Rövidesen a világ többi pontján is a mozikba kerül az Oscar-díjra jelölt francia mese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Song of the Sea amerikai előzetese
2015. január 18. 18:31
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát nem is tudom....
ezek a figurák nagyon ijesztőek
ezek a figurák nagyon ijesztőek
2015. január 18. 18:50
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Jó kezdeményezés ez a cikk, mert legalább többen megismerhetik ezt a mesét, de ez az előzetes több mint 2 hónapos.
2015. január 18. 18:54
Érdekes mesének tűnik, engem kíváncsivá tett. Örülnék neki, ha itt is levetítenék, mert nagyon szívesen megnézném. Biztos, nagyon szép mese.
2015. január 18. 20:35
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Nagyon cuki. Örülök, hogy nem 3d-s mint a többi mostani animációs film, hanem kicsit régiesebb!
2015. január 18. 20:47
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Nagyon jónak tűnik. Várom hogy Magyarországon is játsszák. Egyszerűen elragadó, mind a történet, mind a grafika.
Mivel én is hasonlókat szoktam rajzolni (azaz inkább meseszerűt) ,nagyon örülök, hogy még ilyet is látni ebben a rohamosan fejlődő világban.
2015. január 18. 21:15
Valami iszonyatosan jó stílusban van megrajzolva... és azok a színek. Azt hiszem, ma sem fogok nyugodtan aludni... Ez a rajzfilm egy földre szállt csoda. Reméljük, minél hamarabb eljut hozzánk, nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Bár szerintem erre még várhatunk, hiszen a pár hónapos Over the gardenwall című mesét sem sikerült még magyar szinkronnal leadni sehol sem... de reméljük a legjobbakat.
2015. január 19. 19:06
Nekem nagyon elnyerte a tetszésem a stílusa és rajzvilága is, érdekesnek tűnik a történet alapján is
Szerintem mindenképp megnézem majd, mondjuk még azért várhatok rá x3
2015. január 20. 15:09
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
megnézném
ritka ma már az ilyen egyszerűbb rajzol mese
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: