Szerintem is ez megint csak a féltékenyítésről szól..
Ezzel a csajjal is csak most volt egyszer mindjárt másik után néz,mellesleg ez a haj valami borzalom.
Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt?
2015. január 23. 20:17
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
2015. január 23. 20:19
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Mind belátjuk,hogy a Jelena románcnak nincs értelme.talán azért,mert botrány van botrány hátán.Selena Zedd-el tökéletes páros,Justin és Hailey is összeillenek.Akkor mi az akadály?Ja megvan...Nem tudják elfelejteni egymást.
2015. január 23. 21:00
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
Nagyon cukik eggyütt <3
ÉS JELZEM HOGY JUSTINNAK UJRA BARNA A HAJA !!!
ÉS JELZEM HOGY JUSTINNAK UJRA BARNA A HAJA !!!
2015. január 23. 21:02
Szerintem aranyosak együtt. Justin inkább ezzel a Hailey nevű lánnyal legyen mint hogy Selenával minden héten szakítson aztán összejöjjön.
2015. január 23. 21:21
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet
"Justinnak új múzsája van, az pedig Hailey. Ő más, mint Justin eddigi barátnői, kedves és jó fej, és nem foglalkozik Justin hírnevével és pénzével"
Ja, biztos...feltörekvő modell, nekem ez elég válasz volt. Persze értem én, hogy Baldwin de ő eddig semmit sem tett le az asztalra. Nem azért, hogy mondjuk pont Selenát védjem, de kétlem, hogy konkrétan pont Ő a pénze miatt járt volna vele.
2015. január 23. 21:32
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Úgy látom, Justin-nál megint hódit a legénybajusz
"Feltörekvő modell", de persze, hogy nem csak az kell neki, hogy Bieber majd szépen híressé tegye és vele cikkezzen majd minden második neves hírlap. Hát persze, hogy nem
Egyébként, ha ez egy visszavágás akart lenni a Selena-Zedd párosra, elég gyenge volt.
Abbahagyhatnák már ezt a macska-egér harcot. Ha nem tudják eldönteni, hogy szeretik-e egymást vagy nem, akkor inkább maradjanak a popójukon és lépjenek tovább, mert ha valamit nem érzel biztosan, akkor az nincs is ott.
2015. január 23. 21:39
|
|
Pluto de Vilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 230301 offline
|
lel Justin de sukár mitnemondjak
2015. január 23. 22:00
Elody a számból vetted ki a szót.
Amúgy nem hinném, hogy együtt vannak. És, mint már leírták előttem, Justin-nak újra barna haja van.
Amúgy nem hinném, hogy együtt vannak. És, mint már leírták előttem, Justin-nak újra barna haja van.
2015. január 23. 22:14
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Hál Istennek xD végre leszállhatna Selenáról.. Tegye tönkre ezt a lányt.. Már elég volt belőle. És én ezzel nem bántani akarom vagy beszólni és a fanok se vegyék magukra. Csak már elég volt ebből a kapcsolatból. Eleget szenvedtek már.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: