Starity

Edurne: "Az Eurovízió a legnagyobb kihívás az életemben"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 20. 14:31 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A szőke énekesnőt érte az a megtisztelő feladat, hogy a 2015-ös bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon hazáját, Spanyolországot képviselheti.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2015. január 20. 16:09 #2
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Nagyon szimpatikus a hozzáállása; és épp tegnap hallgattam tőle dalokat. Szerintem tehetséges lány egy elég jó hanggal! Már nagyon kíváncsi vagyok a Eurovisionös dalára; biztosan szuper lesz! Úgyhogy hajrá-hajrá! smileeee.gif Egyébként örülök, hogy ő megy; (mondjuk Ruthnak v. Chenoának MÉG jobbbban örültem volna, biggrin.gif de majd legközelebb! wink.gif Ruth 2017-ben különben is visszatérne ezer örömmel a dalfesztiválra, mint mondta!) biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2015. január 20. 17:08 #3
bius33
bius33
visszatérő vendég

Státuszboldog vagyok :D
Hozzászólás: 287
Csatolások: 0
Azonosító: 232030
Nagyon szimpatikus a hozzáállása
2015. január 21. 11:25 #4
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Megmondom őszintén, nem kicsit lepődtem meg, mikor olvastam a hírt, hogy a spanyolok idei delegáltja Edurne lesz... Aki egyébként egyik kedvenc énekesnőm.

Sajnálom én is, hogy idén sem Chenoa lett a befutó (már csak azért is, mert Bécs nincs olyan messze, s a kedvéért szerintem még arra is rávettem volna magam, hogy elutazzak a versenyre és megnézzem őt élőben), bár szerintem ez annyira nem véletlen. Azért hangoztatta ő már burkoltan, hogy olyan sok kedve nincs ehhez, nem vágyik ennél is nagyobb (értem ez alatt a nemzetközi jelzőt) hírnévre, ő megtalálta a maga kis helyét és per pillanat úgy van vele, hogy van annyi felkérése, amiből nincsenek napi gondjai, legalábbis az anyagiakat értve. smileeee.gif Ezt is megértem. De hogy ne offoljak, visszakanyarodnék Edurnéhez.

Nagyon, de nagyon tehetséges énekesnő, hihetetlen hangja van élőben, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy sokakban nyomot hagy majd a produkciója, mondom ezt úgy, hogy még senkinek fogalma sincs, mi is pontosan ez az Amanecer... smileeee.gif Szerintem Edurne tehetséges énekesnő, azonban őt nem érzem olyan erős láncszemnek, hogy sokáig eljusson a mezőnyben... De ne legyen igazam. smileeee.gif Bájos jelenség, intelligens, talpraesett, sugárzó előadó, s csak remélni merem, hogy a dal, amit majd énekel, tényleg illik majd hozzá és jó választás lesz. Sajnos a legutóbbi albuma, a Clímax nem lett telitalálat, talán emiatt sem merült fel úgy igazán, hogy angolul énekeljen... Hiába tanulta a nyelvet Angliában, azért elég kis bizonytalan. smileeee.gif Én a magam részéről kívánom neki a legjobbakat és szorítok érte. Hajrá Edurne! wink.gif smileeee.gif beer.gif
2015. január 21. 13:50 #5
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.01.21. 11:25)
Megmondom őszintén, nem kicsit lepődtem meg, mikor olvastam a hírt, hogy a spanyolok idei delegáltja Edurne lesz... Aki egyébként egyik kedvenc énekesnőm.
Sajnálom én is, hogy idén sem Chenoa lett a befutó (már csak azért is, mert Bécs nincs olyan messze, s a kedvéért szerintem még arra is rávettem volna magam, hogy elutazzak a versenyre és megnézzem őt élőben), bár szerintem ez annyira nem véletlen. Azért hangoztatta ő már burkoltan, hogy olyan sok kedve nincs ehhez, nem vágyik ennél is nagyobb (értem ez alatt a nemzetközi jelzőt) hírnévre, ő megtalálta a maga kis helyét és per pillanat úgy van vele, hogy van annyi felkérése, amiből nincsenek napi gondjai, legalábbis az anyagiakat értve. smileeee.gif Ezt is megértem. De hogy ne offoljak, visszakanyarodnék Edurnéhez.
Nagyon, de nagyon tehetséges énekesnő, hihetetlen hangja van élőben, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy sokakban nyomot hagy majd a produkciója, mondom ezt úgy, hogy még senkinek fogalma sincs, mi is pontosan ez az Amanecer... smileeee.gif Szerintem Edurne tehetséges énekesnő, azonban őt nem érzem olyan erős láncszemnek, hogy sokáig eljusson a mezőnyben... De ne legyen igazam. smileeee.gif Bájos jelenség, intelligens, talpraesett, sugárzó előadó, s csak remélni merem, hogy a dal, amit majd énekel, tényleg illik majd hozzá és jó választás lesz. Sajnos a legutóbbi albuma, a Clímax nem lett telitalálat, talán emiatt sem merült fel úgy igazán, hogy angolul énekeljen... Hiába tanulta a nyelvet Angliában, azért elég kis bizonytalan. smileeee.gif Én a magam részéről kívánom neki a legjobbakat és szorítok érte. Hajrá Edurne! wink.gif smileeee.gif beer.gif

Én is tökéletesen megértem Chenoát (őt amúgy még jobban csíípem, de hisz tudod smileeee.gif), de tényleg szuper lett volna látni őt a dalfesztiválon, főleg úgy, hogy a szomszédban lett volna! smileeee.gif Edurnénak (tényleg, vajon úgy ejti: 'edurne'? biggrin.gif Ergo, ahogy írják? biggrin.gif) pedig nagyon nagy kalappal; és nagyon kíváncsi vagyok, hogy megfejeli-e Ruth 10. helyezését! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2015. január 21. 14:40 #6
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Fan-ily6889 @ 2015.01.21. 13:50)
Tényleg, vajon úgy ejti: 'edurne'? biggrin.gif Ergo, ahogy írják? biggrin.gif

Bizony. Nagyjából pont úgy kell kiejteni, ahogy írva vagyon. biggrin.gif Az "e"-ket picit meg kell nyomni. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Edurne Edurne 6073.