Együtt vacsorázott Justin Bieber és Selena Gomez
2015. január 16. 22:19
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Alljatokmar mar le.Ti meg nemvoltatok szerelmesek.Nemtudhatjatok milyen nehez ez neki.Megha Justin egy kocsog akkoris szerelmes bele vagy volt.Ilyen nehez felfogni?! +semmi kozotok hozza ez az o maganeletuk ha egyutt vacsoraznak akkor egyutt vagyoraznak.Nemolyan nehez szerintem felfogni.
2015. január 16. 22:19
Jaj ne már megint kezdik? Azt hittem végre vége van és megjött az eszük! Azért remélem csak egy vacsoráról volt szó és nem lesznek megint kéthetente Jelena cikkek.
2015. január 16. 22:21
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Jaj annyira elegem van már ebből a kapcsolatból és most már tényleg utoljára mondom,hogy döntsék el mit akarnak!!De ne mondja nekem senki hogy ez már nem szánalmas..,na meg a másik nem is tudom már megszámolni hány cikk keletkezett Bieberről ez alatt az egy hét alatt is?!?
2015. január 16. 22:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Már nagyon unalmasak. Egyik héten összejönnek, másik héten szakítanak, harmadik héten már túl vannak egymáson utána meg még mindig szeretik egymást stb. Ha szeretik egymást akkor miért nincsenek együtt?
2015. január 16. 22:38
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Lejlus kérlek... Kb. 4 éve jöttek össze, és még mindig nincsenek túl egymáson.. Miért ha te valakivel jársz hetenként összejössz vele aztán szakítasz? Ezt te sem gondoltad komolyan.
2015. január 16. 22:48
Így legyen ötösöm a lottón.
Nekem sajnos van 'szerencsém' a közvetlen környezetemben egy ilyen pároshoz, hozzájuk képest Gomezék még elég kispályások.
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.01.16. 22:38)
Miért ha te valakivel jársz hetenként összejössz vele aztán szakítasz? Ezt te sem gondoltad komolyan.
Nekem sajnos van 'szerencsém' a közvetlen környezetemben egy ilyen pároshoz, hozzájuk képest Gomezék még elég kispályások.
2015. január 16. 23:25
Minek ebből már cikketkészíteni, ez már szinte rutin: egyik héten puszi-puszi, másik héten meg jó hogy meg nem ölik egymást. Egyébként érdekes, Selenácska előtt elméletileg behódolt az egész férfi nem, neki mégis csak Justin kell, akit egyszer - pontosabban többször - utált már.
2015. január 16. 23:57
|
|
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline
|
Jaj, de már annyira jó lenne ha összejönnének!
2015. január 17. 07:17
Eldöntetnék már végre mit akarnak mert már a csapból folyik a "románcuk"...
2015. január 17. 07:27
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Úgy írjátok ezeket a kommenteket mintha annyira beleszólhatnátok ... Az ő életük Selena gondolom hogy próbál túllépni de Justin mindig tesz valamit ami miatt nem tud . Sajnálom hogy nem Zedd-el van együtt mert ő már képes a felnőtt gondolkodásra . De istenem nem kell itt az , hogy eldönthetnék már végre , majd rájönnek csak ahhoz gondolom meg kell beszélni a dolgokat es azért találkoztak ...
2015. január 17. 07:42
|
|
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline
|
Annyira unalmas már.Egyébként döntse már el hogy kivel van.Most újra Justin?Utána meg hallgatni kell hogy Justin mennyire szemét meg ilyenek.:/:/
2015. január 17. 08:34
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
És ez most kit érdekel? Unalmasak már mindketten.
2015. január 17. 08:41
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
'A páros azóta párszor szakított'
Amúgy szerintem ezeket a "híreket" nem kéne megírni, nekem azzal semmi bajom nincsen, hogy kerülgetik egymást, mint a macska a forró kását, egyszerűen szerintem úgyis megcáfolják majd, szakítanak, tudom is én, nem biztos, hogy ezt mindenki más is tudni akarja
Amúgy szerintem ezeket a "híreket" nem kéne megírni, nekem azzal semmi bajom nincsen, hogy kerülgetik egymást, mint a macska a forró kását, egyszerűen szerintem úgyis megcáfolják majd, szakítanak, tudom is én, nem biztos, hogy ezt mindenki más is tudni akarja
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: