Idézet (Szandi0820 @ 2015.02.22. 18:20)
Én sem azt mondom, hogy utálni kell a főgonoszt, mert pl. Darth Vader is nagy kedvencem és ő is az. Csak szegénykét elég nehezen tudtam komolyan venni "vérengző fenevadként", ezzel az állati cuki pöszeséggel.
Egyébként tényleg nem mondott hülyeségeket és ha azt vesszük, akkor a Föld jövőjének érdekében tette, csak érdekes volt a szelekció, ahogy mindezt véghez akarta vinni. Az milyen már, hogy csak a cölöböket kérdezte meg, az átlagembereket nem, így nekik nem is adatott volna meg az esély a túlélésre? Fránya dolog az érdek...
Nekem is csak azért nem jött be a Csankó Zoltán-féle párosítás, mert mikor megszólalt, egyből beugrottak jelenetek a CSI: New Yorkból.
De most nézem, hogy a Leány gyöngy fülbevalóval című filmben is ő szinkronizálta, ott meg fel sem tűnt, pedig azt is magyarul láttam...
Egyébként ha azt vesszük, akkor a BJ-filmek idején sem volt már éppen mai "darab" és Kőszegi mégis tökéletesen ment hozzá. Mivel egy évben születtek, ezért szerintem jó választás lett volna. De ez már csak egy kis szőrszálhasogatás, mert nekem személy szerint az kedvenc párosításom.
Viszont megyek és elásom magam, mert fel sem tűnt, hogy Jackson magyar hangja Vass Gábor... és a Hipervándorban is ő volt. Hát milyen Clark-rajongó vagyok én, hogy fel sem ismerem a magyar hangját?
Nekem is csak azért nem jött be a Csankó Zoltán-féle párosítás, mert mikor megszólalt, egyből beugrottak jelenetek a CSI: New Yorkból.
Igen, Darth Vader nagyúr valóban igazán szerethető...
Igen, értem, amit mondasz. Én meg igazából úgy értettem, hogy miért ne lehetne egy főgonosz is cuki?
Amit mondott, az pedig tény és akárhogyan is vesszük, az alapfelvetésében igaza van. Más kérdés, hogy igen, a szelekció... A szelekció az, ami nagyon sántít. Meg ugye azért az is tény, hogy ne akarjon senki Istent játszani... Még akkor se, ha igaza van, hogy milyenek teremtmények is sokszor az emberek...
Nekem az utóbbi időben nem nagyon vannak meg a szinkronhangok. Egyrészt mert nem figyelem annyira, másrészt meg egy csomó mindent eredetiben látok inkább. Mondjuk Csankó Zoltánon is tényleg el kellett gondolkoznom, honnan ismerős a hangja ennyire. Akkor ugrott be a Dallas.
Igen, akkor is már negyvenes pasi volt ez a drágaság, viszont nem tudom... Nekem ettől még nem volt úgymond "öreg". Nekem az még fiatal.
És egyébként benned támadt bárminemű rossz érzés ama bizonyos nagyjelenetnél? SPOILER Konkrétan a templomi mészárlásra gonolok. SPOILER VÉGE Mert bennem első nézésre igen, volt valami... Aztán ahogy egyre töményebb mennyiségben kaptam az arcomba, akkor jöttem rá, hogy á, ezt tényleg ne vegyük már komolyan, ez tényleg inkább már vicces, mint tragikus.
Azt elfelejtettem írni, hogy voltam kevesebb mint egy hónapja Londonban és gyakran belefutottam a film reklámjába. A legszembetűnőbb két helyen volt: az egyik a Piccadilly Circusnál: konkrétan a fényreklámban mutatták a főbb szereplőket sétálni, meg beállni a fehér háttér előtt (mint a plakátokon is). A másik meg konkrétan egy helyi pub volt, ahol időről időre Colin jelent meg a falon. (ilyen interaktív plakát volt, vagy mi a manó) És akkor még csak sejtésem sem volt róla, hogy ez mekkora poén...

1 felhasználónak tetszik: