Taylor Swift nem csak a tinédzsereket hódította meg új popalbumával. Erről tanúskodik az a vidó is, amiben egy doveri rendőr tombol a Shake it Offra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Odáig van az internet a Shake it Offot éneklő rendőrért
2015. január 19. 11:46
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Szerintem is meg van rendezve, mert 1:54-nél ahol int hogy mehetnek majd még egyszer int és elhajt lehet látni hogy nincs is ott senki
Persze ettől függetlenül vicces
2015. január 19. 11:52
Hát ez fergeteges, komolyan mondom
Nekem nem igazán tűnt előre megrendezettnek, de ha az is, akkor is nagyon humoros, és jót lehet rajta derülni
Derülni?! Miket beszélek, majdnem leestem a székről mialatt néztem annyira röhögtem, szóval ez több szimpla derülésnél
2015. január 19. 12:14
HaHaHa
tényleg nagyon jó lett...vagy is konkrétan szakadtam rajta...bár velem is előfordul,hogy hasonlót csinálok a kocsiban
2015. január 19. 12:23
|
|
Lindulifuliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 3 Azonosító: 230903 offline
|
Annyit nevettem ezen. Pontosabban rám jött az öt perc
2015. január 19. 13:07
De menő
jobban birtan volna,ha nem csak tátogna...
2015. január 19. 13:14
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Akár megrendezett akár nem, nagyon jól szórakoztam rajta
Egy ilyen videón többet tudok röhögök, mint a mai "vígjátékok" többségén.
2015. január 19. 13:19
|
|
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline
|
Azt hittem énekelni fog.. De így is nagyon vicces volt!
Igazán csak akkor tört ki belőlem a röhögés, amikor átengedett embereket a zebrán, abbahagyta, majd miután elindult megint elkezdett énekelni.
2015. január 19. 13:21
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Úristen, ugyan így szoktam én is énekelni a kocsiban
2015. január 19. 13:50
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát nem tudom... lehet, hogy csak nekem van tök más fogalmam a viccről, de speciel az egész videó alatt a szemem se rebbent. Lehet, hogy az az oka, hogy amúgy is ki lehetne kergetni a világból ezzel a szutyok katasztrofális dallal...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: