Starity

Kingsman: The Secret Service / Kingsman: A titkos szolgálat (2014)

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 23. 07:30 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Szandi0820 @ 2015.02.22. 18:20)
Én sem azt mondom, hogy utálni kell a főgonoszt, mert pl. Darth Vader is nagy kedvencem és ő is az. Csak szegénykét elég nehezen tudtam komolyan venni "vérengző fenevadként", ezzel az állati cuki pöszeséggel. rohog.gif Egyébként tényleg nem mondott hülyeségeket és ha azt vesszük, akkor a Föld jövőjének érdekében tette, csak érdekes volt a szelekció, ahogy mindezt véghez akarta vinni. Az milyen már, hogy csak a cölöböket kérdezte meg, az átlagembereket nem, így nekik nem is adatott volna meg az esély a túlélésre? Fránya dolog az érdek... rolleyes.gif
Nekem is csak azért nem jött be a Csankó Zoltán-féle párosítás, mert mikor megszólalt, egyből beugrottak jelenetek a CSI: New Yorkból. rohog.gif  De most nézem, hogy a Leány gyöngy fülbevalóval című filmben is ő szinkronizálta, ott meg fel sem tűnt, pedig azt  is magyarul láttam... blink.gif Egyébként ha azt vesszük, akkor a BJ-filmek idején sem volt már éppen mai "darab" és Kőszegi mégis tökéletesen ment hozzá. Mivel egy évben születtek, ezért szerintem jó választás lett volna. De ez már csak egy kis szőrszálhasogatás, mert nekem személy szerint az kedvenc párosításom. smileeee.gif Viszont megyek és elásom magam, mert fel sem tűnt, hogy Jackson magyar hangja Vass Gábor... és a Hipervándorban is ő volt. Hát milyen Clark-rajongó vagyok én, hogy fel sem ismerem a magyar hangját? blink.gif

Igen, Darth Vader nagyúr valóban igazán szerethető... biggrin.gif Mondjuk én Darth Maullal is hasonlóan vagyok például. rohog.gif Még csak általános iskolás voltam, de nagyon csippantottam a mozivásznon. Meg azóta is. rohog.gif
Igen, értem, amit mondasz. Én meg igazából úgy értettem, hogy miért ne lehetne egy főgonosz is cuki? biggrin.gif Ez az egész film amúgy úgy ahogy van, más mint az átlag és az a durva, hogy nagyon is működik... biggrin.gif És igen, ez az aranyos pöszeség valóban nem tette őt olyasvalakivé, akitől az ember rettegne... Mondjuk ha jobban belegondolunk, nem is volt ő annyira fenevad. A piszkos munkát is másra bízta, a már korábban említettekből kifolyólag... biggrin.gif
Amit mondott, az pedig tény és akárhogyan is vesszük, az alapfelvetésében igaza van. Más kérdés, hogy igen, a szelekció... A szelekció az, ami nagyon sántít. Meg ugye azért az is tény, hogy ne akarjon senki Istent játszani... Még akkor se, ha igaza van, hogy milyenek teremtmények is sokszor az emberek... smileeee.gif Maga a terv az, ami ijesztő. Nem konkrétan Valentine. Szerintem. SPOILER Azért valljuk be, nagyon durva, hogy bechipezik az embereket és ezáltal képesek őket irányítani. Sőt, azokat is egy idő után, akiknek nincs SIM-kártyája. ohmy.gif Azt viszont nem nagyon értettem, hogy akinek nem volt - pl. Harry, hogy tudták mégis ennyire hatásosan az irányításuk alá venni. Oké, nyilván a nagyon erős jel miatt, de... Azért nekem furcsa. Illetve, hogy sok hülye miért engedte, hogy chipet ültessenek belé. Akkor már inkább zárjanak el, mint a hercegnőt... Nincs idegen test a szervezetemben, úgymond a magam ura vagyok és ennyi. smileeee.gif SPOILER VÉGE
Nekem az utóbbi időben nem nagyon vannak meg a szinkronhangok. Egyrészt mert nem figyelem annyira, másrészt meg egy csomó mindent eredetiben látok inkább. Mondjuk Csankó Zoltánon is tényleg el kellett gondolkoznom, honnan ismerős a hangja ennyire. Akkor ugrott be a Dallas. rohog.gif Nekem Csankó eredetileg Bobby... biggrin.gif Ahogy Kránitz Lajos is Jockey. biggrin.gif
Igen, akkor is már negyvenes pasi volt ez a drágaság, viszont nem tudom... Nekem ettől még nem volt úgymond "öreg". Nekem az még fiatal. biggrin.gif Ráadásul Colin negyvenes pasiként is simán mondhatta volna, hogy harmincas, én elhittem volna. biggrin.gif Egy barátnőmnek pl. mutattam egy részletet nemrég a Miről álmodik a lány? című filmből (még nem ismerte korábban) és azt hitte, hogy Amanda Bynes a barátnőjét játssza és nem a lányát. biggrin.gif Ekkor gondolkoztam el, hogy bakker, és tényleg. Ha nem ismerném a sztorit, akkor én is egészen simán kijelenteném ezt, mert Colin annyira nem néz ki annyinak, amennyi... Hogy simán. biggrin.gif
És egyébként benned támadt bárminemű rossz érzés ama bizonyos nagyjelenetnél? SPOILER Konkrétan a templomi mészárlásra gonolok. SPOILER VÉGE Mert bennem első nézésre igen, volt valami... Aztán ahogy egyre töményebb mennyiségben kaptam az arcomba, akkor jöttem rá, hogy á, ezt tényleg ne vegyük már komolyan, ez tényleg inkább már vicces, mint tragikus. biggrin.gif Aztán miután így ezzel megnyugtattam a lelkemet, akkor jött a sokk... 110.gif

Azt elfelejtettem írni, hogy voltam kevesebb mint egy hónapja Londonban és gyakran belefutottam a film reklámjába. A legszembetűnőbb két helyen volt: az egyik a Piccadilly Circusnál: konkrétan a fényreklámban mutatták a főbb szereplőket sétálni, meg beállni a fehér háttér előtt (mint a plakátokon is). A másik meg konkrétan egy helyi pub volt, ahol időről időre Colin jelent meg a falon. (ilyen interaktív plakát volt, vagy mi a manó) És akkor még csak sejtésem sem volt róla, hogy ez mekkora poén... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. február 23. 15:37 #22
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.02.23. 07:30)
Igen, Darth Vader nagyúr valóban igazán szerethető... biggrin.gif Mondjuk én Darth Maullal is hasonlóan vagyok például. rohog.gif Még csak általános iskolás voltam, de nagyon csippantottam a mozivásznon. Meg azóta is. rohog.gif 
Igen, értem, amit mondasz. Én meg igazából úgy értettem, hogy miért ne lehetne egy főgonosz is cuki? biggrin.gif Ez az egész film amúgy úgy ahogy van, más mint az átlag és az a durva, hogy nagyon is működik... biggrin.gif És igen, ez az aranyos pöszeség valóban nem tette őt olyasvalakivé, akitől az ember rettegne... Mondjuk ha jobban belegondolunk, nem is volt ő annyira fenevad. A piszkos munkát is másra bízta, a már korábban említettekből kifolyólag... biggrin.gif
Amit mondott, az pedig tény és akárhogyan is vesszük, az alapfelvetésében igaza van. Más kérdés, hogy igen, a szelekció... A szelekció az, ami nagyon sántít. Meg ugye azért az is tény, hogy ne akarjon senki Istent játszani... Még akkor se, ha igaza van, hogy milyenek teremtmények is sokszor az emberek... smileeee.gif Maga a terv az, ami ijesztő. Nem konkrétan Valentine. Szerintem. SPOILER Azért valljuk be, nagyon durva, hogy bechipezik az embereket és ezáltal képesek őket irányítani. Sőt, azokat is egy idő után, akiknek nincs SIM-kártyája. ohmy.gif Azt viszont nem nagyon értettem, hogy akinek nem volt - pl. Harry, hogy tudták mégis ennyire hatásosan az irányításuk alá venni. Oké, nyilván a nagyon erős jel miatt, de... Azért nekem furcsa. Illetve, hogy sok hülye miért engedte, hogy chipet ültessenek belé. Akkor már inkább zárjanak el, mint a hercegnőt... Nincs idegen test a szervezetemben, úgymond a magam ura vagyok és ennyi. smileeee.gif SPOILER VÉGE
Nekem az utóbbi időben nem nagyon vannak meg a szinkronhangok. Egyrészt mert nem figyelem annyira, másrészt meg egy csomó mindent eredetiben látok inkább. Mondjuk Csankó Zoltánon is tényleg el kellett gondolkoznom, honnan ismerős a hangja ennyire. Akkor ugrott be a Dallas. rohog.gif Nekem Csankó eredetileg Bobby... biggrin.gif Ahogy Kránitz Lajos is Jockey. biggrin.gif 
Igen, akkor is már negyvenes pasi volt ez a drágaság, viszont nem tudom... Nekem ettől még nem volt úgymond "öreg". Nekem az még fiatal. biggrin.gif Ráadásul Colin negyvenes pasiként is simán mondhatta volna, hogy harmincas, én elhittem volna. biggrin.gif Egy barátnőmnek pl. mutattam egy részletet nemrég a Miről álmodik a lány? című filmből (még nem ismerte korábban) és azt hitte, hogy Amanda Bynes a barátnőjét játssza és nem a lányát. biggrin.gif Ekkor gondolkoztam el, hogy bakker, és tényleg. Ha nem ismerném a sztorit, akkor én is egészen simán kijelenteném ezt, mert Colin annyira nem néz ki annyinak, amennyi... Hogy simán. biggrin.gif 
És egyébként benned támadt bárminemű rossz érzés ama bizonyos nagyjelenetnél? SPOILER Konkrétan a templomi mészárlásra gonolok. SPOILER VÉGE Mert bennem első nézésre igen, volt valami... Aztán ahogy egyre töményebb mennyiségben kaptam az arcomba, akkor jöttem rá, hogy á, ezt tényleg ne vegyük már komolyan, ez tényleg inkább már vicces, mint tragikus. biggrin.gif Aztán miután így ezzel megnyugtattam a lelkemet, akkor jött a sokk... 110.gif
Azt elfelejtettem írni, hogy voltam kevesebb mint egy hónapja Londonban és gyakran belefutottam a film reklámjába. A legszembetűnőbb két helyen volt: az egyik a Piccadilly Circusnál: konkrétan a fényreklámban mutatták a főbb szereplőket sétálni, meg beállni a fehér háttér előtt (mint a plakátokon is). A másik meg konkrétan egy helyi pub volt, ahol időről időre Colin jelent meg a falon. (ilyen interaktív plakát volt, vagy mi a manó) És akkor még csak sejtésem sem volt róla, hogy ez mekkora poén... rohog.gif

Nekem Bobby már eszembe sem jutott... olyan régen láttam a Dallast, hogy ott már elfelejtettem, hogy ki-kinek a hangja volt. blush.gif Bár az is igaz, hogy én is szinte csak eredetiben nézek filmet/sorozatot (Clark filmjeit pl. az Elfújta a szél kivételével csak úgy láttam), Csankó Zoltánra is csak onnan jöttem rá, hogy a CSI: New Yorkot még magyarul kezdtem. smileeee.gif
Jogos az érvelés. Tényleg nem volt egy fenevad-típus, de jól állt neki. laugh.gif Ennek a Harry-féle rejtélynek az lehet a kulcsa, hogy oké, hogy ő nem volt bechipezve és nem volt nála SIM, viszont ugyebár a rádióhullámok nem állnak meg konkrétan az adott személynél. Szerintem így lehetett rá is hatással, mert ott a templomban viszont mindenkinél volt... szegény tömény dózist kapott. A chipes dolgot én is így gondolom, inkább zárjanak be, mint hogy így irányítsanak. Nem is beszélve az apró betűs részről... elég durva volt, ahogy ott robbantak a fejek, mint egy tüzijátéknál. Bár nem vagyok fizikus, úgyhogy ezt nyugodtan meg lehet cáfolni. laugh.gif
Mondjuk most sem néz ki lassan 55 évesnek, véleményem szerint, de azért odáig nem mennék el, hogy Amandával shippeljem a Miről álmodik a lány?-ban. cool.gif Azért ott látszik köztük a korkülönbség szerintem, még ha nem is tűnt Colin Yoda-féle 800 éves csontnak. laugh.gif
Nekem az a jelenet sok volt, hogy őszinte legyek. Mind a bent, mind a kint történtek. A kint történtekre még fájó szívvel azt mondom, hogy oké, szükség volt rá. De a benti dolgokat túlzásnak tartom, csak értelmetlen öldöklés, erődemonstráció céljából.
Azt az interaktív plakátot szívesen megtekintettem volna. Biztos nagyon jópofa volt. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2015. február 24. 11:38 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Szandi0820 @ 2015.02.23. 15:37)
Nekem Bobby már eszembe sem jutott... olyan régen láttam a Dallast, hogy ott már elfelejtettem, hogy ki-kinek a hangja volt. blush.gif Bár az is igaz, hogy én is szinte csak eredetiben nézek filmet/sorozatot (Clark filmjeit pl. az Elfújta a szél kivételével csak úgy láttam), Csankó Zoltánra is csak onnan jöttem rá, hogy a CSI: New Yorkot még magyarul kezdtem. smileeee.gif 
Jogos az érvelés. Tényleg nem volt egy fenevad-típus, de jól állt neki. laugh.gif Ennek a Harry-féle rejtélynek az lehet a kulcsa, hogy oké, hogy ő nem volt bechipezve és nem volt nála SIM, viszont ugyebár a rádióhullámok nem állnak meg konkrétan az adott személynél. Szerintem így lehetett rá is hatással, mert ott a templomban viszont mindenkinél volt... szegény tömény dózist kapott. A chipes dolgot én is így gondolom, inkább zárjanak be, mint hogy így irányítsanak. Nem is beszélve az apró betűs részről... elég durva volt, ahogy ott robbantak a fejek, mint egy tüzijátéknál. Bár nem vagyok fizikus, úgyhogy ezt nyugodtan meg lehet cáfolni. laugh.gif 
Mondjuk most sem néz ki lassan 55 évesnek, véleményem szerint, de azért odáig nem mennék el, hogy Amandával shippeljem a Miről álmodik a lány?-ban. cool.gif Azért ott látszik köztük a korkülönbség szerintem, még ha nem is tűnt Colin Yoda-féle 800 éves csontnak. laugh.gif 
Nekem az a jelenet sok volt, hogy őszinte legyek. Mind a bent, mind a kint történtek. A kint történtekre még fájó szívvel azt mondom, hogy oké, szükség volt rá. De a benti dolgokat túlzásnak tartom, csak értelmetlen öldöklés, erődemonstráció céljából.
Azt az interaktív plakátot szívesen megtekintettem volna. Biztos nagyon jópofa volt. laugh.gif

Nekem nagyon megragadtak ezek a hangok, lévén, gyermekkoromban nem volt túl nagy csatornaválaszték és "mindenki" a Dallast nézte. smileeee.gif Az újat már én sem néztem, a folytatást, de az eredetit követtem még az M1-en. smileeee.gif
Igen, én is erre jutottam magamban Harryvel kapcsolatban. Valószínűleg ez lehetett az oka... smileeee.gif
Hozzá kell tennem, hogy akinek mutattam a filmet, Amandát sem ismeri, nem szokott olyan sok filmet nézni. Colin volt meg neki... smileeee.gif Viszont szerintem Amanda sem 17-nek néz ki, hanem én is simán tippelném 20-as éveinek legelején járónak. Colint meg fiatalabbnak egy tizessel, s tádámm, mindjárt kijön egy olyan szám, ami egy párkapcsolatban (szerintem) teljesen rendjén van. smileeee.gif Erről most eszembe jutott a Káprázatos Holdvilág, ahol mint tudjuk Emma Stone Colin partnere, annak ellenére, hogy a valóságban 28 év van köztük - de a filmben ez igazán fel sem tűnik. Sőt, drukkol nekik az ember. biggrin.gif (én legalábbis így tettem smileeee.gif)
Igen, megértem. Én is így voltam ezzel elsőre, de aztán eszembe jutottak Colin szavai is, hogy ez már annyira el van túlozva, hogy inkább humoros, mint nem. Második megtekintésre már így álltam hozzá. Nyilván benne van az is, hogy ez csak egy film, ha a valóságban történik, mindjárt más a helyzet. 110.gif
Igen, tényleg jó volt a plakát. Párom meg is jegyezte, hogy mi a fene már, mi ez, tönkreteszi a hangulatos kis ódon pubot... Akkor még egyikünk sem sejtette, hogy ez nem véletlen... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. március 02. 12:03 #24
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ismerős? rohog.gif

Kicsit nyomoztam, hol is van ez a pub... Sanszos, hogy kint a következő fish&chipsemet itt fogom elfogyasztani majd a jövőben... Már az is megvan, hogy melyik asztalnál. rohog.gif

Megnéztem hétvégén a filmet harmadjára is, s legalább annyira élveztem, mint elsőre. biggrin.gif Viszont már volt idő és mód bakikat is lesni, akadt is néhány, ami szemet szúrt... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Szandi0820
2015. március 16. 11:56 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Sexy back... rohog.gif
Avagy Taron és Colin... wub.gif
9 felhasználónak tetszik: funny18, Blackheart.com, marti27, Bessie, Szandi0820, Lindsay019, SmileyZ, Beyla, duracell
2015. március 16. 12:13 #26
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.03.16. 11:56)
Sexy back... rohog.gif 

heart.gif man_in_love.gif drool.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Szandi0820
2015. március 16. 13:33 #27
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Sally Sparrow @ 2015.03.16. 11:56)
Sexy back... rohog.gif 

Uhhh, túl halálos az én gyenge szívemnek ez a fotósorozat. rohog.gif heart.gif drool.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2015. március 17. 09:03 #28
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

És ezt már láttátok? Van több kép is, de nem találom őket... Ha ti véletlenül igen, majd töltsétek fel nyugodtan a topikba. smileeee.gif

Amúgy érti valaki, hogy miért árasztotta el a netet az Eggsy-Harry homosexual picsspam? blink.gif Annyira gáz. dry.gif Mindez onnan indult, hogy egy interjúban megkérdezték Taront, hogy hogyan jellemezné Harry és Töki kapcsolatát, mire poénból bemondta, hogy szeretők? 110.gif Xánalom a köbön, de tényleg. dry.gif

http://38.media.tumblr.com/dd4b1663e3e6c66f9b8d96f982d62bb4/tumblr_nl5b6zR7ok1turso3o1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: marti27, Szandi0820
2015. március 17. 19:30 #29
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Sally Sparrow @ 2015.03.17. 09:03)
És ezt már láttátok? Van több kép is, de nem találom őket... Ha ti véletlenül igen, majd töltsétek fel nyugodtan a topikba. smileeee.gif
Amúgy érti valaki, hogy miért árasztotta el a netet az Eggsy-Harry homosexual picsspam? blink.gif Annyira gáz. dry.gif Mindez onnan indult, hogy egy interjúban megkérdezték Taront, hogy hogyan jellemezné Harry és Töki kapcsolatát, mire poénból bemondta, hogy szeretők? 110.gif Xánalom a köbön, de tényleg. dry.gif

Épp most néztem meg a képeket. smileeee.gif
Mondjuk kövezz meg, de én ezt nem tartom annyira gáz és szánalmas dolognak, bár lehet hogy azért, mert igen sokszor előfordul a kedvenc sorozataim kapcsán a bromance. rohog.gif De a kép készítője is szerintem ugyanannyira poénnak szánta, mint Taron. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. március 18. 07:40 #30
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Szandi0820 @ 2015.03.17. 19:30)
Épp most néztem meg a képeket. smileeee.gif
Mondjuk kövezz meg, de én ezt nem tartom annyira gáz és szánalmas dolognak, bár lehet hogy azért, mert igen sokszor előfordul a kedvenc sorozataim kapcsán a bromance. rohog.gif De a kép készítője is szerintem ugyanannyira poénnak szánta, mint Taron. smileeee.gif

Nem is a homoszexualitással van bajom, mert hát jelen van és nem holmi hóbort, hanem betegség a dolog, ami ellen nem lehet tenni. De hogy belebeszélni valamit oda, ahol szó nincs ilyesmiről..? Nekem meg nem fordult a fejemben a három mozis látogatásom alkalmával egyszer sem ez a vonal. Épp ellenkezőleg. Már azon is felforrt az agyvizem, amikor a kocsmai jelenetben beszólnak Harrynek, hogy amennyiben férfi prostit keres, a sarkon talál... laugh.gif Harryt látva nekem eszembe nem jutna, hogy a saját neméhez vonzódik, épp ellenkezőleg... blush.gif wub.gif Tökiről detto. smileeee.gif

Amúgy nem ezen az animon akadtam fent, hanem ha rákeresel mondjuk tumblr-n a Kingsman és Harry Hart hashtagekre, akkor olyan találatokat dob ki, hogy az ember csak pislog. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie
2015. április 14. 10:27 #31
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hmm. Azt olvastam, hogy (külföldön legalábbis) június 9-re ígérték a Blu Ray megjelenést... Akkor talán nálunk is nemsokára megjelenik a DVD... Én már tűkön csücsülök. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, SmileyZ
2015. május 08. 13:49 #32
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

heart.gif heart.gif heart.gif

7 felhasználónak tetszik: marti27, SmileyZ, Szandi0820, Bessie, Beyla, duracell, standoffan
2015. május 11. 11:11 #33
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Egynéhány külföldi plakátocska... smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Blackheart.com, marti27, Szandi0820, Bessie, Beyla, duracell, standoffan
2015. május 14. 12:07 #34
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Csajok, attention: heart.gif HANDSOME MAN DANGER..! heart.gif rohog.gif

6 felhasználónak tetszik: funny18, Szandi0820, Bessie, Beyla, duracell, standoffan
2015. május 14. 12:12 #35
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Csajok, attention! And still heart.gif HANDSOME MAN DANGER... heart.gif rohog.gif

6 felhasználónak tetszik: funny18, Szandi0820, Bessie, Beyla, duracell, standoffan
2015. május 14. 17:26 #36
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Sally Sparrow @ 2015.05.14. 12:12)
Csajok, attention! And still heart.gif HANDSOME MAN DANGER... heart.gif rohog.gif

Jajj, a szívem. wub2.gif Legközelebb szólj, ha ilyen akcióra készülsz, veszek be megtekintés előtt egy kis szíverősítőt... nem sokat, csak úgy egy tonnányit. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2015. május 15. 10:14 #37
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Egy kimaradt tegnapról. biggrin.gif blush.gif heart.gif

4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie, duracell, standoffan
2015. június 10. 07:49 #38
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

No, tegnap külföldön végre kijött lemezen... Eddig úgy látom, nagy sikere van. biggrin.gif Nálunk mikor jelenik már meg végre??! sad.gif dry.gif mellow.gif

Elvileg már szedhető amúgy, ha valaki nem bír várni... Mint én sem, khm... biggrin.gif

Ja, és állítólag van olyan kiadás, amiben benne van az az állítólagos két plusz templomos perc, amit kivágtak a filmből... (??!) Miért kellett kivágni???! laugh.gif tongue.gif Látnom keeeeell! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie
2015. június 11. 08:15 #39
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

BRÉKING!!!!!!

A hírek szerint nálunk a lemezmegjelenés dátuma 2015. július 1. !!! Hurráááááááááááááááááá! thumbsup.gif thumbsup.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. június 11. 14:33 #40
- törölt felhasználó -    
khm

már lehet tölteni szinkronosan, fullhdben tegnap óta

khm
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!