Miley Cyrus megbotránkoztatta az Instagramot
2015. január 17. 22:52
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Szerettem Mileyt és sokáig próbáltam fenn tartani ezt az elvet, de ez az érzés pillanatokon belül el tud illanni.
2015. január 17. 23:24
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Nekem semmi bajom nem voltamikor atalakult. Aztan persze jottek a drogozos,meztelen,undorito kepek amiket megoszt. Csinalja csak,de a vilag szeme lattara nem kene kirakni mindent
2015. január 17. 23:58
|
|
agatheheidivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 238707 offline
|
A sok észosztó és gyűlölködő ember kicsit látralapozhatna ennek a lánynak az életében. Fenekestül felfordult, amikor tehetsége miatt megkapta Hannah Montana szerepét abban az igen szerencsétlen, mégis kellő boldogságot és élvezetességet nyújtó gyermeksorozatban. Miután a barátja elhagyta, teljesen megváltozott. Pontosan tudom milyen, ha elveszítesz valakit, nem egyszer éltem már át, és teljesen megértem Miley-t. Sokatoknak el kéne gondolkoznia azon, hogy mit élt át ez a lány. Depresszió. Akik a fészbúkon posztolgatják a depis vagyok, segíts rajtam öribarim képeket meg üzeneteket, azok néha elővehetnének egy értelmező szótárat, és kilapozhatnák, mit is jelent a depresszió szó jelentése. Mert biztos nem azt, hogy lekopott a körömlakkom.
2015. január 18. 00:07
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (agatheheidi @ 2015.01.17. 23:58)
A sok észosztó és gyűlölködő ember kicsit látralapozhatna ennek a lánynak az életében. Fenekestül felfordult, amikor tehetsége miatt megkapta Hannah Montana szerepét abban az igen szerencsétlen, mégis kellő boldogságot és élvezetességet nyújtó gyermeksorozatban. Miután a barátja elhagyta, teljesen megváltozott. Pontosan tudom milyen, ha elveszítesz valakit, nem egyszer éltem már át, és teljesen megértem Miley-t. Sokatoknak el kéne gondolkoznia azon, hogy mit élt át ez a lány. Depresszió. Akik a fészbúkon posztolgatják a depis vagyok, segíts rajtam öribarim képeket meg üzeneteket, azok néha elővehetnének egy értelmező szótárat, és kilapozhatnák, mit is jelent a depresszió szó jelentése. Mert biztos nem azt, hogy lekopott a körömlakkom.
Te is fellapozhatnád, mert egy depressziós ember nem így viselkedik ahogy Miley... Amúgy meg te honnan tudod, hogy depressziós? Mondta neked vagy mi? Ha meg valóban beteg akkor kérjen segítséget.
2015. január 18. 01:13
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
profi. Tudja hogyan csináljon botrányt, és a legtöbb embernek le nem esik. Ha nem foglalkoznának ennyit a hülyeségeivel, valószínű abbahagyná ezeket a dolgokat, de látja, hogy működik, hát miért ne csinálja?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. január 18. 10:16
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Szánalmas egyre mélyebbre súly edd utálom utálom utálom utálom.
Fiatal kis csi...!!!!!!!!!
Fiatal kis csi...!!!!!!!!!
2015. január 18. 10:18
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Csodas..ennel melyebre nem tud menni. Bar monfjuk ugy is kitalal msjd meg valamit...
2015. január 18. 11:24
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Ezzel csak azt éri el hogy minél kevesebb rajongója lesz
2015. január 18. 12:41
Hát öhm… jól van Miley. Ha ez neked így jó, akkor csak gyerünk.
(undorító)
(undorító)
2015. január 18. 12:42
|
|
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline
|
Ennél lejebb már nem tud menni.
2015. január 18. 12:51
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ezt igazán megtarthatta volna magának...
amúgy rihanna-át azért törölték az instagramról,mert sok sexuális utalású képeket osztott meg,mondjuk már azóta vissza jött...
2015. január 18. 13:15
Miley drog milyatt ilyen?Le éne tiltani az instagramról.
2015. január 18. 13:57
|
Szabina Ábrahámúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 238246 offline
|
Nem is értem miert vannek ennek a lánynak rajongói????
Attól mert még el kornyikáta a WRECKING BALL -T???? Oh my God!!
Csak fel akarja magára hívni a figyelmet ilyen idióta , gusztustalan, hülyeségekkel!
Attól mert még túl korán kezdte a siker mércét rakotsgatni attól még nem kell nyelves Miley-ne lenni
Attól mert még el kornyikáta a WRECKING BALL -T???? Oh my God!!
Csak fel akarja magára hívni a figyelmet ilyen idióta , gusztustalan, hülyeségekkel!
Attól mert még túl korán kezdte a siker mércét rakotsgatni attól még nem kell nyelves Miley-ne lenni
2015. január 18. 14:12
Ez több, mint szánalmas.
Vannak határok, amiket Miley már rég túl lépett. És nehogy nekem itt elkezdje valaki védeni őt, mert ez már nem normális dolog!
Vannak határok, amiket Miley már rég túl lépett. És nehogy nekem itt elkezdje valaki védeni őt, mert ez már nem normális dolog!
2015. január 18. 14:14
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
az egyik osztálytársam nagyon nagyon nagyon szereti... hogy mit szeret rajta azt ne tom. szerintem szánalmas, de a hangja jó.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.