tényleg ezen nőttem fel, ahogy sok másikon. Nagyon is örültem mikor megtudtam, hogy berendelik a 7.évadot, mert nekem még mindig tud újat mutatni és adni!
Nagyon örülök, hogy Elena még így is, hogy elvesztek az emlékei Damonről és csak a rosszak maradtak meg róla is beleszeretett! Ők tényleg összeillenek <3
1 felhasználónak tetszik:
Klauflau
2015. január 24. 13:27
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Szerintem már túl van húzva ez az egész.
Kéne valami drámai a végére ez igaz-csak ne rontsák el úgy, mint az HIMYM-t.
Kéne valami drámai a végére ez igaz-csak ne rontsák el úgy, mint az HIMYM-t.
2015. január 24. 13:29
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Triumvirátus?! Á-á, az három férfi szövetségét jelenti, szóval semmiképpen sem lehetne a Elena-Damon-Stefan triót annak titulálni.
A történet vége? Igen, már nagyon itt lenne az ideje, de nem így! Inkább hozzák össze valamelyikőjükkel Elenát, és ne kövessék el ugyanazt a hibát, amit a True Blood készítői - ami ott történt, az kabaré volt a javából...
Nem kell tovább húzni-nyúzni a sztorit, már kihozták a maximumot belőle, nem kell az, hogy a készítők pénzsóvárága miatt még inkább a minőség rovására menjen a hossz.
Szép volt, jó volt, de az ötdik évadig is bőven elég lett volna!
Az meg, hogy 160 év sok... Akkor mit mondjon a Michaelson família?
A történet vége? Igen, már nagyon itt lenne az ideje, de nem így! Inkább hozzák össze valamelyikőjükkel Elenát, és ne kövessék el ugyanazt a hibát, amit a True Blood készítői - ami ott történt, az kabaré volt a javából...
Nem kell tovább húzni-nyúzni a sztorit, már kihozták a maximumot belőle, nem kell az, hogy a készítők pénzsóvárága miatt még inkább a minőség rovására menjen a hossz.
Szép volt, jó volt, de az ötdik évadig is bőven elég lett volna!
Az meg, hogy 160 év sok... Akkor mit mondjon a Michaelson família?
2015. január 24. 13:29
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Ja valami ilyesmit tudnék én is elképzelni a méltó befejezésre!!
2015. január 24. 13:49
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Ha Paul így gondolja, akkor inkább ne üljön sem a produceri székben , de még a forgatókönyvhöz se nyúljon. Oké, hogy ezek már tényleg elég gyenge részek, de akkor sem így kell lezárni egy ilyen sorozatot. És különben is az előző évad végén már úgymond "kinyírták" Damon-t, erre visszatért. Szóval a halál dolog itt nem működik. Valami drámai kell a végére, de nem a rossz értelemben.
Diala
2015. január 24. 14:33
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Én azt gondolom, hogy ez a 6 évad sok egy ilyen sorozatnak. Csak húzzák, nyújtják az egészet, miközben szinte észre sem veszik, hogy kezd ellaposodni a történet. Szerintem is ideje lenne befejezni és csillapítani ezt a felhajtást a sorozat körül.
2015. január 24. 14:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Boldog vége legyen szerintem.
2015. január 24. 16:27
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Szerintem is elég lapos lenne egy boldog befejezés...=/
2015. január 24. 16:41
Szerintem a vége egyszerre legyen boldog, de legyen valami drámai végkifejlet is. Paul verziója nekem kifejezetten tetszik, de szerintem Elena és a szíve választottjának valami drámai vége kéne legyen. És úgy egyszerre lenne boldog, de még is szomorú lezárás.
2015. január 24. 17:07
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sajnos a harmadik évad fele óta nem láttam egy részt sem a sorozatból, de egy kedves barátnőmnek köszönhetően elég sok mindent tudok arról, hogy a továbbiakban hogyan folytatódott. Még mindig ahhoz tartom magam, hogy nem kellett volna ennyi hülyeséget kitalálni és így eltérni a könyvektől. Ha azokat megvalósítják, egészen az elsőtől a hetedikig (mert a többit úgysem LJ írta), akkor pont jó lett volna az egész és nem is lenne benne annyi hülyeség, mint így...
A könyveknek a karakterek 1/10-ét köszönheti mindenki, a többi már a sorozat szüleménye.
Amúgy ez is egy tipikus "Once upon a wasted potential" című előadás, kár, hogy az adaptációkat "mostanában" csak elszúrni tudják.
Idézet
Felsorolni is nehéz lenne, hány karaktert láthattunk megelevenedni a képernyőkön, köszönhetően a sorozat alapjául szolgáló könyveknek.
A könyveknek a karakterek 1/10-ét köszönheti mindenki, a többi már a sorozat szüleménye.
Amúgy ez is egy tipikus "Once upon a wasted potential" című előadás, kár, hogy az adaptációkat "mostanában" csak elszúrni tudják.
Nina 10
2015. január 24. 17:14
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
nem is tudom, azért szerintem vámpírhoz képest nem olyan idősek, de az tény hogy ahogy alakulnak a dolgok szerintem nem kell több évad. fejezzék be úgy hogy... igazából nem érdekel hogy hogy csak legyen már vége. hűségesen nézek minden részt de ez a hülyeség a sok bonyolítással már egyszerűen csak kínos. túlzás. adjanak neki egy szép befejezést, ami nem elena körül forog, és legyen vége.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.