Februárban indul Ariana Grande világ körüli turnéja
2015. január 21. 18:39
nagyon örülök, hogy Ari turnéra idul
csak az a baj, hogy nem jön Magyarországra
2015. január 21. 19:06
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Örülök hogy ide nem jön!!
2015. január 21. 19:58
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Jobb is, hogy nem a sok képmutató közé Magyarországra. Bár örülnék neki, ha jönne, de jobb így.
Amúgy, én megértem, hogy valaki nem kedveli, de túlzás azt mondani, hogy nincs hangja. Aki ezt mondja, csak elfogultságból teszi, esetleg divatból. (Igen, a magyar lányok nagy százaléka divatosnak tartja ezt
)
Amúgy, én megértem, hogy valaki nem kedveli, de túlzás azt mondani, hogy nincs hangja. Aki ezt mondja, csak elfogultságból teszi, esetleg divatból. (Igen, a magyar lányok nagy százaléka divatosnak tartja ezt
2015. január 21. 20:33
Szerencse, hogy ide nem jön. De a cukormázt el ne felejtse magáról..
2015. január 21. 20:36
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Sok sikert Ariana! Remélem egyszer minket is meglátogat!
2015. január 21. 20:58
Idézet (BelieberForever18 @ 2015.01.21. 20:33)
Szerencse, hogy ide nem jön. De a cukormázt el ne felejtse magáról.. 
és persze a nyuszifüles hajpántját se hagyja már ott!! ne hogy leégjen szegény..xd
2015. január 21. 22:56
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jól beindult azért neki is a karrierje...
2015. január 22. 15:00
|
|
Fannika010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 239174 offline
|
ez nagyon jó
2015. január 22. 15:02
|
|
Fannika010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 239174 offline
|
mert én már élőbe nem látam én lehet hogy elmegyem megnézni sok sikert Ariana Grande AvrilSmile írta:
Nem mintha az lenne minden vágyam, hogy élő Ariana koncertre menjek - távol álljon tőlem -, de ez annyira tipikus. A felkapott sztárocskák, akiket többnyire csak a pénz érdekel a szakmában, természetes, hogy csak oda mennek, ahonnan csillagászati vagyonokat szednek össze egy estével (amennyit normál emeber talán egész életében nem keres...). Ha valakinek tényleg az a fontos, hogy azt tegye amit szeret, azaz zenéljen, és nemcsak a hírnévre és pármillió dolcsira hajt, akkor belefűzne a turnéba pár kisebb országotfebruarban-indul-ariana-grande-vilag-koruli-turneja/#comment#ixzz3PYhjEFBM
Nem mintha az lenne minden vágyam, hogy élő Ariana koncertre menjek - távol álljon tőlem -, de ez annyira tipikus. A felkapott sztárocskák, akiket többnyire csak a pénz érdekel a szakmában, természetes, hogy csak oda mennek, ahonnan csillagászati vagyonokat szednek össze egy estével (amennyit normál emeber talán egész életében nem keres...). Ha valakinek tényleg az a fontos, hogy azt tegye amit szeret, azaz zenéljen, és nemcsak a hírnévre és pármillió dolcsira hajt, akkor belefűzne a turnéba pár kisebb országotfebruarban-indul-ariana-grande-vilag-koruli-turneja/#comment#ixzz3PYhjEFBM
2015. január 22. 15:12
Én lennék az utolsó, aki megvédi Grandét, mert nem a szívem csücske, sőt... De az, hogy hol lép fel, az nem rajta múlik. Számtalan példát hallottam már arra, hogy hiába akar xy előadó itt és ott fellépni, ha nem kap az adott ország szervezőitől felkérést, akkor aztán az illető a feje tetejére is állhat, akkor sem lesz koncert.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: