Májusban érkezik Melissa McCarthy vadonatúj vígjátéka, melyben további számos népszerű hollywoodi színész is feltűnik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debütált a hazánkban forgatott Spy trailere
2015. január 21. 21:18
Nagyon fura nem gondoltam volna hogy Magyarország!!!
2015. január 21. 22:50
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Mi A LÓTÚRÓ ez?xD Nagyon béna,még csak nem is vicces,és miért fuck-olnak benne egyfolytában,azt hiszik attól viccesebb lesz?és az,hogy itt forgatták,nem nagy dolog...itt olcsón forgathatnak,ezt mindenki tudja jól.
2015. január 22. 06:19
|
naomi princúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.25. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 230138 offline
|
attól függetlenül hogy hol forgatták én megnézem mellissa mccarthyban eddig nem csalódtam
2015. január 22. 08:22
Melissa állati jó színésznő és még egyszer sem csalódtam benne, mellesleg a színészi stábot tekintve Jason is elég nagyon személyiségnek számít így én szerintem adok egy esélyt a filmnek.
2015. január 22. 13:34
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2015.01.22. 02:36)
Remélem Zimány Lindát meghívták valamelyik premierre. 
Persze, valakinek össze kell takarítani majd a szétszórt pattogatott kukoricát a teremben
2015. január 22. 14:59
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
jónak ígérkezik tuti meg fogom nézni
2015. január 22. 17:09
Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. Érdekesnek tűnik és a szereposztás is nagyon jó. Én biztos, hogy meg fogom nézni, főleg mert Carlos Ponce is szerepel benne.
2015. január 22. 19:40
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
tényleg azszem ezt tavaly forgatták
érdekes színész gárda van benne,de melissa jó szokott lenni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: