Együtt vacsorázott Justin Bieber és Selena Gomez
2015. január 17. 11:27
Selena igazán lemászhatna Justin-ról. Könyörgöm! Mikor fogják fel, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője? Selena keressen egy másik pasit, akit nyaggathat, Justin pedig ne másszon rá mindenkire. Ennyi!
2015. január 17. 11:27
Ennek sosem lesz vége? Annyira unalmas már, hogy azt leírni nem tudom...
2015. január 17. 12:24
Ez már tényleg unalmas! Elegem van az egész Szeleníta és Dzustínka cikkekbol! Az egész csak arról szól hogy a másik a másikat akarja megféltékenyítenni! Már bánnom hogy rá klikkeltem erre a szar cikkre!
2015. január 17. 12:26
Na ne már. Ezt nem hiszem el. Justin olyan kis buta vagy.
2015. január 17. 12:48
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Én örülnék ha együtt lennének, szerintem össze illenek..ezt ők tudják, hogy mi jó nekik..szerintem az hogy másokkal is próbálták de mégse tudták egymást elfelejteni, ez mutatja meg azt, hogy tényleg szeretik egymást...én véleményem csak
2015. január 17. 12:54
Biebert nem szeretem sőt , de nagyon cuki párt alkotnak együtt Selenával bár már nagyon uncsi , hogy az ő kapcsolatuk folyik a csapból is ... De remélem minden rendben van közöttük !
2015. január 17. 13:00
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Majd ha látok képet elhiszem
2015. január 17. 13:27
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Erre most mit lehetne írni?? Igazából akármennyire imádom Selenát, már abszolút nem vagyok ilyen cikkekre kíváncsi.
De emberek!!! Együtt ettek és??? Senkinek ehhez semmi köze. És ha csak baráti vacsora volt??
De emberek!!! Együtt ettek és??? Senkinek ehhez semmi köze. És ha csak baráti vacsora volt??
2015. január 17. 13:28
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Ó, hogy száradna le a tököd Justin! Hagyjátok már békén egymást! Aki ennek örülni tud, azt meg végképp nem értem. Ja, és még egy hasznos tanács: NE írjatok cikket még arról is, ha Justin Selena 10 km-es körzetébe került. Érdemes megfogadni!
2015. január 17. 13:42
Komolyan mondom már nagyon unnom,hogy velük van tele minden.Tudom,hogy nekem nem lehet beleszólásom a magánéletükbe,de miért nem döntenek?Olyan nehéz a felet döntést hozni,hogy együtt lesznek vagy sem?Szerintem itt az ideje annak,hogy VÉGLEGESEN külön váljanak.Ez már nem állapot,hogy hetente össze jönnek és szakítanak..Unalmas amit csinálnak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: