Starity

Kínos helyzetbe keveredett Demi Lovato

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 21. 20:10 #101
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 941
Csatolások: 0
Azonosító: 235813
nem lehetett valami jó helyzet
2015. január 21. 20:10 #102
- törölt felhasználó -    
Érdekes munka ez egyébként, de ahogy előttem már leírták, mindenkivel megesik, Demivel speciel először, és egyébként csodásan festett, azzal kéne foglalkozni. w00t.gif
2015. január 21. 20:13 #103
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Gratulálok annak a személynek aki ilyen figyelemfelkeltőre és undorítóra változtatta a cikk címét *taps-taps*

Nagyon-nagyon kiakasztó dolog,hogy egyesek itt a cikk alatt ismét Demi kinézetével,súlyával jönnek, miközben SEMMI köze sincs ehhez a dologhoz a cikknek.Nem hiszem el,hogy képtelenek vagytok már túllépni ezen a dolgon. Miért nem tudtok végre egyszer magatokkal foglalkozni és nem más testsúlyát kritizálni. Fogadjátok már el,hogy mindenki úgy tökéletes ahogyan van. Oké ezt már biztos mindenki egymilliószor hallotta de igenis igaz!
A cikkhez hozzászólva. A fotósok valóban a munkájukat végzik de azért van az a bizonyos magánszféra amit illene betartani még akkor is ha egy-egy ilyen képért dollárok százait (túlozni nem akarok, de lehet még többet is) zsebelik be. Nem kellene belemászni az ember arcába és minden pillanatát lefotózni. Ennek csak én nem látom értelmét? Mármint ennek az egész paparazzi munkának. Mi értelme van a sztárok minden egyes moccanatát követni?
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LovelyBarbaraPalvin
2015. január 21. 20:16 #104
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Jolie_77 @ 2015.01.21. 19:53)
Kedvelem Demit, tudom, hogy ő akarta a legkevésbé, hogy egy ilyen képpel címlapra kerüljön.

Én sem ellene szólok, mert korrekt személynek tűnik így, az éteren keresztül, és figyelemreméltó a filantróp tevélenysége, illetve nagyon szeretem a számait, de ez a sèrthetetlen, tévedhetetlen áldozatszerep, amibe az itt írók belevizionálják, érthetetlen a számomra.
Nem húzta le a ruháját, óvatlan volt, a paparazzzi meg kihasználta a helyzetet. Ismerjük már be, hogy az ő hibája is, mert nem történik ez meg, ha a lába össze van zárva...

P.D. Egy gramm káröröm nincs a soraimban, szimplán tárgyilagos vagyok. Nyilván nem szántszándékkal tette, de ismétlem: ha valaki ilyen ruhát vesz fel, legyen az sztár, nem sztár, igyekezzen már úgy beszállni egy járműbe, hogy nem villant bugyit.
Példának okáért először betehette volna a lábát, ahelyett, hogy rögtön beül.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2015. január 21. 20:20 #105
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
és most ez kit érdekel? Mekkora ügy már úristen
2015. január 21. 20:23 #106
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.01.21. 18:57)
Már régóta érdekel, hogy nektek az mért fáj, hogy nincs lehordva mindennek? Lelkisérülést okoz netán? Ha ő is rendszeresen ezzel kerülne címlapokra, ugyanúgy menne a szitkozódás, de nem, vele most fordult elő először. Próbáljátok valahogy feldolgozni, hátha sikerül. A súlytéma meg már baromi unalmas. Másban könnyű a szálkát is észrevenni, míg magunkban a gerendát sem látjuk. A különbség az, hogy ő tisztában van a hibáival és megpróbál tenni a változásért, míg egyesek csak a monitor mögül mocskolódnak. Elnézést, hogy nem születhetett mindenki tökéletesnek.  110.gif

Nem várok olyasmit, hogy mindenki hordja le, csak azért kicsit fura, hogy felőletek Demi be is terpeszthetne bugyi nélkül, azt is ráfognátok minden másra. Biztos a fotós alulról fotózta, és egy random légáramlat lefújta róla a bugyiját, miközben éppen átlépett egy szegény alvó kiscicát, azért terpesztett. biggrin.gif
Nem "fáj", Demivel nincsen egyébként problémám, csak nem értem.
Például amikor megjelent itt egy cikk, hogy Jennifer Lawrence villantott a kocsiban. Még csak véletlenül sem a fotós mászott ott is a képébe (vagy a dekoltázsába), á, nem, neki csak lóg a melle és vessen magára, mert hogy minek villant.
Ugyanígy Lorde a strandon, aki miért megy strandolni, ha narancsbőrös a feneke, csak az ő hibája.
A súlyproblémáról: senki sem mondta, hogy nincs tisztában a hibáival, de ettől függetlenül az emberek szeretnek más embereket elemezni. Ez van. Ha már így kitárulkozott nekünk, had mérjük fel a helyzetet.
2015. január 21. 20:32 #107
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
lefogyhatna, nem bántásból meg ilyenekből írom, csak csinosabb lenne :$
kétlem, hogy átlag emberekkel ez ne esne meg - csak épp róluk nem készül 50.000 fotó naponta
de azért ő is tesz azért rendesen, hogy figyeljenek rá, am án kajak azt hittem először, hogy a melle látszott ki mert a rácsos szabású top is elég kihívó....
2015. január 21. 20:35 #108
- törölt felhasználó -    
Idézet (hungergamesFan16 @ 2015.01.21. 20:23)
Nem várok olyasmit, hogy mindenki hordja le, csak azért kicsit fura, hogy felőletek Demi be is terpeszthetne bugyi nélkül, azt is ráfognátok minden másra. Biztos a fotós alulról fotózta, és egy random légáramlat lefújta róla a bugyiját, miközben éppen átlépett egy szegény alvó kiscicát, azért terpesztett. biggrin.gif
Nem "fáj", Demivel nincsen egyébként problémám, csak nem értem.
Például amikor megjelent itt egy cikk, hogy Jennifer Lawrence villantott a kocsiban. Még csak véletlenül sem a fotós mászott ott is a képébe (vagy a dekoltázsába), á, nem, neki csak lóg a melle és vessen magára, mert hogy minek villant.
Ugyanígy Lorde a strandon, aki miért megy strandolni, ha narancsbőrös a feneke, csak az ő hibája.
A súlyproblémáról: senki sem mondta, hogy nincs tisztában a hibáival, de ettől függetlenül az emberek szeretnek más embereket elemezni. Ez van. Ha már így kitárulkozott nekünk, had mérjük fel a helyzetet.

Elég lenne egy napot eltöltened - vagy bárkinek - a Lovatic fandomban, és rájönnétek, hogy az állításotok hamis. Több sz*rt és bántást kap a rajongóitól, mint azoktól, akik szívből utálják. Az, hogy itt Starityn az ellenkezője jön le, sajnálom. rolleyes.gif Ez a szent jelző csak egyesek agyszüleménye, amit megrögzötten próbálnak ráaggatni, mert mással ugye nem lehet támadni. Egyébként az általad említett személyek se voltak anno porig alázva, legalábbis én nem nagyon találkoztam negatív véleménnyel. laugh.gif
2015. január 21. 20:35 #109
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Elody: lefogyhatna... Gratulálok..
2015. január 21. 20:39 #110
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.01.21. 18:57)
Már régóta érdekel, hogy nektek az mért fáj, hogy nincs lehordva mindennek? Lelkisérülést okoz netán? Ha ő is rendszeresen ezzel kerülne címlapokra, ugyanúgy menne a szitkozódás, de nem, vele most fordult elő először. Próbáljátok valahogy feldolgozni, hátha sikerül. A súlytéma meg már baromi unalmas. Másban könnyű a szálkát is észrevenni, míg magunkban a gerendát sem látjuk. A különbség az, hogy ő tisztában van a hibáival és megpróbál tenni a változásért, míg egyesek csak a monitor mögül mocskolódnak. Elnézést, hogy nem születhetett mindenki tökéletesnek 110.gif

Szívemből szóltál, minden egyes szavaddal teljes mértékben egyet értek, látszik, hogy az oldal egyik legnagyobb IGAZI Demi rajongója vagy, és ezért rettenetesen tisztellek meghajolo.gif Habár ezt most hagyjuk. A cikkhez még annyit, hogy Demi is emberből van aki mit ad Isten, még Ő is tévedhet és történhetnek vele ilyen kellemetlen dolgot, amikről egyáltalán nem Ő tehet. Viszont Ő felvállalja ezeket, és megpróbálja elsimítani a doldogat és remekül megfogalmaztad Szandi, megpróbál tenni a változásért. Na ez a különbség Demetria és a legtöbb ember között. (Akinek nem inge, nem veszi magára.)
1 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin
2015. január 21. 20:59 #111
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Megeshet bárkivel. Szegény Demi!♥
2015. január 21. 21:24 #112
nono2002
nono2002

Státusznem élet,létezés
Hozzászólás: 688
Csatolások: 2
Azonosító: 143247
Mindekivel megtörtének..szegény..
2015. január 21. 21:33 #113
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
hát ezt nem vártam volna demitől...
2015. január 21. 21:40 #114
Lucy12
Lucy12
♛♏ Queen ♌♛

Státusz❤❤❤
Hozzászólás: 5074
Csatolások: 3034
Azonosító: 238224
Bárkivel megeshet,de azért sajnálom...
2015. január 21. 21:42 #115
DarkEagle
DarkEagle
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 178551
Milyen álszentek ezek a mai tini lányok a képmutatásról már ne is beszéljek. Lekövérezik meg lekurvázzák a másikat holott ők is ugyan olyan kirívó ruhákban feszítenek mert tetszelegni akarnak a nyomorék páva kis fiúknak. Erre itt egy sztár aki a rossz múltja ellenére tényleg próbál megváltozni és egy totál véletlen hiba miatt egy nyomoronc fotós egyből lekapja és a többség mit lát a képen azt hogy na itt az újabb Britney villantás, vagy lefogyhatna de igazán.

Kis csillagjaim nézzetek már magatokba jó. ti egy percig sem bírnátok elviselni amit ez a lány kap de még sem lett belőle sem Selen Gomez de pláne nem lett Miley Cyrus. az alakjával meg semmi probléma. Egy np nem akkor szép ha olyan mint egy seprűnyél. Hanem akkor ha van mit rajta fogni is.

Én már 27 vagyok lehet velem van a baj de én a nőmmel nem felmosni akarok ha seprűt akarok kimegyek a Tescoba azt veszek egyet. De ha IGAZI NŐ kell akkor legalább ilyen alakja legyen mint Deminek. De a minimum hogy érezze jól magát a saját testében. Ahogy mondani szokás egy nő akkor jó ha van mit fogni rajta. És ebben semmi perverz nincs. Nem akarok mellényúlni ha hozzáakarok érni. ^^'

Szánalmas nemzedék vagytok az fix. Nem csoda hogy a legtöbb átlagosnak mondott lány vagy fiú öngyilkos lesz vagy sosem lesz elégedett magával mert ez ilyen pláza picsák akik anyuci meg apuci pénzéből menőznek lenézik azokat akiknek van egy kis egyénisége. "Mindenki" állandóan azt a kurva divatot követi hogy megfeleljen másoknak de az eszébe sem jut hogy a divat óránként változik és közben nem hogy személyiségük nem lesz de még életük sem.

Kicsit kifakadtam de már kurva unalmas a tini picsák állandó vonyítása ami másról nem szól csak arról hogy ez meg az milyen helyes és ez a pasi ideál meg hogy ez fujj de kövér meg szar ember mert nem kefél minden 2. hapsival és még sorolhatnám a mai trendeket.

SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!!

És sajnos egyre kevesebb a kivétel!!!
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, chelseagirl18, LovelyBarbaraPalvin
2015. január 21. 21:46 #116
Biancca
Biancca
új tag

StátuszSzeress meg engem koromfeketének, hófehérnek bárki megszerethetne./Gogol
Hozzászólás: 93
Csatolások: 1
Azonosító: 236467
Mindenkivel megeshet. Mind villantottunk már valamit véletlenül, azzal a különbséggel, hogy minket szerencsére senki sem fótózott le. Egyébként lehet, hogy gonosz vagyok, de ennek a csajnak mióta ilyen randa, és vaskos a combja? Már bocsánat.... Amúgy ritka vacak érzés lehet ha az újságokban a saját intim részed kacsint vissza rád. Sajnálom!
2015. január 21. 21:55 #117
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
Szegény sad.gif Rossz lehet
2015. január 21. 22:10 #118
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Demi pont nem tűnik olyan lánynak, aki direkt villantgatna, hogy ezzel hívja fel magára a figyelmet, és nem is hallottam ilyen esetről korábban. Jó, persze, lehetett volna figyelmesebb is, de ezeknek a keselyűknek elég egyetlen óvatlan pillanat is, és máris kész a címlap.
Az, hogy itt néhányan azzal jönnek, hogy kövér, és le kéne fogynia, és túl húsos meg bla bla... hát gratulálok nektek. Ezért van a sok anorexiás meg bulimiás lány a mai világban, mert aki nem 30 kiló vasággyal az már mindjárt kövér. Szerintem Demi nagyon csinos lány, és kifejezetten szép, nőies alakja van. Elég nagy baj van, ha manapság itt kezdődik a kövér...
2015. január 21. 22:15 #119
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
chelseagirl18 egyetértek!
2015. január 21. 22:16 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (DarkEagle @ 2015.01.21. 21:42)
Milyen álszentek ezek a mai tini lányok a képmutatásról már ne is beszéljek. 

Kis csillagjaim nézzetek már magatokba jó. ti egy percig sem bírnátok elviselni amit ez a lány kap de még sem lett belőle sem Selena Gomez de pláne nem lett Miley Cyrus. az alakjával meg semmi probléma. Egy nő nem akkor szép ha olyan mint egy seprűnyél. Hanem akkor ha van mit rajta fogni is. 

Én már 27 vagyok lehet velem van a baj de én a nőmmel nem felmosni akarok ha seprűt akarok kimegyek a Tescoba azt veszek egyet. De ha IGAZI NŐ kell akkor legalább ilyen alakja legyen mint Deminek. De a minimum hogy érezze jól magát a saját testében. Ahogy mondani szokás egy nő akkor jó ha van mit fogni rajta. És ebben semmi perverz nincs. Nem akarok mellényúlni ha hozzáakarok érni. ^^' 

Szánalmas nemzedék vagytok az fix. Nem csoda hogy a legtöbb átlagosnak mondott lány vagy fiú öngyilkos lesz vagy sosem lesz elégedett magával mert ez ilyen pláza picsák akik anyuci meg apuci pénzéből menőznek lenézik azokat akiknek van egy kis egyénisége. "Mindenki" állandóan azt a kurva divatot követi hogy megfeleljen másoknak de az eszébe sem jut hogy a divat óránként változik és közben nem hogy személyiségük nem lesz de még életük sem. 

Kicsit kifakadtam de már kurva unalmas a tini picsák állandó vonyítása ami másról nem szól csak arról hogy ez meg az milyen helyes és ez a pasi ideál meg hogy ez fujj de kövér meg szar ember mert nem kefél minden 2. hapsival és még sorolhatnám a mai trendeket. 

SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!!

És sajnos egyre kevesebb a kivétel!!!

Wow, minden elismerésem! meghajolo.gif meghajolo.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok