Shay Mitchellt zaklatták etnikuma miatt
2015. január 19. 20:32
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Akkor is gyönyörű ha nem ugyanonnan jött,pedig szerintem ez tök jó dolog ha valaki különbözik
2015. január 19. 20:49
Az ember nem is lenne ember, ha nem lenne benne ilyen gonoszság. És látszik, hogy milyen hatással van az emberre, ha elítélik valami miatt, nem is egyedül. Sajnálom, hogy Shay-nek ilyet kellett átélnie, de már jól járt.
2015. január 19. 21:05
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
A tipikus sötét lelkek akik gúnyolják a másikat. Most mondjanak valamit: Shay egy igazi szépség lett. Nem mintha a középiskolás fotóján nem lenne szép.
ott is gyönyörű
2015. január 19. 21:07
annyira szánalmasak ezek az emberek, akik a származása miatt ítélnek el egy embert. nem ő tehetett erről, nem kell ezért piszkálniuk. sajnálom, elég rossz lehetett ezeken keresztül mennie.
2015. január 19. 21:41
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerinetm az egzotikus vonásai teszik különlegessé és gyönyörűvé
2015. január 19. 21:44
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Shay így tökéletes!!!
<3
2015. január 19. 21:49
Nem tudom miért kell valakit piszkálni a származása miatt. Szerintem ő így tökéletes
2015. január 19. 22:07
|
|
Mrs.Chocolateúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 236147 offline
|
Nem értem azokat az embereket, akik a származás miatt közösítenek ki valakit. Erről nem az adott személy tehet. Ez ugyanolyan, mint mikor valaki túlsúlyos vagy éppen túl vékony. Nem ők tehetnek róla. Pontosabban valamilyen szintig igen, de utána már nem. Én személy szerint mindig is elleneztem és ellenezni is fogom az e fajta bánásmódot. Ám nem hiszem, hogy bárkit is különösebben is érdekelne, hogy én mit gondolok. Szóval. Shay gyönyörű és én nem tudnám elképzelni máshogyan. Szerintem, így a legszebb. ♥ (azért nem 'tökéletes', mert olyan nincs.)
2015. január 19. 22:17
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Menjenek a... na, oda. Szerintem meg tök szép, és ahogyan ő is mondja, ettől különlegesebb. De amúgy szerintem tök "menő", ha az embernek van egy külföldi származású osztálytársa. Egyébként nem is tudtam, hogy a teljes neve Shanonn.
2015. január 19. 22:29
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Szerintem azok a lányok csak irígyek voltak, mert [mint ahogy Shay is nyilatkozta] többségében szőke haj - kék szem párosításúak voltak az emberek, tehát mondhatni átlagosak, egyformák. Ő meg különbözött. És mindig a másmilyet kell bántani, mi sem természetesebb /sarcasm.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: