Így szerez követőket Miley Cyrus
2015. január 22. 19:54
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
szerintem a kisugárzása is más lenne más hajjal:)
de az ő teste.
de az ő teste.
2015. január 22. 20:01
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem normális még mindig
2015. január 22. 20:24
Idézet (Korinaa @ 2015.01.22. 20:01)
Gyönyörű a képen,imádom,hogy viccet csinál a mai lányokból
csak így tovább Miley 
szerintem is! olyan szép arca van *-*
és szerintem is csak gúnyolódik.
2015. január 22. 20:25
asudhfio§túreoihzsdfkghaflhgfuhgsjhdflhsdjfhljdfhsljfhasjdfhluerzdfbdflgbhvblasfhud
2015. január 22. 20:32
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Ezzel max. rosszakaratú követőket szerez és megbotránkoztatja az embereket. Bár a Hannah Montana-ban sem szerettem de akkor nem volt ennyire antipatikus számomra.
2015. január 22. 20:34
Istenem :'D Komolyan, ti nem értitek a poént?
"Gondoljátok, hogyha kirakom a melleim, több követőm lesz?"
Őszintén, szerintetek pont neki kéne ilyesmiket csinálni, hogy sok követője legyen?
De akkor elmagyarázom, hogy világos legyen egyeseknek.:
Ezzel a képpel/megjegyzéssel kigúnyolta a mai fiatal lányokat, és szerintem minden ember ismer legalább egy ilyen személyt, akire tökéletesen rá illik . So lényszíves ne szapuljátok már szerencsétlent, elég neki az is, hogy minden lépését figyelik, és kiforgatják minden szavát. Meg amúgy is, mi értelme van utálni? Úgy sem fogja megtudni sosem a létezéseteket, nemhogy valami értelmesebb dologra fordítanátok az időtöket.
Ps.: Nekem mindegyik hajstílus tetszik rajta.
"Gondoljátok, hogyha kirakom a melleim, több követőm lesz?"
Őszintén, szerintetek pont neki kéne ilyesmiket csinálni, hogy sok követője legyen?
De akkor elmagyarázom, hogy világos legyen egyeseknek.:
Ezzel a képpel/megjegyzéssel kigúnyolta a mai fiatal lányokat, és szerintem minden ember ismer legalább egy ilyen személyt, akire tökéletesen rá illik . So lényszíves ne szapuljátok már szerencsétlent, elég neki az is, hogy minden lépését figyelik, és kiforgatják minden szavát. Meg amúgy is, mi értelme van utálni? Úgy sem fogja megtudni sosem a létezéseteket, nemhogy valami értelmesebb dologra fordítanátok az időtöket.
Ps.: Nekem mindegyik hajstílus tetszik rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. január 22. 20:51
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Nem kedvelem, de ez egértelműen nem arra ment ki, hogy több követője legyen, hanem hogy bemutassa, mit is csinálnak a mai lányok általában.
Szandi0820
2015. január 22. 21:02
Ez az egész nem arra megy ki,hogy több követője legyen hanem csak bemutatja azt,hogy mit szoktak csinálni a mai lányok...
2015. január 22. 21:14
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
A cicis keppel csak utanoz eleg sok sztart es nyilvan viccnek szanta.
Masik kepeken pedig mindketton nagyon jo
En imadtam azt a hajat meg ruhajat, a mostani kepen az a mosoly annyira edes.
Masik kepeken pedig mindketton nagyon jo
2015. január 22. 21:28
Idézet (Jolie_77 @ 2015.01.22. 21:21)
Ez egy reakció lenne Kim K "fantasztikus" új könyvére? Ötletes.
Vagy pedig sokan úgy vélik, hogy erre. Felnéztem Twitterre és nagy háború dúlt/dúl a Gomez - Cyrus fanok között a SelenaPleaseMeetMileySheLovesYou hastag alatt, ami pár óráig Twitter trend is volt.
2015. január 22. 21:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.01.22. 21:28)
Vagy pedig sokan úgy vélik, hogy erre. Felnéztem Twitterre és nagy háború dúlt/dúl a Gomez - Cyrus fanok között a SelenaPleaseMeetMileySheLovesYou hastag alatt, ami pár óráig Twitter trend is volt. 
Így legalább megint sokan beszélnek róluk és ezt akarták.
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.