Így szerez követőket Miley Cyrus
2015. január 22. 18:45
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Hát mit is mondhatnék...a 2 Miley között rengeteg a külömbség....örülnék ha Mileynak vissza térne az agya! Mert a végén még komoly bírósági gondnál talalja magát ...utána már sírdogálhat...
2015. január 22. 18:59
Katasztrófa undorodom tőle de a hangja nagyon király
2015. január 22. 19:04
Ezek a képek elég gusztustalanok, de nekem attól ő még Miely, és én szeretem őt.
2015. január 22. 19:11
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Milyen mellekről beszélünk? Amiket a push-up felnyom neki? Mert ha jól tudom - és ezt most a legkevesebb rossz indulattal mondom, pusztán őszinteség, és ténymegállapítás - Miley-nak két pattanása van nagyjából a mellkasán.
A két kép között mérföldkő különbség van. Elég ha megnézzük a szemeit, az arcát. Az elsőn egy egészséges fiatal lány látható, a másodikon egy stikkes, kábult fejű, rehabra váró botrányhős...
Ez aztán az életút.
A két kép között mérföldkő különbség van. Elég ha megnézzük a szemeit, az arcát. Az elsőn egy egészséges fiatal lány látható, a másodikon egy stikkes, kábult fejű, rehabra váró botrányhős...
Ez aztán az életút.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. január 22. 19:11
|
|
Szandii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235425 offline
|
hát igen, ehez már sztem a pasiknak is gyomor kell...de a hangja télleg jóó
2015. január 22. 19:15
gúnyolódásnak szánta. és meg szeretné növeszteni a haját. pedig nekem nagyon tetszik így röviden
és a második képet is gúnyolódásnak szánta, mert elege van abból, hogy mindenki visszasír egy imidzset, valakit aki nem is ő.
és a második képet is gúnyolódásnak szánta, mert elege van abból, hogy mindenki visszasír egy imidzset, valakit aki nem is ő.
2015. január 22. 19:38
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
Jó a haja így, ahogy van, szerintem ez a mostani sokkal jobban áll neki, mint a régi hosszú. Az pedig, hogy megbotránkoztat-e valakit is a képe egyetlen dolgotól függ: vevő-e rá az adott ember vagy sem :-)
2015. január 22. 19:41
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Komolyan utálom ezt a nőt..
2015. január 22. 19:44
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Őszintén nem értem, hogy mit akar elérni ezzel a viselkedéssel. Neki ez tetszik? Szerinte ez helyes? Ez nagyon szánalmas. Ennek a nőnek valamilyen pszichés betegsége van, ebben szinte biztos vagyok. Abba kéne hagynia a drogozást, és orvoshoz fordulni. Lehet, hogy most azt gondolja, hogy neki senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljon, mert azt csinál, amit akar, és ő most fiatal, és ki kell élnie magát minden téren, és bulizni kell meg you only live once meg az övé a világ.. de évek múltán rá fog jönni, hogy pont azért, mert csak egyszer él, ezt az egy életet is kár volt elb*szni.
2015. január 22. 19:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
A push upolt melleivel? -.- Amúgy tök mindegy mit csinál, Hannah Montanát nem fogja tudni lemosni magáról.
2015. január 22. 19:49
Hát nagyon lecsúszott az biztos! Pedig tehetsėge lenne az ėneklėshez meg a színėszkedėshez! :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.