Regen nagyon szerettem Miley-t, de most mar egyre jobban utalom.. sot! Undorito egy noszemely, egyszeruen hanyingerem van attol, amit o muvel.. Es nem csak a mostani incidenserol beszelek, hanem mindegyikrol, amit eddig csinalt. De a cerna ott szakadt el nalam, amikor Selenat megalazta a szinpadon.. Na, nalam az mar teljesen kiverte a biztositekot:))))) u n d o r i t o
Nincs tobb mondanivalom, koszontem a figyelmet!
Miley Cyrus megbotránkoztatta az Instagramot
2015. január 17. 17:05
A képet nem tölti be,de gondolom nem lehet túl szép....És látványos...
2015. január 17. 17:09
Ez most komoly? - Mitől változott meg így?
Ettől ő hogy ėrezheti magát jól? Ėn azt hittem bizonyítani akarja hogy tud normális is lenni de ez UNDORÍTÓ! -."-
Amúgy rėgen ėn is imádtam a stílusát is. Ma már csak a hangja tetszik, a klippjeit már meg se nėzem!
Ettől ő hogy ėrezheti magát jól? Ėn azt hittem bizonyítani akarja hogy tud normális is lenni de ez UNDORÍTÓ! -."-
Amúgy rėgen ėn is imádtam a stílusát is. Ma már csak a hangja tetszik, a klippjeit már meg se nėzem!
2015. január 17. 17:15
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
ezt már Mileytől megszoktuk , egyre undorítobb ez a "nő" ...
2015. január 17. 17:27
Egyszer csak kifogy az ehhez hasonló, botránykeltő ötleteiből..
2015. január 17. 17:34
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Ez nagyon beteg...
2015. január 17. 17:55
|
|
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline
|
Na azért ez Mileytól..
2015. január 17. 18:07
Mint egy ribanc. Biztos hogy nem lepodtem meg ezzen már lassan az egséz testrészét fogja fogdosni saját magán.Undorító kis szajha az angolok szóján BITCH!
2015. január 17. 18:08
Komolyan? Ez szerintem ténylegesen túl megy az undorító fogalmán akár százoszorosan is. A legtöbb esetben próbáltam megérteni Miley-t ,de ez már tényleg csak a primitívségét bizonyítja.
2015. január 17. 18:10
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Régen úgy szerettem Miley-t. Nagyon szerettem a Hannah MOntana korszakát. Miért csinál ilyeneket? Mert...mert én ezt már nem is értem. A dalai sem tetszenek újabban, nem mindegyik, van, amelyik nekem nem...És nevessetek ki, de én inkább, ha hallgatom a dalait, a klipjeit se nézem meg, egyszerűen kímélem magam a látványtól.Undorító. Felnőtté akar válni nem? Mert ez neki az? Miért érzi ettől jobban magát, nem csoda, hogy Liam is elhagyta, hogy szakítottak.Ha gyerekeik lettek volna, ezt csinálta volna? Mert mi is felnézünk rá, rajongók, emberek, hát még a gyerekei? Nem hiszem el...
o.O
2015. január 17. 18:15
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Miley Ray Cyrus nemnormális. És undorító. És közönséges.
Asszem eljutottam odáig hogy már egyáltalán nem szeretem
Asszem eljutottam odáig hogy már egyáltalán nem szeretem
2015. január 17. 18:22
nem kell ilyen komolyan venni, Miley imádja megbotránkoztatni az embereket és különösebben hidegen hagyja mások véleménye
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: