A Jóbarátok Rachelje se nőtt fel gondok nélkül. A rivaldafény mindig csak a felszínt mutatja, és a mostani interjúból is kiderül, hogy a sztárok sem tökéletesek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston diszlexiás
2015. január 23. 18:28
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
"Én soha nem voltam olyan csodás, mint ő. És én őszintén nem gondolom magamról még most se, hogy az lennék, ami rendben van."
*példakép*
2015. január 23. 18:40
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Manapság sok híresség diszlexiás (pl.Bella Thorne).De nem adják fel és küzdenek a céljaikért.Azért olyan híresek amilyenek
2015. január 23. 18:53
Hogy lehet 20 éves korban megállapítani ezt és nem akkor amikor írni, olvasni tanul? Szerintem csak enyhén lehet diszlexiás különben sokkal hamarabb megállapították volna, nagyon sokat szenvednek a diszlexiások iskolában
Főleg k...csög , nem megértő tanárral.
2015. január 23. 18:59
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
egyébként csodálatra méltó, hogy annak ellenére, hogy diszlexiás ekkora színésznő lett:)
de van benne valami, NoBigDeal
de van benne valami, NoBigDeal
2015. január 23. 18:59
Ó Jennifer valóban egy példakép lehet minden lány számára
Úgy gondolom nem túlzok, még kicsit sem ha azt mondom ez a színésznő helyettesíthetetlen, messze felülmúlhatatlan és különleges karaktert képvisel. A külsejéről nem is beszélve, hihetetlen milyen jól tartja magát és hogy ennyi évesen is fiatalos, és energikus nő.
Én is úgy gondolom, hogy nem lehet súlyosan diszlexiás, mert akkor korábban is észrevették volna a dolgot. ^^
Én is úgy gondolom, hogy nem lehet súlyosan diszlexiás, mert akkor korábban is észrevették volna a dolgot. ^^
2015. január 23. 19:42
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Fura ezt hallani. Gyönyörű nő, és igazi példakép ! Én imádom♥
2015. január 23. 20:02
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem kell tökéletesnek lenni
2015. január 23. 20:30
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Senki sem tökéletes, ez tesz minket emberré. Egyébként Jennifer nagyon tehetséges és gyönyörű, igazi példakép
2015. január 23. 20:45
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Öhm... Akkor ez elég kései diszlexia azt hiszem. Általában kisiskolás korban diagnosztizálják az embernél a diszlexiát. Csodálom, hogy nála nem vették ezt észre az elemiben. Volt két diszlexiás osztálytársam is anno, és mindkettejüknél még az általánosban jelentkeztek a problémák.
2015. január 23. 21:25
Cher is diszlexiás,még is egy legenda lett.
Egyébként imádom Jenny-t.
Egyébként imádom Jenny-t.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: