Duettezik Harry Styles és Meghan Trainor
2015. január 21. 06:33
|
|
Polcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 236925 offline
|
Kíváncsian várom!
Habár csalódni nem tudok ugyanis Harry fantasztikus író és imádom a hangját...Magon szintén jó énekes én annyira nem követem ,de ezután a duett után szerintem fogom
Habár csalódni nem tudok ugyanis Harry fantasztikus író és imádom a hangját...Magon szintén jó énekes én annyira nem követem ,de ezután a duett után szerintem fogom
2015. január 21. 07:58
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
BoTommo:
"Ha jól emlékszem, a (The) Wanted banda feloszlására utaló jel egyike is ilyen volt."
Nem, ők csak szimplán buktak az eladási listákon, nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket stb és mikor lejárt a lemezszerződésük, mentek a süllyesztőbe. Persze kitaláltak valami fedősztorit, hogy elfáradtak, stb stb de ki hiszi el? A 1D-nak még ki kell hozni egy lemezt a SYCO-nál, mivel 5 lemezre szólt a szerződésük. Azután, mivel toppon vannak, tuti lesz egy csomó megkeresésük. Ők csak akkor oszlanak fel majd, ha ők akarnak, de ők sem hülyék, tudják, hogy így együtt érnek valamit, szóval nem hiszem...
"Ha jól emlékszem, a (The) Wanted banda feloszlására utaló jel egyike is ilyen volt."
Nem, ők csak szimplán buktak az eladási listákon, nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket stb és mikor lejárt a lemezszerződésük, mentek a süllyesztőbe. Persze kitaláltak valami fedősztorit, hogy elfáradtak, stb stb de ki hiszi el? A 1D-nak még ki kell hozni egy lemezt a SYCO-nál, mivel 5 lemezre szólt a szerződésük. Azután, mivel toppon vannak, tuti lesz egy csomó megkeresésük. Ők csak akkor oszlanak fel majd, ha ők akarnak, de ők sem hülyék, tudják, hogy így együtt érnek valamit, szóval nem hiszem...
2015. január 21. 09:58
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Csak nekem tűnik kicsit képmutatónak, ez a kölcsönös ajnározás és se...nyalás?!
2015. január 21. 10:53
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Kiváncs vagyok.
2015. január 21. 11:19
|
|
aerobikbaba99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.22. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219744 offline
|
Kiváncsi vagyok
2015. január 21. 12:11
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Amihez Harrynek koze van, az csak romantikus es szep lehet
Harry mar 17 evesen is sokkal erettebb volt mint a legtobb akorabeli srac.
Egyebkent sokan kiadtak ezen, de ez nem azt jelenti Harry otthagyja vagy nem foglalkozik 1Dvel.
Harry nagyon jo dalszovegiro, szoval megertem, hogy egyre tobben dolgoznak vele.
Egyebkent sokan kiadtak ezen, de ez nem azt jelenti Harry otthagyja vagy nem foglalkozik 1Dvel.
Harry nagyon jo dalszovegiro, szoval megertem, hogy egyre tobben dolgoznak vele.
2015. január 21. 17:54
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
kíváncsian várom
2015. január 21. 20:26
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon szeretem Harry-t így biztos vagyok benne hogy nagyon jó lesz szám
nem is kérdés hogy jól írja a számaikat mindenben tehetséges
nem is kérdés hogy jól írja a számaikat mindenben tehetséges
2015. január 21. 21:08
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Juj már várom :3 Kiváncsi vagyok milyen lesz, viszont annak örülnék ha nem lassú szám lenne...persze ne értsetek félre a lassú számokat is imádom de tőlük inkább egy pörgősebb számot hallanék
2015. január 21. 21:16
Idézet (dórikkka @ 2015.01.20. 20:09)
Hu hát örülök , hogy duettezni fognak
Harry tényleg nagyon tehetséges
de a One Direction nélkül elveszik a varázsa annak , hogy külön halljam őt ... lehet elfogult vagyok , de én nagyon megszoktam már , hogy a fiukkal csinál minden ilyen dolgot ! Szeretem és tisztelem csak meglepődtem ... Kiváncsian várom , hogy milyen lesz a dal ! 
Én is így gondolom.
2015. január 21. 21:48
Idézet (Candy_attack @ 2015.01.21. 07:58)
BoTommo:
Köszi, hogy leírtad mindezt, így már világosabb.
2015. január 21. 21:50
Idézet (dórikkka @ 2015.01.20. 21:13)
roxy4 köszönjük ezt a nagybetűs kijelentésedet ! Nem szeretemném ha ez a kárára menne mert akkor Hazzat megkeresem és leborotválom a haját és le KopaszTom XD ( akik írtak írásbeli felvételit azok most értik ) ha te ezt kívánod oké ...Remélem nem így lesz !!!
Ez jó volt
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: