A sorozat készítői úgy döntöttek, hogy megosztják a nézőkkel a 2. évad utolsó részében sokak által már oly régóta várt csókot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arrow - Kivágott csókjelenet került elő!
2015. január 20. 10:13
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
2015. január 20. 11:18
Ez a jelent így egy kicsit megvilágosított. Csak , mivel ,hogy - spoileres - ugyan ez a szó kapcsolat hangzott el,amikor Oliver elment és elbúcsúzott Felicitytől,csak épp a harmadik évadban. Most még jobban fel vagyok csigázva, és hatalmas kíváncsisággal várom ezek után , hogy hogyan fog visszatérni a sorozat
2015. január 20. 12:15
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Felicity miatt bajban vannak a készítők. A nézők azt akarják hogy Olicity legyen, pedig egy részről életképtelen kapcsolat, másrészről meg Olivernek mással kell együtt lennie. Meg ugye önmagában is túl népszerű szereplő.
2015. január 20. 13:03
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem ez az első sorozat ami nem követi a képregény eseményeit, elvileg Dig és Felicity nem is létezne ha mindent a képregények alapján csinálnának de mivel ez egy sorozat és fontos ,hogy a nézők ne pártoljanak el így a kedvükre kell tenni. A vámpírnaplók is más mint a könyvben leírtak és a true blood is más volt.
2015. január 20. 14:59
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Juj, régen utáltam, de már nagyon szereteeeeeeem.
2015. január 20. 16:49
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Felicitynek bejött az élet, a lábai előtt hevernek a legjobb pasik.. Oliver, Ray és még Barry is. Én személy szerint az utóbbit választanám, a kezdetektől (ok, amióta Barry feltűnt és önálló sorit kapott) nekik szurkolok, pedig amúgy nem szeretem a szerelmi szálakat az ilyen jellegű sorozatokban, túl csöpögős nekem. Viszont annyira jó, szerethető és imádnivaló ez a két karakter, hogy muszáj őket összehozni.
2015. január 20. 16:49
|
Eibhlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 222907 offline
|
Mért is életképtelen?
Nem vagyok olicitis szerintem ez a szerelmi háromszög és folyamatos drámázás jócskán lehúzza a sorozat szinvonalát. Én úgy tudom hogy ez nem az olcity show hanem az arrow és ott a többi karakter akikkel kezdeni kéne vmit..Meg laurellel kiépítettek egy komplett háttértörténetet és kb azt kidobták az ablakon mintha meg sem történt volna.. Szép a jelenet meg érzelems de úgy érzemhogy okkal vágták ki csak a fanserviz miatt mutatják meg XD
2015. január 20. 18:00
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
MIÉRT KELL EZT KIVÁGNI???
2015. január 22. 20:00
Hiba volt kivágni, de örülök, hogy utólag nyilvánosságra hozták.
Egy valami igaz, Oliver az első két évadban nőkről nőkre járt, végre, a 3. évad már nem erről szól és ez nagy szó!!! Számomra ez sokat jelent!
2015. február 28. 09:58
|
|
Violetta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224541 offline
|
Én a kezdetektől nekik szurkolok,haragudtal Ollie minden eddigi csajára,de a csuknak es a vallomásának örültem.Imadom őket,Olicity 4 ever!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: