A sorozat készítői úgy döntöttek, hogy megosztják a nézőkkel a 2. évad utolsó részében sokak által már oly régóta várt csókot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arrow - Kivágott csókjelenet került elő!
2015. január 20. 10:13
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
2015. január 20. 11:18
Ez a jelent így egy kicsit megvilágosított. Csak , mivel ,hogy - spoileres - ugyan ez a szó kapcsolat hangzott el,amikor Oliver elment és elbúcsúzott Felicitytől,csak épp a harmadik évadban. Most még jobban fel vagyok csigázva, és hatalmas kíváncsisággal várom ezek után , hogy hogyan fog visszatérni a sorozat
2015. január 20. 12:15
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Felicity miatt bajban vannak a készítők. A nézők azt akarják hogy Olicity legyen, pedig egy részről életképtelen kapcsolat, másrészről meg Olivernek mással kell együtt lennie. Meg ugye önmagában is túl népszerű szereplő.
2015. január 20. 13:03
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem ez az első sorozat ami nem követi a képregény eseményeit, elvileg Dig és Felicity nem is létezne ha mindent a képregények alapján csinálnának de mivel ez egy sorozat és fontos ,hogy a nézők ne pártoljanak el így a kedvükre kell tenni. A vámpírnaplók is más mint a könyvben leírtak és a true blood is más volt.
2015. január 20. 14:59
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Juj, régen utáltam, de már nagyon szereteeeeeeem.
2015. január 20. 16:49
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Felicitynek bejött az élet, a lábai előtt hevernek a legjobb pasik.. Oliver, Ray és még Barry is. Én személy szerint az utóbbit választanám, a kezdetektől (ok, amióta Barry feltűnt és önálló sorit kapott) nekik szurkolok, pedig amúgy nem szeretem a szerelmi szálakat az ilyen jellegű sorozatokban, túl csöpögős nekem. Viszont annyira jó, szerethető és imádnivaló ez a két karakter, hogy muszáj őket összehozni.
2015. január 20. 16:49
|
Eibhlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 222907 offline
|
Mért is életképtelen?
Nem vagyok olicitis szerintem ez a szerelmi háromszög és folyamatos drámázás jócskán lehúzza a sorozat szinvonalát. Én úgy tudom hogy ez nem az olcity show hanem az arrow és ott a többi karakter akikkel kezdeni kéne vmit..Meg laurellel kiépítettek egy komplett háttértörténetet és kb azt kidobták az ablakon mintha meg sem történt volna.. Szép a jelenet meg érzelems de úgy érzemhogy okkal vágták ki csak a fanserviz miatt mutatják meg XD
2015. január 20. 18:00
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
MIÉRT KELL EZT KIVÁGNI???
2015. január 22. 20:00
Hiba volt kivágni, de örülök, hogy utólag nyilvánosságra hozták.
Egy valami igaz, Oliver az első két évadban nőkről nőkre járt, végre, a 3. évad már nem erről szól és ez nagy szó!!! Számomra ez sokat jelent!
2015. február 28. 09:58
|
|
Violetta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224541 offline
|
Én a kezdetektől nekik szurkolok,haragudtal Ollie minden eddigi csajára,de a csuknak es a vallomásának örültem.Imadom őket,Olicity 4 ever!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: