Kínos helyzetbe keveredett Demi Lovato
2015. január 22. 16:07
Szegény Demi!!!
Úgy sajnálom, hülye lesifotósok!!! Szegény Demi, most nagyon nehéz lehet neki, bár írták, hogy szinte elfelejtette, de szerimtem még most nagyon rosszul érezheti magát, szegénykém!
Úgy sajnálom, hülye lesifotósok!!! Szegény Demi, most nagyon nehéz lehet neki, bár írták, hogy szinte elfelejtette, de szerimtem még most nagyon rosszul érezheti magát, szegénykém!
2015. január 22. 16:10
Am Deminek teljesen jó alakja van, nem is sovány, nem is duci, nem kell fogynia!!! Amúgyis az utóbbi időben is fogyott egy kicsit, úgyhogy minek az alakjára megjegyzést tenni??? Demi úgy jó, kiváló, szuper..., ahogy van! Számomra Demi teljesen tökéletes, csodás nő!!! I love Demi!
2015. január 22. 16:17
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Huh, ez durva! Nagyon sajnálom, mert senki nem érezheti jól magát ha véletlen villant(a véletlen szócskát direkt írtam ide, mert vannak olyanok is, akik direkt villantanak).
Szegény Demi!
Szegény Demi!
2015. január 22. 16:52
|
|
Réka18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 2 Azonosító: 214694 offline
|
Juj és most mi lesz? Félre csúszott a bugyija!!! OMG! Ha jobban körül néznek ezek a fotósok akkor egy csomó intim részletett tudnak fotózni a k**vákon. De jujci egy sztárnak így meg úgy! Ez undorító! Egyrészt mi joguk van az embereknek, hogy másokat így zaklassanak? De persze ő egy hiper gigantikus sztár és az teljesen más! Hát bocsi, de attól még, hogy valakinek több pénze van nem lesz különlegesebb! Minden sztár olyan akár egy rendes normális ember! És ezt nem Demi leoltásának szántam....
Ennyi az én véleményen és ha valakinem nem tetszik az tartja magába mert nem érdekel a véleménye!
Ennyi az én véleményen és ha valakinem nem tetszik az tartja magába mert nem érdekel a véleménye!
2015. január 22. 17:07
Nem tudom miért kell ebből ekkor ügyet csinálni! Ehhez képest sokkal nagyobb villantásokat is láthattunk már!
2015. január 22. 17:19
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Azért az szép hogy a testsúlyát gyalázzátok..kíváncsi lennék hogy nektek milyen alakotok van.Könnyű elbújni a képernyő mögé-.-" Amúgy nem értem miért kell minden ilyenből cikket csinálni..nem Demi az első akivel ez megesik..semmi érdekes nincsen benne..
2015. január 22. 18:03
|
|
Minionssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 58 Azonosító: 228707 offline
|
Ez tényleg durva, de szerintem ezt már meg kellet volna tanulni, mivel egész régóta él a médiának!!
Vagy hosszabb szoknya! De azért sajnálom kínos egy szituáció!!
2015. január 22. 18:16
|
|
Szandii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235425 offline
|
hát igen eléggé gáz, de már emgtörtént nem tudnak rajta változtatni...gondolom kínos volt ez Demi számára amikor leesett neki...de hát uristen...nem csak ő szotott villanatani..pl: Kristen Stewarrt melbimbót villantott egy dijátadon vagy mi a csuda volt..és az azér joval nagyobb esemény mint ez volt....
2015. január 22. 18:38
Szerintem ez ciki.De ezt miért kel hírűl adni!?!?!?Bárkivel megesik az ilyen.
2015. január 22. 18:58
|
|
Antogranoroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.16. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 237295 offline
|
Hát bárkivel megesik az ilyen! de azért nem kellett volna ilyesmit lefotózni...:/
2015. január 22. 20:01
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Szegéény! Rettentően megalázó... Elképzelem a jelenetet ahogy Demi tűri ahogy a paparazzik körbefotózzák.. Mindig is gusztustalannak tartottam a lesifotósokat.
2015. január 22. 20:07
Szegény!
Meseszép a ruha.. attól függetlenül, hogy villantott.
2015. január 22. 21:07
Sajnálom, hogy ez pont Demivel történik meg, holott mindenki tudja, hogy ő nem a botrányaiból él.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: