Együtt vacsorázott Justin Bieber és Selena Gomez
2015. január 17. 19:30
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
aha, jó szuper, szoktak ilyesmit csinálni az emberek...
2015. január 17. 20:00
|
Hópi_Kormiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 231843 offline
|
Pedig szerintem tenyleg egyutt vacsiztak azert mert Sel nem tud tovabb lepni. :/
2015. január 17. 20:28
Selena remélem jó útra tér és észre fogva venni hogy rossz embert szeret.
2015. január 17. 20:49
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Az egy dolog, de már van új pasija. Justin már a múlt.
2015. január 17. 21:01
2015. január 17. 21:45
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Se veled se nélküled!! Kezdem unni
2015. január 17. 22:06
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Istenem. Utálom ezt a Justint. Miért nem Zedd-del van?
2015. január 17. 22:16
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Ez az a fajta cikk, ahol mindenki már őrjöng, hogy ezek befejezhetnék a kapcsolatot felnőtt módjára, a másik fele meg, hogy a média hagyja őket már levegőhöz jutni, mert magánélet stb... Nekem már elegem van az egészből.
1) Ha akarnák, se tudnák annyira csendben elintézni a dolgaikat, hisz ha az egyik kimondja a másik nevét, máris ugranak rá a riporterek meg az egész nagy média baromság, és máris azt híresztelik, hogy "folytatódik az unalmassá vált se veled, se nélküled Jelena kapcsolat...". Istenem, ha annyira unalmas, akkor miért törődnek vele ennyit? "A pár nem tudja elrendezni a dolgaikat." Meg tudnák csinálni, ha békén hagynák őket, de erre minimális az esély, nem is reménykedem. Na meg ez a vacsora dolog: ha beülnek együtt enni, akkor máris rögtön járnak? Mi van, ha tényleg a dolgokat akarták elsimítani? Van pár lehetőség, hogy miért vacsoráznak együtt, és mindig, mindig azt választják, hogy Jelena újra él, többi opciót pedig magasból letolják. És azért megnéznék egy fotót, amin állítólag közösen töltik el azt a kevéske szabadidejüket abban az étteremben, de szerintem más is.
2) Ám az is igaz, hogy azért ők ketten is megpróbálhatják elkerülni jobban a kamerákat, és úgy vitatni meg a dolgot, ami köztük van. Tudom, hogy nem könnyű két ilyen felkapott sztárnak (lehet ez pozitív és negatív tulajdonság is), de egy kis erőfeszítéssel és jó hozzáállással beismerhetnék egymásnak az érzéseiket - amik hihetetlenül vegyesek, legalábbis szerintem. Szeretem Selenat, ő a példaképem, de azért tényleg megpróbálhatná véglegesen lezárni az ügyet, ha már Justin nem teszi meg, és úgy gondolom, nem is fogja/akarja. Személyesen megbeszélhetnék ezt egy csendes helyen, majd egymásnak hátat fordítva mennek majd el, ha befejezték az eszmecserét.
1) Ha akarnák, se tudnák annyira csendben elintézni a dolgaikat, hisz ha az egyik kimondja a másik nevét, máris ugranak rá a riporterek meg az egész nagy média baromság, és máris azt híresztelik, hogy "folytatódik az unalmassá vált se veled, se nélküled Jelena kapcsolat...". Istenem, ha annyira unalmas, akkor miért törődnek vele ennyit? "A pár nem tudja elrendezni a dolgaikat." Meg tudnák csinálni, ha békén hagynák őket, de erre minimális az esély, nem is reménykedem. Na meg ez a vacsora dolog: ha beülnek együtt enni, akkor máris rögtön járnak? Mi van, ha tényleg a dolgokat akarták elsimítani? Van pár lehetőség, hogy miért vacsoráznak együtt, és mindig, mindig azt választják, hogy Jelena újra él, többi opciót pedig magasból letolják. És azért megnéznék egy fotót, amin állítólag közösen töltik el azt a kevéske szabadidejüket abban az étteremben, de szerintem más is.
2) Ám az is igaz, hogy azért ők ketten is megpróbálhatják elkerülni jobban a kamerákat, és úgy vitatni meg a dolgot, ami köztük van. Tudom, hogy nem könnyű két ilyen felkapott sztárnak (lehet ez pozitív és negatív tulajdonság is), de egy kis erőfeszítéssel és jó hozzáállással beismerhetnék egymásnak az érzéseiket - amik hihetetlenül vegyesek, legalábbis szerintem. Szeretem Selenat, ő a példaképem, de azért tényleg megpróbálhatná véglegesen lezárni az ügyet, ha már Justin nem teszi meg, és úgy gondolom, nem is fogja/akarja. Személyesen megbeszélhetnék ezt egy csendes helyen, majd egymásnak hátat fordítva mennek majd el, ha befejezték az eszmecserét.
2015. január 17. 23:52
|
|
agatheheidivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 238707 offline
|
Na. Ezredjére is sírok ma már, és ez fogad? De jó nekem, hogy ez a nap ilyen szerencsétlen.
2015. január 18. 11:25
Nagyon sajnálom Selenát. Megérdemelne egy rendes pasit..
2015. január 18. 11:37
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Jajaj ez a Selena nem érti már meg hogy Justin csak játszik vele és még biztos 100 csajjal mellette !!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: