Violetta Live: három koncert lesz Budapesten!
2015. január 23. 14:46
Semmi bajom velük.Én inkább a One Directiont választottam Bécsbe.Először is remélem mindenki tisztában van vele,hogy az előadók nem dönthetik el hova menjenek.Erre valóak ugyanis a menedzserek,akiknek küldik a felkéréseket.Még onnan is válogatnak és azok kerülnek fel a listára ahol az adott dolgot jól el lehet adni.Ha 10 embert megkérdezel abból 6 biztosan imádni fogja a többinek meg vagy elmegy vagy utálja.Nincs semmi baj vele mindenkinek más az ízlésem.Nem akarok itt senki anyagi helyzetébe beleszólni de ez a 10.000 Ft egy jegyért nem is olyan sok.Más előadóra kétszer ennyi a jegy.Ehhez jön még a terep,valószínű a nagy előadóknak ott van a nagy színpad díszlet mindenféle tüzijátékkal,és őnekik nem lesz elég egy kis aréna továbbá ne is beszéljünk a puccos magánigényeikről.A Violetta friss hús,nekik is új ez,szóval mindenben visszafogottabak az igényeik és őket ennyiért lehet eladni.Lássátok be a többség szereti és a közkívánat dönt!!
2015. január 23. 15:17
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
A pofám leszakad: Kíváncsiságból rámantem az oldalra, hogy megnézzem ezt a kis murit magamnak (bár azt sem tudom ki ez az újabb tinipiperkőc lény. A jegyek 9 900 Ft - 27 900 Ft (!!!) között mozognak. Nevetséges. Végeztem egy kis számítást:
A Papp Lászlóba névlegesen 12 500 ember fér el egyszerre. 10000 Ft a jegy (és ez még csak az olcsó kategória) ergo egy hakni kb. 125 millió Ft bevételt hoz ennek a szimpatikus kis brigádnak. Ti komolyan támogatjátok ezt a cukormázas tinirémálmot ennyi cash-el? Bejött az élet. Menjetek inkább Sabaton koncertre 6000 ft-ért most vasárnap! Ők legalább zenét játszanak
Peace <3
A Papp Lászlóba névlegesen 12 500 ember fér el egyszerre. 10000 Ft a jegy (és ez még csak az olcsó kategória) ergo egy hakni kb. 125 millió Ft bevételt hoz ennek a szimpatikus kis brigádnak. Ti komolyan támogatjátok ezt a cukormázas tinirémálmot ennyi cash-el? Bejött az élet. Menjetek inkább Sabaton koncertre 6000 ft-ért most vasárnap! Ők legalább zenét játszanak
2015. január 23. 15:19
Tudom! Szerintem azért mert elfogyott az első adag jegy. Az egyik osztálytársam azt mondta hogy 1 hét alatt elfogyott.
2015. január 23. 15:26
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Mostmár tudom, hogy mikor ne menjek ki Budapestre.
2015. január 23. 15:33
Egy kérdés.: Mi az a violetta?:'D
Látom tolltartókon, füzeteken meg papucsokon (?), de még mindig nem tudom mi az:D
Látom tolltartókon, füzeteken meg papucsokon (?), de még mindig nem tudom mi az:D
2015. január 23. 15:40
Idézet (Anneree @ 2015.01.23. 15:23)
és ez kit érdekel?
Elég sok embert.Lehet,hogy téged nem érdekel,de elég sok embert igenis érdekli
2015. január 23. 15:46
|
|
Julcsii012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 239124 offline
|
Azta ennyi embert érdekel!
Én is megyek az eredetire.
Jujj alig várom.
Én is megyek az eredetire.
Jujj alig várom.
2015. január 23. 15:48
this is the end of time...
egészségükre (szennyezik itt a légkört).
egészségükre (szennyezik itt a légkört).
2015. január 23. 15:53
|
|
Timmyeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 74 Csatolások: 1 Azonosító: 228517 offline
|
Legyenek boldogok akik mennek, de engem ez hidegen hagy ....
Egyébként meg hogy kb. 30.000-n mennek erre az már nem kis mennyiség
+ 1 koncertre 1 hét alatt keltek el a jegyek , a másodikra meg 2 hét alatt........és ezzel mi lesz, egy hónapot kell várni mire elkel az összes ??!
+ 1 koncertre 1 hét alatt keltek el a jegyek , a másodikra meg 2 hét alatt........és ezzel mi lesz, egy hónapot kell várni mire elkel az összes ??!
2015. január 23. 15:54
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
hát jó... nem leszek rossz, van egy kis empátiám és megpróbálom úgy felfogni, mintha a jó, régi Hannah Montana jönne.
úgyhogy, ha a Violetta-fan generációnak megéri ez, menjenek.
úgyhogy, ha a Violetta-fan generációnak megéri ez, menjenek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: