Kínos helyzetbe keveredett Demi Lovato
2015. január 24. 20:45
Dorina203: Szerinted nincs rajta bugyi??? Nem látod, h van rajta? Am Demi nem "Sztár", hanem Sztár, egy igazi vérbeli sztár!!!
2015. január 24. 21:44
Szégyen, hogy valaki képes lefotózni valakit ilyen kínos helyzetben... Én nagyon sajnálom őt és, hogy van e rajta bugyi, vagy sem, az szerintem az ő dolga.
2015. január 24. 22:13
Komolyan senki nem olvasta el normálisan a cikket?(tisztelet a kivételnek) Van rajta bugyi. jesszusom benne volt a cikkben, hogy csak félre csúszott....és komolyan ilyen cuccokban szinte mindenkivel elő fordul :/
2015. január 24. 22:44
Idézet (Nomiika14 @ 2015.01.24. 19:57)
Megvillantottak a pinajat ...
)) oly hires es nagy sztar s egy artatlan bugyagot nem tud veni?? Meg a sarkon levo embereknek is van
)
Idézet (Dorina203 @ 2015.01.24. 20:24)
Miért nem vesz fel bugyit? Attol még hogy "Sztár" vehetne fel!!!
Idézet (eszter05 @ 2015.01.24. 21:09)
Uhh szegény, de azért vehetne fel bugyit.
Ahogy látom, addig már egyikőtök sem jutott el, hogy végig olvassa a cikket. Bár mit is várok?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. január 25. 01:08
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Villantott? Konkrétan egy kamerát dugtak a lábai közé.. aztán berakják címlapra grat. Hát nem tudom h én hogy tudtam volna úgy bevergődni miniszoknyában a kocsiba h ne villantsak..de biztos van akinek sikerülne
2015. január 25. 07:31
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Tényleg bosszantó, hogy fényképezőgépet dugtak a lábai közé. Egy csomóan megkérdezték, hogy "Milyen fotós az ilyen?" Olyan, akinek ez a munkája. Az, hogy hírt gyártson, és minél jobban megszedje magát. Nem utálják a sztárokat és nem tervezgetik gonosz nevetések közepedte, hogy ki lesz a legközelebbi áldozat. Nekik az a céluk, hogy az emberekhez eljussanak ezek az ocsmányságok. Lehet, hogy nincsenek tisztában a helyzet súlyával, de az is elképzelhető, hogy úgy vannak vele, majd csak kiheverik. Nem mondom, hogy jó amit csinálnak, de rajtuk aztán feleslegesen idegeskedtek és szidjátok az anyjukat, mert ők csak dolgoznak. (Nem védeni akartam a fotósokat, még mielőtt valaki nekiugrana a nyakamnak. Ez pusztán egy tény volt, amit közölni szerettwm volna veletek.)
2015. január 25. 11:26
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Micsoda érdekes hír. -.-
2015. január 25. 12:31
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Mindenkivel előfordul...ezen nem kell fenn akadni.
2015. január 25. 17:38
Szegény,de mivel éppen muszály tanulnunk az emberi jogokról,megállapítom,ez személyi jogsértés.Legalább annyi lehetne ezekben a paparazzókban hogy nem tezsik nyilvánossá
2015. január 25. 19:30
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Hát, van ilyen. Mondjuk, ha híres vagyok, akkor minden mozdulatomra odafigyelek, mert nem akarom, hogy rajtam csűmcsogjanak, inkább úgy csinálom a dolgaimnat, hogy en legyen rajtan fogás!!!
2015. január 26. 18:04
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Mennyi elszánt látható erre felé
Van aki a cikk végéig se jutott el. Azért leszólni Demit mert 'nagydarab'... 1: Vegyetek fel szemüveget mert egyáltalán nem nagydarab. 2: Jösztök is Vanessza Hádzsönszel, hogy ő vékonyabb... Who Cares? 3: Ezzel leminősítitek magatokat. És ha nagy darab is lenne? Franc közöd van hozzá, attól függetlenül egymilliárdszor tehetségesebb nálad - próbáljatok meg győzködni, hogy nem ismerlek titeket, de így van -. 5: Nem tudok matekozni
(hogy vicc is legyen)... 6: Demetriából nem lett Szelena Gomez meg Májli Szájrusz, pedig a kisujjában több tehetség van mint szalonkában. 7: Nem kap túl sok bántást? Megérdemli. 8: Demi ritka jól érzi magát a bőrében, tehát lesz*rja a véleményeteket nagy ívről.
És teljesen egyetértek DarkeEagle-val.. Sok 11 éves plázacica, divatot imádó álszent kislány, apuci meg anyuci pénzéből menőznek, ráadásul lenéznek mindenkit, és úgy ahogy mondtad, azokat akiknek egyénisége van.
Demi nem direkt csinálta, Demi egyáltalán nem magamutogatós. Mellesleg ő nem az akiről csak azt hallani, hogy botránykirálnyő. Mindig csak a karrierjéről szoktam hallani.
És teljesen egyetértek DarkeEagle-val.. Sok 11 éves plázacica, divatot imádó álszent kislány, apuci meg anyuci pénzéből menőznek, ráadásul lenéznek mindenkit, és úgy ahogy mondtad, azokat akiknek egyénisége van.
Demi nem direkt csinálta, Demi egyáltalán nem magamutogatós. Mellesleg ő nem az akiről csak azt hallani, hogy botránykirálnyő. Mindig csak a karrierjéről szoktam hallani.
2015. január 26. 20:51
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Szegény
A ma agyonnyomatott tinisztárok közül ő az, akit egyedül tartok valamire. Nagyon tehetségesnek tartom és becsülöm. Szerintem nagyon csinos volt ebben a ruhában, az meg, hogy máshogy nem tudott beszállni a kocsiba a szűk ceruzaszoknyába (mert ez nem miniszoknya - ahogy valamelyik műveltnél olvastam xD) az tök valós probléma. Lehet, hogy a paparazzi egy bukott nőgyógyász lehetett, mert nem tudom kinek jutna eszébe fókuszálni az ominózus területre
A narancsbőrről pedig annyit, hogy bizonyos szögben, bizonyos kor fölött nem lehet könnyen kikerülni
Bocsássuk már meg szegénynek, hogy nem tökéletes 100%-os xD Nekem sokkal szimpatikusabb például, hogyha valaki emberi és vannak ilyen apró hibái annak ellenére, hogy cirkuszi látványosságot csinálnak belőle. Milyen élete lenne, ha mindig arra figyelne hogyan tegye a seggét a kocsiba, hátha egy kamera éppen nem fókuszál rossz helyre? Inkább a karrierjével foglalkozzanak...
2015. január 26. 21:00
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Idézet (DarkEagle @ 2015.01.21. 21:42)
Milyen álszentek ezek a mai tini lányok a képmutatásról már ne is beszéljek. Lekövérezik meg lekurvázzák a másikat holott ők is ugyan olyan kirívó ruhákban feszítenek mert tetszelegni akarnak a nyomorék páva kis fiúknak. Erre itt egy sztár aki a rossz múltja ellenére tényleg próbál megváltozni és egy totál véletlen hiba miatt egy nyomoronc fotós egyből lekapja és a többség mit lát a képen azt hogy na itt az újabb Britney villantás, vagy lefogyhatna de igazán.
Kis csillagjaim nézzetek már magatokba jó. ti egy percig sem bírnátok elviselni amit ez a lány kap de még sem lett belőle sem Selen Gomez de pláne nem lett Miley Cyrus. az alakjával meg semmi probléma. Egy np nem akkor szép ha olyan mint egy seprűnyél. Hanem akkor ha van mit rajta fogni is.
Én már 27 vagyok lehet velem van a baj de én a nőmmel nem felmosni akarok ha seprűt akarok kimegyek a Tescoba azt veszek egyet. De ha IGAZI NŐ kell akkor legalább ilyen alakja legyen mint Deminek. De a minimum hogy érezze jól magát a saját testében. Ahogy mondani szokás egy nő akkor jó ha van mit fogni rajta. És ebben semmi perverz nincs. Nem akarok mellényúlni ha hozzáakarok érni. ^^'
Szánalmas nemzedék vagytok az fix. Nem csoda hogy a legtöbb átlagosnak mondott lány vagy fiú öngyilkos lesz vagy sosem lesz elégedett magával mert ez ilyen pláza picsák akik anyuci meg apuci pénzéből menőznek lenézik azokat akiknek van egy kis egyénisége. "Mindenki" állandóan azt a kurvä divatot követi hogy megfeleljen másoknak de az eszébe sem jut hogy a divat óránként változik és közben nem hogy személyiségük nem lesz de még életük sem.
Kicsit kifakadtam de már kurv@ unalmas a tini picsák állandó vonyítása ami másról nem szól csak arról hogy ez meg az milyen helyes és ez a pasi ideál meg hogy ez fujj de kövér meg szar ember mert nem kefél minden 2. hapsival és még sorolhatnám a mai trendeket.
SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!!
És sajnos egyre kevesebb a kivétel!!!
Kis csillagjaim nézzetek már magatokba jó. ti egy percig sem bírnátok elviselni amit ez a lány kap de még sem lett belőle sem Selen Gomez de pláne nem lett Miley Cyrus. az alakjával meg semmi probléma. Egy np nem akkor szép ha olyan mint egy seprűnyél. Hanem akkor ha van mit rajta fogni is.
Én már 27 vagyok lehet velem van a baj de én a nőmmel nem felmosni akarok ha seprűt akarok kimegyek a Tescoba azt veszek egyet. De ha IGAZI NŐ kell akkor legalább ilyen alakja legyen mint Deminek. De a minimum hogy érezze jól magát a saját testében. Ahogy mondani szokás egy nő akkor jó ha van mit fogni rajta. És ebben semmi perverz nincs. Nem akarok mellényúlni ha hozzáakarok érni. ^^'
Szánalmas nemzedék vagytok az fix. Nem csoda hogy a legtöbb átlagosnak mondott lány vagy fiú öngyilkos lesz vagy sosem lesz elégedett magával mert ez ilyen pláza picsák akik anyuci meg apuci pénzéből menőznek lenézik azokat akiknek van egy kis egyénisége. "Mindenki" állandóan azt a kurvä divatot követi hogy megfeleljen másoknak de az eszébe sem jut hogy a divat óránként változik és közben nem hogy személyiségük nem lesz de még életük sem.
Kicsit kifakadtam de már kurv@ unalmas a tini picsák állandó vonyítása ami másról nem szól csak arról hogy ez meg az milyen helyes és ez a pasi ideál meg hogy ez fujj de kövér meg szar ember mert nem kefél minden 2. hapsival és még sorolhatnám a mai trendeket.
SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!!
És sajnos egyre kevesebb a kivétel!!!
Nagyon jó hozzászólás! Reméljük minél többen látják, mert rengeteg igazság van benne, most azonnal nyomok rád egy szavazatot!
2015. január 27. 19:37
|
|
rokaróni |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 539 Csatolások: 34 Azonosító: 172443 offline
|
Sajnálom.
Demi az egyetlen olyan mai énekesnő,aki letett valamit az asztalra..
(és ezalatt nem az tál sárgabarackot értem) hanem azt hogy Demi kiskorom óta nagy kedvencem. És hogy egy ilyen véletlennel megalázzák,eléggé szánalmas
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.