Shay Mitchellt zaklatták etnikuma miatt
2015. január 23. 21:23
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Piszkálták? Őt? Hiszen gyönyörű! Nagyon nagyon gyönyörű!! Menjenek a fagyiba! Minden lánynak szőkének és kék szeműnek kell lennie? Most mit számít honnan származik? Meg hogy sötét a bőre? Így is úgy is szép nem?
2015. január 24. 11:47
Nem értem miért piszkálták hiszen gyönyörű volt már akkor is
2015. január 24. 17:14
nagyon szép lány volt már akkor is. az a sok idióta. nem is értem miért csúfolhatták.???én nagyon örülnék hogy ha ilyen szép lenne a bőröm.
2015. január 25. 17:05
hát egy ember mindenre képes azért hogy elfogadják... pedig először magunkat kell elfogadnunk.
2015. január 26. 12:00
Na ne már! Nekem az volt az első, mikor láttam a sorozatban, hogy milyen gyönyörű és különleges! Szerintem csodálatos a külseje.
2015. január 26. 15:54
Érdekes, nekem Shay a kedvencem, mert épp hogy gyönyörű, és nagyon szimpatikus. De a mostani társadalomnak elég egy aprócska különcség és máris te vagy a béna. De szerintem Shaynél nem a származása volt a baj igazából, hanem hogy sokkal szebb volt náluk. Szerintem.
2015. január 26. 15:58
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
szerintem ő nagyon különleges, és nekem ő a kedvencem a sorozatban!
Meg amúgy is most azért bántanak valakit, mert másmilyen a bőrszíne? meg nem úgy néz ki mint egy Barbie-baba? na ne már sztem jobb ha bízol önmagadban, és szépnek látod magad úgy ahogy vagy
2015. február 03. 15:46
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Szerintem ő így szép és egzotikus a külseje,különleges személyiséggel
2015. február 03. 15:49
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
És nekem a sorozatban is nagyon tetszett,mert kicsit más volt mint a többi.Nem tudom,miért bánthatták,mert attól még hogy más bőrszíne van,nem biztos,hogy a személyisége is olyan.Nem lehet mindenki szőke barbi babaarccal.Ettől vagyunk szépek és egyediek
2015. június 29. 09:04
Jaj már megint, az embereknek mi közük van beleszólni másik életébe! Szerintem, ha akkoriban tudták volna a gúnyolói, hogy ki és mi lesz belőle, nem tették volna!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: