Kínos helyzetbe keveredett Demi Lovato
2015. január 21. 18:45
Leállhatnátok az olyan kommentekkel, hogy "milyen kövér" meg hogy "van ott bőven zsír". Azért is igazi példakép, mert ő nem akar egy élő Barbie-baba lenni, aki nádszál vékony. Egyébként nagyon tetszik a haja*-*
2015. január 21. 18:55
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
A fotósok a munkájukat végzik én ezt megértem... Ha másról lenne szó akit nemigazán szeretek akkor is azt írnám le amit most.... Demi nem tehet róla...
Bugyi volt rajta, szóval úgy gondolom, nem olyan nagy cucc... DE azért csak mégis mit képzelnek magukról egyes fotósok hogy ilyen képeket mernek csinálni???
-.-" Miley sokkal durvábbakat is csinált... (szeretem Mileyt de ami igaz az igaz) Miért kell ezt ennyire fel fújni?Sajnálom Demit-.-" NEm érdemli ezt meg és a többiek se akik villantanak... Egyszerűen a fotósok azt a helyzetet keresik meg a fotózás során, ahol olyan képet tudnak készíteni, mellyel "botrány" robbantanak ki
Szánalmas!!
2015. január 21. 18:57
Idézet (hungergamesFan16 @ 2015.01.21. 18:42)
Azért elég vicces, hogy ha a szent Demi Lovatoról készül ilyen kép, a reakció, hogy jaj, szegény, miért kell a fotósoknak a MUNKÁJUKAT végezni.
Bezzeg ha olyanról készülne ilyen kép, aki nem egy bálvány, vagy akit éppen nem túl sokan kedvelnek, vagy ti kommentelők éppen nem (pl. Miley Cyrus vagy Ariana Grande), egyből menne a gyalázás, hogy hogy néz ki, meg mekkora kxrva, meg biztos direkt csinálta. Holott ugyanaz történne vele is. Nem álszent dolog ez egy kicsit?
Mellesleg van ott zsír bőven. Nem ítélkezem, mert az rajtam is van, de ami tény az tény.
Bezzeg ha olyanról készülne ilyen kép, aki nem egy bálvány, vagy akit éppen nem túl sokan kedvelnek, vagy ti kommentelők éppen nem (pl. Miley Cyrus vagy Ariana Grande), egyből menne a gyalázás, hogy hogy néz ki, meg mekkora kxrva, meg biztos direkt csinálta. Holott ugyanaz történne vele is. Nem álszent dolog ez egy kicsit?
Mellesleg van ott zsír bőven. Nem ítélkezem, mert az rajtam is van, de ami tény az tény.
Már régóta érdekel, hogy nektek az mért fáj, hogy nincs lehordva mindennek? Lelkisérülést okoz netán? Ha ő is rendszeresen ezzel kerülne címlapokra, ugyanúgy menne a szitkozódás, de nem, vele most fordult elő először. Próbáljátok valahogy feldolgozni, hátha sikerül. A súlytéma meg már baromi unalmas. Másban könnyű a szálkát is észrevenni, míg magunkban a gerendát sem látjuk. A különbség az, hogy ő tisztában van a hibáival és megpróbál tenni a változásért, míg egyesek csak a monitor mögül mocskolódnak. Elnézést, hogy nem születhetett mindenki tökéletesnek. :110:
2015. január 21. 19:00
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Undorító, hogy a fotósok nem tudnak mát témát találni é ezt kell lefotozni..szánlom
Deminek meg nen kell semmit leadnia előbb nézzen az tükörbe aki fikázza Demi már letett valamit. És te?!
Deminek meg nen kell semmit leadnia előbb nézzen az tükörbe aki fikázza Demi már letett valamit. És te?!
2015. január 21. 19:03
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Érthető hogy ez a munkájuk, de akkor max csináljanak róla pár képet amikor távozik, nem pedig direkt közelítve a kamerát lekapják ha éppen olyan helyzetben van! Egyébként pedig aki szerint Demi kövér azzal komoly baj van...Demi nagyon szép és legalább nem egy csontkollekció. Mennyivel jobb az ha valakinek már a bordái szinte átszúrják a bőrét?!
2015. január 21. 19:11
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nézzük a dolog jó oldalát. Legalább epilál.
2015. január 21. 19:12
Szegény Demi. Ezek a fotósok sem százasok. Mármint értem, besétál és kisétál már akkor csinálhatnak akár 100 képet,de miért muszáj még olyankor is zaklatni, amikor csak úgy be akar szállni a kocsiba. Jó. Értem. Azért, hogy ilyen képek szülessenek. De akkor is. Sajnálom. Viszont ezt leszámítva nagyon szép a ruhája és remekül állt rajta. Gyönyörű
2015. január 21. 19:19
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Nem láttam még sok olyan hírességet aki ilyen normálisan tudta volna kezelni a paparazzikkal teli életet mint Demi, szóval nincs miért aggódnia. Lekapták, hát ez van, elég gyakran fordul elő, megy tovább az élet.Szánalmas, hogy ilyen dolgokból lesz a nagy hír...
2015. január 21. 19:24
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
előfordul . . .
2015. január 21. 19:27
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nehezen lehet úgy beszálni autóba, hogy egy szoknya főleg ilyen rövid szoknya alól ne látszódjon semmi. Persze vigyáznia kellett volna, de nem hiszem, hogy ez akkora villantásnak számítana.
2015. január 21. 19:29
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Én nem hiszem el azt, hogy ennyire nem hadják a sztárokat élni, és nem érdekli őket, hogy kit bántanak meg/ aláznak meg vagy épp kellemetlen helyzetbe hoznak...szerintem ez nagyon undorító viselkedés!!
2015. január 21. 19:41
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.01.21. 18:32)
Az oké, hogy szakma és ezért kapnak pénzt, de a meglehetősen hányadék fajtából. Bár erre is születni kell, nekem speciel nem lenne szívem kipécézni senkit sem, hogy aztán jól a földbe döngöljem.
Egyébként még véletlenül se a paparazzik legyenek a hibásak... 
Lehet, sokan "ráfanyalodnának" erre a munkakörre, ha a helyzet úgy hozná, és más lehetőség nem lenne...
Egyébként én mindössze ezt a kettősmércét nem értettem sosem ezen az oldalon... Ha teszem azt Paris Hilton (aki mára már "jó útra tért") villant, egyből jőnnek a fikázó, goúnyos megjegyzések, de ha teszem azt, Demi Lovato - aki koktélruhában feltehetőleg nem először szállt ki egy autóból - villant, a ruha a hibás, hogy felcsúszott.
Könyörgöm, nem lehetett volna kecsesebben? Azért az ő világában, azokban a körökben, ahol ő mozog, illene már miniben való lábszéttárás nélkül beevickélni a kocsiba... Nem nagy trükk, sok vele egyidős hölgy képes rá.
A paparazzi meg belőle él, majd kihagy egy ekkora bakit, amiért nyilván szép kis pénzt kapott.
2015. január 21. 19:53
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Kedvelem Demit, tudom, hogy ő akarta a legkevésbé, hogy egy ilyen képpel címlapra kerüljön, de ezzel egyet kell értenem:
És ehhez a "hatalmas trükkhöz" nem kell se diploma, se sztárság, se kimagasló intelligencia.
Idézet (Diala @ 2015.01.21. 19:41)
Könyörgöm, nem lehetett volna kecsesebben? Azért az ő világában, azokban a körökben, ahol ő mozog, illene már miniben való lábszéttárás nélkül beevickélni a kocsiba... Nem nagy trükk, sok vele egyidős hölgy képes rá.
És ehhez a "hatalmas trükkhöz" nem kell se diploma, se sztárság, se kimagasló intelligencia.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2015. január 21. 20:02
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
Sosem tudtok felhagyni azzal, hogy a súlyát/kinézetét kritizáljátok? Ő túllépet ezen, tegyétek ti is!!
Diala, szerinted nem a ruha hibás? Mert biztos jókedvében gondolt egyet és megmutatta, nem?
Szégyen, hogy az első dolog a káröröm. Mert persze könnyebb azonnal kritizálni, mint megérteni valakit.
Diala, szerinted nem a ruha hibás? Mert biztos jókedvében gondolt egyet és megmutatta, nem?
2015. január 21. 20:09
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (hungergamesFan16 @ 2015.01.21. 18:42)
Azért elég vicces, hogy ha a szent Demi Lovatoról készül ilyen kép, a reakció, hogy jaj, szegény, miért kell a fotósoknak a MUNKÁJUKAT végezni.
Egyetértek, egyetértek.
Valakire akinek fele ekkora combja van már azt mondják, hogy úristen, de dagadt. Csak Demike szent és sérthetetlen meg bátor. -.-
2015. január 21. 20:10
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Diala @ 2015.01.21. 19:41)
Lehet, sokan "ráfanyalodnának" erre a munkakörre, ha a helyzet úgy hozná, és más lehetőség nem lenne...
Egyébként én mindössze ezt a kettősmércét nem értettem sosem ezen az oldalon... Ha teszem azt Paris Hilton (aki mára már "jó útra tért") villant, egyből jőnnek a fikázó, goúnyos megjegyzések, de ha teszem azt, Demi Lovato - aki koktélruhában feltehetőleg nem először szállt ki egy autóból - villant, a ruha a hibás, hogy felcsúszott.
A paparazzi meg belőle él, majd kihagy egy ekkora bakit, amiért nyilván szép kis pénzt kapott.
Akkor elárulom neked, hogy hozzám képest Demi igen kecsesen szállt be az autóba. Nem vagyok magas ember, de nagyapámék autója olyan mini, hogy én is csak lábszéttárással tudok beülni. Való igaz, hogy én nadrágot hordok és nem liheg ötmillió paparazzi a nyomomban, de Demi sem egy égimeszelő...
Egyébként ilyen szituációban én speciel Paris Hiltonnál is ezt mondanám vagy akárkinél... szóval nem értem, hogy ezt miért pont nekem mondod.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.