Starity

Kínos helyzetbe keveredett Demi Lovato

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 21. 18:45 #81
- törölt felhasználó -    
Leállhatnátok az olyan kommentekkel, hogy "milyen kövér" meg hogy "van ott bőven zsír". Azért is igazi példakép, mert ő nem akar egy élő Barbie-baba lenni, aki nádszál vékony. Egyébként nagyon tetszik a haja*-*
2015. január 21. 18:46 #82
Erika 18
Erika 18

StátuszCsak te meg én, csak te meg én, a horizonton túl csak te meg én... :)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 793
Csatolások: 0
Azonosító: 207401
ez mindennapi dolog
2015. január 21. 18:55 #83
OMG9ezkomoly5
OMG9ezkomoly5
visszatérő vendég

StátuszEverything happens for a reason... :)
Hozzászólás: 232
Azonosító: 192246
A fotósok a munkájukat végzik én ezt megértem... Ha másról lenne szó akit nemigazán szeretek akkor is azt írnám le amit most.... Demi nem tehet róla...ohmy.gif Bugyi volt rajta, szóval úgy gondolom, nem olyan nagy cucc... DE azért csak mégis mit képzelnek magukról egyes fotósok hogy ilyen képeket mernek csinálni??? ohmy.gif -.-" Miley sokkal durvábbakat is csinált... (szeretem Mileyt de ami igaz az igaz) Miért kell ezt ennyire fel fújni?Sajnálom Demit-.-" NEm érdemli ezt meg és a többiek se akik villantanak... Egyszerűen a fotósok azt a helyzetet keresik meg a fotózás során, ahol olyan képet tudnak készíteni, mellyel "botrány" robbantanak ki ohmy.gif Szánalmas!! sleep.gif
2015. január 21. 18:57 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (hungergamesFan16 @ 2015.01.21. 18:42)
Azért elég vicces, hogy ha a szent Demi Lovatoról készül ilyen kép, a reakció, hogy jaj, szegény, miért kell a fotósoknak a MUNKÁJUKAT végezni.
Bezzeg ha olyanról készülne ilyen kép, aki nem egy bálvány, vagy akit éppen nem túl sokan kedvelnek, vagy ti kommentelők éppen nem (pl. Miley Cyrus vagy Ariana Grande), egyből menne a gyalázás, hogy hogy néz ki, meg mekkora kxrva, meg biztos direkt csinálta. Holott ugyanaz történne vele is. Nem álszent dolog ez egy kicsit?
Mellesleg van ott zsír bőven. Nem ítélkezem, mert az rajtam is van, de ami tény az tény.

Már régóta érdekel, hogy nektek az mért fáj, hogy nincs lehordva mindennek? Lelkisérülést okoz netán? Ha ő is rendszeresen ezzel kerülne címlapokra, ugyanúgy menne a szitkozódás, de nem, vele most fordult elő először. Próbáljátok valahogy feldolgozni, hátha sikerül. A súlytéma meg már baromi unalmas. Másban könnyű a szálkát is észrevenni, míg magunkban a gerendát sem látjuk. A különbség az, hogy ő tisztában van a hibáival és megpróbál tenni a változásért, míg egyesek csak a monitor mögül mocskolódnak. Elnézést, hogy nem születhetett mindenki tökéletesnek. :110:
4 felhasználónak tetszik: Genevieve, chelseagirl18, LovelyBarbaraPalvin, Szandi0820
2015. január 21. 19:00 #85
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Undorító, hogy a fotósok nem tudnak mát témát találni é ezt kell lefotozni..szánlom
Deminek meg nen kell semmit leadnia előbb nézzen az tükörbe aki fikázza Demi már letett valamit. És te?!
2015. január 21. 19:03 #86
Emily Thorne
Emily Thorne
visszatérő vendég

StátuszMinden életemben téged választalak, ahogy te is mindvégig engem választottál!
Hozzászólás: 148
Azonosító: 216405
Érthető hogy ez a munkájuk, de akkor max csináljanak róla pár képet amikor távozik, nem pedig direkt közelítve a kamerát lekapják ha éppen olyan helyzetben van! Egyébként pedig aki szerint Demi kövér azzal komoly baj van...Demi nagyon szép és legalább nem egy csontkollekció. Mennyivel jobb az ha valakinek már a bordái szinte átszúrják a bőrét?!
2015. január 21. 19:11 #87
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Nézzük a dolog jó oldalát. Legalább epilál. biggrin.gif
2015. január 21. 19:12 #88
- törölt felhasználó -    
Szegény Demi. Ezek a fotósok sem százasok. Mármint értem, besétál és kisétál már akkor csinálhatnak akár 100 képet,de miért muszáj még olyankor is zaklatni, amikor csak úgy be akar szállni a kocsiba. Jó. Értem. Azért, hogy ilyen képek szülessenek. De akkor is. Sajnálom. Viszont ezt leszámítva nagyon szép a ruhája és remekül állt rajta. Gyönyörű heart.gif
2015. január 21. 19:13 #89
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Azonosító: 220435
Nos nem éppen vagyok oda Demiért de eléggé sajnálom hogy nem lehet magánélete...de legalább volt rajta bugyi nem úgy mint Tóth Gabi akin soha sincs.
2015. január 21. 19:16 #90
- törölt felhasználó -    
OMG9ezkomoly5: Egyetértek
2015. január 21. 19:19 #91
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
Nem láttam még sok olyan hírességet aki ilyen normálisan tudta volna kezelni a paparazzikkal teli életet mint Demi, szóval nincs miért aggódnia. Lekapták, hát ez van, elég gyakran fordul elő, megy tovább az élet.Szánalmas, hogy ilyen dolgokból lesz a nagy hír...
2015. január 21. 19:24 #92
FashionLady
FashionLady

Státuszfashion fades, only style remains the same.♥
Hozzászólás: 1110
Csatolások: 3
Azonosító: 155125
előfordul . . .
2015. január 21. 19:24 #93
- törölt felhasználó -    
Szandiii_1992 igazad van
2015. január 21. 19:27 #94
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Nehezen lehet úgy beszálni autóba, hogy egy szoknya főleg ilyen rövid szoknya alól ne látszódjon semmi. Persze vigyáznia kellett volna, de nem hiszem, hogy ez akkora villantásnak számítana.
2015. január 21. 19:29 #95
sandorreka2000
sandorreka2000

StátuszA tánc érzés nélkül csak üres mozdulat az érzés tánc nélkül palackba zártszellem
Hozzászólás: 670
Csatolások: 233
Azonosító: 236388
Én nem hiszem el azt, hogy ennyire nem hadják a sztárokat élni, és nem érdekli őket, hogy kit bántanak meg/ aláznak meg vagy épp kellemetlen helyzetbe hoznak...szerintem ez nagyon undorító viselkedés!!
2015. január 21. 19:41 #96
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Szandi0820 @ 2015.01.21. 18:32)
Az oké, hogy szakma és ezért kapnak pénzt, de a meglehetősen hányadék fajtából. Bár erre is születni kell, nekem speciel nem lenne szívem kipécézni senkit sem, hogy aztán jól a földbe döngöljem. rolleyes.gif Egyébként még véletlenül se a paparazzik legyenek a hibásak... rolleyes.gif

Lehet, sokan "ráfanyalodnának" erre a munkakörre, ha a helyzet úgy hozná, és más lehetőség nem lenne...

Egyébként én mindössze ezt a kettősmércét nem értettem sosem ezen az oldalon... Ha teszem azt Paris Hilton (aki mára már "jó útra tért") villant, egyből jőnnek a fikázó, goúnyos megjegyzések, de ha teszem azt, Demi Lovato - aki koktélruhában feltehetőleg nem először szállt ki egy autóból - villant, a ruha a hibás, hogy felcsúszott.
Könyörgöm, nem lehetett volna kecsesebben? Azért az ő világában, azokban a körökben, ahol ő mozog, illene már miniben való lábszéttárás nélkül beevickélni a kocsiba... Nem nagy trükk, sok vele egyidős hölgy képes rá.
A paparazzi meg belőle él, majd kihagy egy ekkora bakit, amiért nyilván szép kis pénzt kapott.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Jolie_77
2015. január 21. 19:53 #97
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Kedvelem Demit, tudom, hogy ő akarta a legkevésbé, hogy egy ilyen képpel címlapra kerüljön, de ezzel egyet kell értenem:

Idézet (Diala @ 2015.01.21. 19:41)
Könyörgöm, nem lehetett volna kecsesebben? Azért az ő világában, azokban a körökben, ahol ő mozog, illene már miniben való lábszéttárás nélkül beevickélni a kocsiba... Nem nagy trükk, sok vele egyidős hölgy képes rá.

És ehhez a "hatalmas trükkhöz" nem kell se diploma, se sztárság, se kimagasló intelligencia.
1 felhasználónak tetszik: Diala
2015. január 21. 20:02 #98
darkgirl
darkgirl
visszatérő vendég

Státuszиногда, вместо тысячи слов, надо просто обнять ;)
Hozzászólás: 256
Csatolások: 45
Azonosító: 153286
Sosem tudtok felhagyni azzal, hogy a súlyát/kinézetét kritizáljátok? Ő túllépet ezen, tegyétek ti is!!
Diala, szerinted nem a ruha hibás? Mert biztos jókedvében gondolt egyet és megmutatta, nem? sleep.gif Szégyen, hogy az első dolog a káröröm. Mert persze könnyebb azonnal kritizálni, mint megérteni valakit.smileeee.gif
2015. január 21. 20:09 #99
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Idézet (hungergamesFan16 @ 2015.01.21. 18:42)
Azért elég vicces, hogy ha a szent Demi Lovatoról készül ilyen kép, a reakció, hogy jaj, szegény, miért kell a fotósoknak a MUNKÁJUKAT végezni.
Bezzeg ha olyanról készülne ilyen kép, aki nem egy bálvány, vagy akit éppen nem túl sokan kedvelnek, vagy ti kommentelők éppen nem (pl. Miley Cyrus vagy Ariana Grande), egyből menne a gyalázás, hogy hogy néz ki, meg mekkora kxrva, meg biztos direkt csinálta. Holott ugyanaz történne vele is. Nem álszent dolog ez egy kicsit?
Mellesleg van ott zsír bőven. Nem ítélkezem, mert az rajtam is van, de ami tény az tény.

Egyetértek, egyetértek. meghajolo.gif
Valakire akinek fele ekkora combja van már azt mondják, hogy úristen, de dagadt. Csak Demike szent és sérthetetlen meg bátor. -.-
2015. január 21. 20:10 #100
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Idézet (Diala @ 2015.01.21. 19:41)
Lehet, sokan "ráfanyalodnának" erre a munkakörre, ha a helyzet úgy hozná, és más lehetőség nem lenne...
Egyébként én mindössze ezt a kettősmércét nem értettem sosem ezen az oldalon... Ha teszem azt Paris  Hilton (aki mára már "jó útra tért") villant, egyből jőnnek a fikázó, goúnyos megjegyzések, de ha teszem azt, Demi Lovato - aki koktélruhában feltehetőleg nem először szállt ki egy autóból - villant, a ruha a hibás, hogy felcsúszott.
A paparazzi meg belőle él, majd kihagy egy ekkora bakit, amiért nyilván szép kis pénzt kapott.

Akkor elárulom neked, hogy hozzám képest Demi igen kecsesen szállt be az autóba. Nem vagyok magas ember, de nagyapámék autója olyan mini, hogy én is csak lábszéttárással tudok beülni. Való igaz, hogy én nadrágot hordok és nem liheg ötmillió paparazzi a nyomomban, de Demi sem egy égimeszelő... beer.gif
Egyébként ilyen szituációban én speciel Paris Hiltonnál is ezt mondanám vagy akárkinél... szóval nem értem, hogy ezt miért pont nekem mondod. rohog.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok