Violetta Live: három koncert lesz Budapesten!
2015. január 23. 18:54
blah. megyek paradicsomot dobálni!
amúgy oké, hogy ennyire sokan szeretik meg minden... de háromszor?????? gondooljatok bele tényleg mennyi pénz és minden országban fellépnek, milliárdosok, de valahol éheznek!
2015. január 23. 18:56
|
|
Dzseniivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.08. Hozzászólás: 136 Csatolások: 41 Azonosító: 164991 offline
|
mik ezek a beszólások, hogy hova fejlődik a világ?
ember, egy rohadt koncertről beszélünk.
17éves vagyok, és vállalom basszus, hogy én is ott leszek.
mindenkinek meg van a saját ízlése.
én sem szidom a rock punk meg a hasonló zenéket, nem tudom, hogy miért kell itt is folyamatosan a fesztivált csapni.
csak gratulálni tudok
ember, egy rohadt koncertről beszélünk.
17éves vagyok, és vállalom basszus, hogy én is ott leszek.
mindenkinek meg van a saját ízlése.
én sem szidom a rock punk meg a hasonló zenéket, nem tudom, hogy miért kell itt is folyamatosan a fesztivált csapni.
csak gratulálni tudok
2015. január 23. 18:59
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
HÁROOOOM???????!!!!!!!!!! Egy se kéne nem hogy három!!!!!!
Bár mindez ízlés kérdése,mindenki nem szeretheti ugyanazt
Bár mindez ízlés kérdése,mindenki nem szeretheti ugyanazt
2015. január 23. 19:07
Csak fogom a fejem egyesek hozzászólásait látva. Három nyamvadt koncert miatt akkora hisztériát csapni, mintha a világ vége közeledne, egyszerűen röhejes. Mért fáj az nektek, hogy ellátogatnak ide, ezzel rengeteg gyereknek örömet szerezve? Kötelez netán bárki is, hogy ott legyél? Nem. Fel nem tudom fogni ezt a 'ha nekem nem jó, akkor másnak se legyen az' mentalitást. Gyomorforgató. Remélem, hogy akinek lehetősége lesz ott lenni, az nagyon jól fogja magát érezni!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. január 23. 19:47
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Még egy.(:♥
2015. január 23. 20:05
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
jó sokan mennek
2015. január 23. 20:12
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
jó ég, de sok bajotok van
miért fáj az nektek, ha valaki örül annak, hogy lesz nem egy, hanem egyenesen három koncert, amire elmehet? jöttök itt az éhezéssel, és egyéb dolgokkal, de aki ezt hajtogatja, nézzen már egy picikét magába, hogy mennyit költ technikai eszközökre, koncertekre, együtteses cuccokra, a hobbijára etc. amik nem feltétlenül lennének életbevágóan fontosak. Tudjátok, a szórakozás igen tág fogalom. Ha annyira nem tetszik, menjetek tiltakozásul adakozni a szegényeknek
2015. január 23. 20:20
Mondjuk szerintem jó lehet ez a koncert, szeretem ezeket a dalokat. Szívesen megnézném ezt a koncertet, látványos lehet. A jegyek tényleg elég drágák, de biztos, hogy megéri megvenni őket.
2015. január 23. 21:52
Abból a pénzbõl inkább elmegyek valami jobb koncertre.
2015. január 23. 22:06
Ahogy olvasgattam itt a kommenteket, elgondolkoztam azon, hogy vajon egyeseknek miért szúrja ennyire a szemét ez a három fellépés. Ha nem vagy kíváncsi rá, nem mész el, ennyi. Valaki örül ezeknek a koncerteknek. Ne értsetek félre, nem vagyok Violetta-rajongó, nem is követem a sorozatot, de úgy gondolom, ez egy jó lehetőség azoknak, akik viszont szeretik.
2015. január 23. 22:17
Később ez a csaj bánni fogja, mit művelt 17 évesen.
2015. január 23. 22:49
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ilyenkor olyan szomorú leszek. Amikor ment a Floricienta a tévében, k.rva sok petíció meg mittudom én volt, hogy jöjjenek ők is Magyarországra, de füstbe ment terv volt. Ez azóta is sérelmem
2015. január 23. 23:22
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
belenéztem már felvételbe ilyen koncertesbe és rángatózik mint egy idegbeteg és hogy tud közben élőben énekelni, miközben rázza magát összevissza? Pléjbek az egész szánalom...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.