Charlie Sheen feltámad?
2015. január 20. 19:17
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Már felesleges, de hatalmas nézettséget veszthetett
2015. január 20. 20:02
|
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 offline
|
1 - hülye ötlet
2 - már mindegy, mert a nézők 80-90%-ának Ő volt a kedvence
3 - én személy szerint nem nézném akkor sem tovább ha visszajönne, mert amikor kiírták a sorozatból abbahagytam
2 - már mindegy, mert a nézők 80-90%-ának Ő volt a kedvence
3 - én személy szerint nem nézném akkor sem tovább ha visszajönne, mert amikor kiírták a sorozatból abbahagytam
2015. január 20. 20:08
Szerintem egy szar amióta Ashton játszik benne, de viszont hülyeség lenne mert ugye Charlie meghalt a soroztaban..
2015. január 20. 20:23
Charlie kilépése óta 1-2 részbe néztem bele, de nem bírtam. Annyira erőltetett az egész. Szerintem a készítők részéről ez egy kemény marketing az utolsó résznek. "Én azt hiszem, hogy nagyon elégedett lesz mindenki a befejező résszel", mondván a hatalmas nézettség csökkenést, amit a főszereplő váltás okozott a fináléra egy kicsit kozmetikázzák és minél több embert próbáljanak rávenni, hogy nézzék meg, mert igen is csavar várható.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. január 20. 20:29
Végre ők is rájöttek, hogy hibáztak. Nem is értem hogy hihették hogy bárki helyettesítheti Charliet. Mióta nincs benne, már én sem nézem, de a fináléra kíváncsi vagyok, örülnék ha visszatérne:))
2015. január 21. 10:59
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. január 21. 14:08
Szeretem Ashtont,de Charliet nem tudja helyettesíteni,ahogyan senki más sem.Egy részt láttam amiben Kutcher szerepelt,de máris elment a kedvem a sorozatól..Többször is újra kezdtem,mivel nagyon hiányzott Charlie.Remélem benne lesz a fináléban!♥
2015. január 21. 18:03
Nagyon reménykedem abban,hogy benne legyen a fináléban,ugyanis azóta nem néztem már a sorozatot,amióta Ashton van Charlie helyet,félre értés ne essék,kedvelem Ashtont,de Charlie nélkül a sorozat nem a régi.
2015. március 06. 20:18
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
EZAZ VÉGRE MÁR ASZT HITTEM HOGY ILYEN KRETÉN LESZ AZ UTÓLSÓ RÉSZ MINT AZOK AMIBEN NINCSEN CHARLIE:)
2015. március 06. 20:18
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
EZAZ VÉGRE MÁR ASZT HITTEM HOGY ILYEN KRETÉN LESZ AZ UTÓLSÓ RÉSZ MINT AZOK AMIBEN NINCSEN CHARLIE:)
2015. szeptember 20. 13:40
|
Buci12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.03. Hozzászólás: 683 Csatolások: 0 Azonosító: 234078 offline
|
en majd ki ugrok a boromboooll áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá charlie visszater áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.