Miley Cyrus megbotránkoztatta az Instagramot
2015. január 17. 18:29
minek kell ilyeneket posztolnia??? nem utálom miley-t, de ez már túlzás. nem csoda, hogy kicsapta a balhét. most ez minek kellett??
mivan?? ez hülyeség.
Idézet
A napi egy maszturbálás távol tartja az utálókat
mivan?? ez hülyeség.
2015. január 17. 18:34
Egyre lejjebb süllyed ez a nő... Eddig se különösebben szerettem, de mostmár vékkép utálom.
ui: ezen a képen olyan a haja mint Draco Malfoynak
ui: ezen a képen olyan a haja mint Draco Malfoynak
2015. január 17. 18:40
|
|
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 415 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline
|
Diuska12 nem azt mondjuk h attól h beteszi a nadrágjába /Miley vagy bárki más!/ a kezét az már maszturbálás....-.-
Hanem hogy odáig süllyednie hogy ilyet posztol és ír ki,az már szégyen!!!!!!!!!
Hanem hogy odáig süllyednie hogy ilyet posztol és ír ki,az már szégyen!!!!!!!!!
2015. január 17. 19:08
Szerintem azt ír ki, olyan képet tesz fel, és azt csinál amit csak akar. Felnőtt, és nincs beleszólásunk!
2015. január 17. 19:13
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Undorító ez a liba.
2015. január 17. 19:35
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
ha magánélete lenne nem instan tenne kozze :DDDD most gondolom nagyon bolcsnek erezheti magat a kicsi miley...
2015. január 17. 19:49
Amit ez a nő művel az már felháborító és gusztustalan. Hihetetlen mennyire nem érzi hogy felelősséggel tartozik tetteivel szemben...de hát úgy látszik nem érzi azok súlyosságát, vagy csupán rossz oldalát. Olyan mint egy kiskamasz aki nem találja helyét a világban így kifordul önmagából >.< Sosem szerettem igazán és szerintem bőven meg is van, volt és lesz is az okom erre az álláspontra...
2015. január 17. 20:15
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Bár sokan mondják, hogy a Disney így a Disney úgy, de míg a Disney szárnyai alatt volt sokkal emberibb, normálisabb volt, nem tudodm, hogy változhat meg ennyire egy ember?
2015. január 17. 20:35
na jó csak nekem van elegem ebből a ri*ncból? most úgy őszintén, mást nem is látni csak azt hogy Miley itt csinált botrányt, Miley ott csinált botrányt. "jaj ugyan majd megjavul" meg a nagy francokat. szánalmas komolyan mondom, aki meg még ezek után nagy csodálója hogy "juuuuj a Miley *-* hajoljunk meg előtte" annak az értelmiségi szintje kb ugyanott van mint ennek a nőnek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: