Tagadhatatlan, hogy a készítők tudják, hogyan tartsák lázban a nézőket még a több mint egy hónapos pihenőidőszak alatt is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sorsfordító események várhatóak az Arrow új részeiben
2015. január 21. 21:36
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
2015. január 21. 21:49
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon várom!!!
2015. január 21. 22:33
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
caturday: Mintha valahol azt olvastam volna, hogy Stephen Amell azt nyilatkozta, hogy nem Lazarus Pit segítségével fog ,,újraéledni"
2015. január 21. 22:42
Hetek óta számoltam vissza a napokat, és végre véget ér a várakozás. Elképesztően várom már a reggelt, hogy végre nézhessem a részt. :3
2015. január 21. 22:47
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
SupernaturalFan: Lehet, bár király volna, ha beletennék (a képregény szerint Ra's al Ghul használja már régóta). Meg igazából a trailer se segít eldönteni, mert kb bárhova vihették a testét..
2015. január 21. 23:47
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Voltak utalások a visszaemlékezésekben, hogy mi várható. Már tűkön ülök, hiányzott a széria.
2015. január 22. 08:17
El sem hiszem,hogy végre visszajön a sorozat. Már nagyon várom, és természetes megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz Oliverrel. Viszont az az,ötlet, hogy Ray talán kap egy spinoff-ot engem nem hozott lázba. Egyenlőre kifejezetten nem is kedvelem. Barry karaktere imádni való volt, és továbbra is az a The Flash-ben. De mindenesetre kíváncsi vagyok ,hogy Felicity,hogy fogja feldolgozni a hírt...
2015. január 22. 12:22
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Thea-t nagyon utálom az állandó hisztijeivel és ,hogy Oliver miatta lóg most egy sziklán nem érdemli meg amitt érte tesz a testvére. Azok után amiket Merlin művelt ő mégis mellé állt a testvérével szemben. Még jó ,hogy a régi haverja megmentette mert a testvérétől ott fagyhatott volna halálra.
2015. január 22. 12:56
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Így az új rész megnézése után továbbra is a borzalmas és a rossz között stagnál az idei évad. Mintha az egészet csak Slade tartotta volna össze.
2015. január 22. 19:22
Szerintem a Zöld Íjász folyamatosan fejlődik. Slade nyilván jó karakter volt, de kit érdekel??? Most az van, ami van. Már azt várom, hogy megtudjuk végre, mit csinált az 5 év alatt Oliver Queen.
Egyébként ez a Ray Palmer engem sem fogott meg, felesleges neki spin-off. (Szerintem). Olicity pedig jó ötlet volt. Nyilván aki miattuk nézi, az is növeli a nézettséget, semmi szükség a fikázásra. Számomra elfér. Én úgy érzem, megtalálták az aranyközéputat a "nyálazás" és az akció között. Laurel-t magam sem szeretem, de érthető a karakter átalakulása. Na mindegy, összességében már nagyon várom a folytatást!!!!
Egyébként ez a Ray Palmer engem sem fogott meg, felesleges neki spin-off. (Szerintem). Olicity pedig jó ötlet volt. Nyilván aki miattuk nézi, az is növeli a nézettséget, semmi szükség a fikázásra. Számomra elfér. Én úgy érzem, megtalálták az aranyközéputat a "nyálazás" és az akció között. Laurel-t magam sem szeretem, de érthető a karakter átalakulása. Na mindegy, összességében már nagyon várom a folytatást!!!!
2015. január 23. 12:16
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Laurel-t alakító Katie jó színésznő mivel az Odaátban is anno remekelt,de vagy a mostani karaktere vagy valami más miatt nem tud ragyogni a szerepben.Ezért érzik sokan úgy,hogy nem jó.
Szerintem Brandon (Ray Palmer) nagyon is üdítő hatással van a sorozatra,én szívesen megnézném a spinoff-ban,bár annak még jobban örülnék ha inkább az Arrow-ban maradna és színesítené a műsort.
Nekem az idei évad sokkal jobban tetszik mint az előző.
BTW Barrycity
Olicity kicsit eröltetett volt.
A legújabb részben Fleicity megbuggyant.nekem jobban tetszett az előző normális geek/nerd énje.
Szerintem Brandon (Ray Palmer) nagyon is üdítő hatással van a sorozatra,én szívesen megnézném a spinoff-ban,bár annak még jobban örülnék ha inkább az Arrow-ban maradna és színesítené a műsort.
Nekem az idei évad sokkal jobban tetszik mint az előző.
BTW Barrycity
A legújabb részben Fleicity megbuggyant.nekem jobban tetszett az előző normális geek/nerd énje.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: