Kínos helyzetbe keveredett Demi Lovato
2015. január 21. 22:47
Hat ez cikkes, es ne hasonlitgassatok ossze selenaval vagy miley-val mert teljesen mas mind a harom.
2015. január 21. 22:49
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is, szerintem nagyon csinos. Oké, lehet, hogy nem nádszálvékony, de kifejezetten jól néz ki.
A villantás meg, hát, Istenem, megesik. Nem hinném, hogy direkt volt. Egy ilyen szabású ruhában beülni a kocsiba elég nehéz.
A villantás meg, hát, Istenem, megesik. Nem hinném, hogy direkt volt. Egy ilyen szabású ruhában beülni a kocsiba elég nehéz.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2015. január 21. 22:51
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ííí hát sajnos ez elő szokott fordulni...
2015. január 21. 23:26
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Azért először is azt azért tistázzuk már itt legtöbb 13-15 éves nagytudásúval, hogy nem ebben a korban kéne járni a kis szánknak, hogy ki milyen kövér. Mert elve a ti korotokban ha napont megeszik az ember 10 lovat se hízik, meg ha egy deka narncsbőr nincsen a lábán. De mikor majd 20 éves leszel meg így tovább azért rajtad is megfog látszani majd, hogy többcsokit ettél meg stb. ti se lesztek már mindig ilyenek. Meg azt is tegyük hozzá, hogy mindenkinek más testalkata van ő egy nőies lány. Egyébként egy ilyen test alkat, mint a Demié, olyan laza 50 évvel ezelőtt nagyon vékonynak számított. Az, hogy belétek ezt a torz anorexiás-normát verték, az nehogy már egy teljesen normális lányon csattanjon. Attól mert enneka korosztálynak ezek tumblrös csontos képek, meg vékony lábak a menők attól ne kelljen már mindenkienek ugy kinéznie, mert az a 'normális'. Inkább kicsit gondolkozzatok el magatokon, mert már hihetetlen módon bicskanyitgató a stílusotok.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. január 22. 07:49
|
|
myrita00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 533 Csatolások: 0 Azonosító: 206384 offline
|
Ja és Elody!!!!..próbálj te is egyész nap ilyen ruhákban és tűsarkúban járni,...nem bírnád.....Deminek egyáltalán nem kell lefogynia..gyönyörű alakja van..sokkal jobb mint az anorexiás plázacicáknak!!
2015. január 22. 09:47
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Ez szerintem bárkivel megeshet pláne egy ilyen mini szoknyában.Egyébként én se vagyok k*rvára nádszálvékony és ahogy nekem,feltehetőleg neki se esik jól hogy a súlya miatt fikázák.Szeintem gyönyörű lány úgy ahogy van legalább nem egy pálcika.De egyébként a paparazzikat is megléehet érteni hisz ők is csak a munkájukat végzik (nem mellesleg jó sok pénzért)
2015. január 22. 11:23
Most a sztárok nem villanthatnak,mert híresek? Legalább volt rajta bugyi
2015. január 22. 13:03
|
|
bogi50új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214603 offline
|
Szegény... Nagyon kínos lehet neki ez a szitu, ráadásul ő pont nem az a fajta, aki "direkt" villantgat, hogy legyen mit lefotózni...AZOK A FRÁNYA PAPARAZZIK! Nem kell mindenbe beleszólniuk...
2015. január 22. 13:56
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Szegény de ez akármelyik sztárral megeshet
2015. január 22. 13:57
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
DarkEagle és Szandi egyetértek veletek
Sok 10 éves tini. Elegem van már belőlük
2015. január 22. 14:04
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Engem nem érdekel, hogy milyen alakja van, de akkor egy nála sokkal vékonyabbat ne szóljatok már meg, hogy nagydarab. Volt olyan, hogy valaki Vanessa Hudgens-re azt mondta, hogy husis alkat, holott fele akkora sincs, mint Demi, de bezzeg Demike tökéletes.
2015. január 22. 14:05
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
igazából én nem vélem ezt 'villantásnak', inkább egy paparazzi kép amit kínos részekről készítettek...
2015. január 22. 14:58
Idézet (Jenny Lawliet @ 2015.01.22. 14:04)
Engem nem érdekel, hogy milyen alakja van, de akkor egy nála sokkal vékonyabbat ne szóljatok már meg, hogy nagydarab. Volt olyan, hogy valaki Vanessa Hudgens-re azt mondta, hogy husis alkat, holott fele akkora sincs, mint Demi, de bezzeg Demike tökéletes.
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek ettől az álszentkedéstől. Nem érdekel?
ps: így van, Demike tökéletes, ha már ennyire ezt szajkózod folyamatosan.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.