Violetta Live: három koncert lesz Budapesten!
2015. január 28. 16:57
Fejbe lövöm magam esküszöm. Egy ilyen ringyót háromszor meghívnak ide de egy nyomorult rendes koncertet nem szerveznek! Az egy dolog,hogy vannak fesztiválok de azon kívül? Semmi. Black Veil Brides? Kiss? Avenged Sevenfold? Green Day? Őket kéne hívni,akiket nem csak a 3-10 éves korig terjedő pisis osztag érdekel. #SAJÁTVÉLEMÉNY :/
2015. január 28. 17:28
|
Fast n Furiousúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 238914 offline
|
Sziasztok!
Olvasgattam vissza pár kommentet de nem nagyon tudok mit mondani sok an írják hogy 3 koncert... Igen mi van vele?? Aki szereti elmegy rá akinek nem tetszik annak meg mit kell itt sajnáltatnia magát hogy "fejbe lövöm magam"... komolyan?... miért kell vele foglalkozni? Ha nem érdekel van helyette ezer dolog amit csinálhatsz töltsd hasznosan az idődet ahelyett hogy itt kommentelünk mindenféle sz@rról.. már elnézést
Olvasgattam vissza pár kommentet de nem nagyon tudok mit mondani sok an írják hogy 3 koncert... Igen mi van vele?? Aki szereti elmegy rá akinek nem tetszik annak meg mit kell itt sajnáltatnia magát hogy "fejbe lövöm magam"... komolyan?... miért kell vele foglalkozni? Ha nem érdekel van helyette ezer dolog amit csinálhatsz töltsd hasznosan az idődet ahelyett hogy itt kommentelünk mindenféle sz@rról.. már elnézést
2015. január 28. 18:59
nehezen viselem el ezt a violetta fevert. nem tudom mi történt a disney-es sorozatokkal de ezek már egyáltalán nem azok amik régen mentek. nekem meég mindig hannah montanna a kedvenc.
2015. január 28. 19:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Sz@ros baromság. Pisiseknek való.
Undorító ez a felhajtás körülötte!
Undorító ez a felhajtás körülötte!
2015. január 28. 19:43
|
|
sisoooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 164822 offline
|
Én sem kedvelem a sorozatot, de aláirom h Martinának és Diegónak jó hangja van, a többiekről inkább semmit nem irnék..
De inkább magasabb szinvonalu énekest hivjanak.. :/ Pl: Christina Aguilera, Demi Lovato, Nicole Sherzinger stb..
De inkább magasabb szinvonalu énekest hivjanak.. :/ Pl: Christina Aguilera, Demi Lovato, Nicole Sherzinger stb..
2015. január 28. 20:29
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Egyáltalán nem vetem meg, hiszen akármennyire is utáljátok sokaknak hatalmas kedvenc. Megértem,hogy ki nem állhatjátok, de attól még legalább kulturáltan fogalmazzátok meg nemtetszéseteket.
Ez a dolog pedig lehetne a nagyobb hírességek felé egy kis példa, hogy ide nyugodtan lehet jönni, simán megtelik háromszor is az Aréna.(:
Ez a dolog pedig lehetne a nagyobb hírességek felé egy kis példa, hogy ide nyugodtan lehet jönni, simán megtelik háromszor is az Aréna.(:
2015. január 28. 20:48
Kedves Vilu459 remélem jót derültél.
NAGY betűkkel feltüntettem,hogy SAJÁT VÉLEMÉNY. Legközelebb olvasd végig és utána szólj le. És hidd el,tisztában vagyok vele mit írtam.
2015. január 29. 00:22
|
|
teffanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.18. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 213660 offline
|
Na hát én meg halok!
Violetta , kérlek maradj csak a te világodba nem kell, hogy gyere a mi kis országunkba!
Nekem ezzel nem szerzel örömet ha jösz , mert nem szeretlek
De a fanoknak örömet szerzel hisz ők imádnak téged, szóval miattuk gyere el! Becsüld meg őket
Violetta , kérlek maradj csak a te világodba nem kell, hogy gyere a mi kis országunkba!
Nekem ezzel nem szerzel örömet ha jösz , mert nem szeretlek
De a fanoknak örömet szerzel hisz ők imádnak téged, szóval miattuk gyere el! Becsüld meg őket
2015. január 29. 11:38
Szerintem jó ötlet a koncert,alig várom,én biztosan el fogok menni.
2015. január 29. 12:34
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Violetta így Violetta úgy...jó hogy már a vízből nem folyik Violetta..Rajtam és pár emberen kívül mindenki örül annak hogy idejön kornyikálni..röhej az egész..bocs ha valikt ezzel megsértettem nem volt szándékos
2015. január 29. 15:50
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Rekusskah, képzeld végig olvastam. Persze, tudod, mit írtál, csak téves adatok. Egyszerűbben fogalmazva: azt írtad 3-10 évesek. Én speciel ismerek ilyen fanokat is, de idősebb rajongókat sokkal többet.
2015. január 29. 16:34
Rebusskah: 3-10 éves pisisek? Hagyjuk az óvodát, kérlek. Miért nem képesek az emberek elfogadni a másik ízlését? Miért ilyen korlátozott mindenki? Miért kell az alapján megítélni a másikat, egy filmet vagy egy sorozatot, hogy hogyan indít? Könyörgöm. A te ízlésed a rock, ha nem vagyok h*lye. Egyszer el fognak jönni, hidd el. De azt viszont tényleg röhejes, hogy itt szidja mindenki a koncertet... miért nem képes senki elfogadni a másikat úgy, ahogy van?
A cikkhez kapcsolódóan: én biztosan ott leszek az egyiken, nagy valószínűséggel a harmincadikain.
A cikkhez kapcsolódóan: én biztosan ott leszek az egyiken, nagy valószínűséggel a harmincadikain.
2015. január 30. 20:32
|
|
Anikó64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 120 Csatolások: 37 Azonosító: 193657 offline
|
Szerintem nagyon jó sorozat szerintem a 0 éves kortól mindenki szeretheti violettát én is 14 éves vagyok és imádom de sajna ere a koncertre nem megyek el mert én a WWE Pankrációra megyek mert választanom kellet .De azért nagyon örülök hogy jönnek.
2015. január 31. 00:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.01.23. 23:22)
belenéztem már felvételbe ilyen koncertesbe és rángatózik mint egy idegbeteg és hogy tud közben élőben énekelni, miközben rázza magát összevissza? Pléjbek az egész szánalom...
Egyetértek veled,na mit szólsz?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: