A szőke énekesnőt érte az a megtisztelő feladat, hogy a 2015-ös bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon hazáját, Spanyolországot képviselheti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Edurne: "Az Eurovízió a legnagyobb kihívás az életemben"
2015. január 20. 14:31
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2015. január 20. 16:09
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nagyon szimpatikus a hozzáállása; és épp tegnap hallgattam tőle dalokat. Szerintem tehetséges lány egy elég jó hanggal! Már nagyon kíváncsi vagyok a Eurovisionös dalára; biztosan szuper lesz! Úgyhogy hajrá-hajrá!
Egyébként örülök, hogy ő megy; (mondjuk Ruthnak v. Chenoának MÉG jobbbban örültem volna,
de majd legközelebb!
Ruth 2017-ben különben is visszatérne ezer örömmel a dalfesztiválra, mint mondta!)
Sally Sparrow
2015. január 21. 11:25
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Megmondom őszintén, nem kicsit lepődtem meg, mikor olvastam a hírt, hogy a spanyolok idei delegáltja Edurne lesz... Aki egyébként egyik kedvenc énekesnőm.
Sajnálom én is, hogy idén sem Chenoa lett a befutó (már csak azért is, mert Bécs nincs olyan messze, s a kedvéért szerintem még arra is rávettem volna magam, hogy elutazzak a versenyre és megnézzem őt élőben), bár szerintem ez annyira nem véletlen. Azért hangoztatta ő már burkoltan, hogy olyan sok kedve nincs ehhez, nem vágyik ennél is nagyobb (értem ez alatt a nemzetközi jelzőt) hírnévre, ő megtalálta a maga kis helyét és per pillanat úgy van vele, hogy van annyi felkérése, amiből nincsenek napi gondjai, legalábbis az anyagiakat értve.
Ezt is megértem. De hogy ne offoljak, visszakanyarodnék Edurnéhez.
Nagyon, de nagyon tehetséges énekesnő, hihetetlen hangja van élőben, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy sokakban nyomot hagy majd a produkciója, mondom ezt úgy, hogy még senkinek fogalma sincs, mi is pontosan ez az Amanecer...
Szerintem Edurne tehetséges énekesnő, azonban őt nem érzem olyan erős láncszemnek, hogy sokáig eljusson a mezőnyben... De ne legyen igazam.
Bájos jelenség, intelligens, talpraesett, sugárzó előadó, s csak remélni merem, hogy a dal, amit majd énekel, tényleg illik majd hozzá és jó választás lesz. Sajnos a legutóbbi albuma, a Clímax nem lett telitalálat, talán emiatt sem merült fel úgy igazán, hogy angolul énekeljen... Hiába tanulta a nyelvet Angliában, azért elég kis bizonytalan.
Én a magam részéről kívánom neki a legjobbakat és szorítok érte. Hajrá Edurne!
Sajnálom én is, hogy idén sem Chenoa lett a befutó (már csak azért is, mert Bécs nincs olyan messze, s a kedvéért szerintem még arra is rávettem volna magam, hogy elutazzak a versenyre és megnézzem őt élőben), bár szerintem ez annyira nem véletlen. Azért hangoztatta ő már burkoltan, hogy olyan sok kedve nincs ehhez, nem vágyik ennél is nagyobb (értem ez alatt a nemzetközi jelzőt) hírnévre, ő megtalálta a maga kis helyét és per pillanat úgy van vele, hogy van annyi felkérése, amiből nincsenek napi gondjai, legalábbis az anyagiakat értve.
Nagyon, de nagyon tehetséges énekesnő, hihetetlen hangja van élőben, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy sokakban nyomot hagy majd a produkciója, mondom ezt úgy, hogy még senkinek fogalma sincs, mi is pontosan ez az Amanecer...
Fan-ily6889
2015. január 21. 13:50
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.01.21. 11:25)
Megmondom őszintén, nem kicsit lepődtem meg, mikor olvastam a hírt, hogy a spanyolok idei delegáltja Edurne lesz... Aki egyébként egyik kedvenc énekesnőm.
Ezt is megértem. De hogy ne offoljak, visszakanyarodnék Edurnéhez.
Szerintem Edurne tehetséges énekesnő, azonban őt nem érzem olyan erős láncszemnek, hogy sokáig eljusson a mezőnyben... De ne legyen igazam.
Bájos jelenség, intelligens, talpraesett, sugárzó előadó, s csak remélni merem, hogy a dal, amit majd énekel, tényleg illik majd hozzá és jó választás lesz. Sajnos a legutóbbi albuma, a Clímax nem lett telitalálat, talán emiatt sem merült fel úgy igazán, hogy angolul énekeljen... Hiába tanulta a nyelvet Angliában, azért elég kis bizonytalan.
Én a magam részéről kívánom neki a legjobbakat és szorítok érte. Hajrá Edurne!

Én is tökéletesen megértem Chenoát (őt amúgy még jobban csíípem, de hisz tudod
Sally Sparrow
2015. január 21. 14:40
|
|
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2015.01.21. 13:50)
Tényleg, vajon úgy ejti: 'edurne'?
Ergo, ahogy írják?
Bizony. Nagyjából pont úgy kell kiejteni, ahogy írva vagyon.
Fan-ily6889
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.