Modellként debütált Noah Cyrus és Stella Hudgens
2015. január 20. 07:15
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Addig jó, amíg noah nem követi miley példáját.
Amúgy annyira szép, hogy itt egyesek azok viccelődnek hogy mikye furcsa arca van. Gosh, remélem egyszer nektek is mondták ezt mert tapasztalatból tudom hogy ne jó érzés ezt hallani
nem csak a arcukon múlik hogy modellek.
Nem védem őket, de akkor is, a kedvesség határtalan tud itt lenni a starity közösségén belül
Amúgy annyira szép, hogy itt egyesek azok viccelődnek hogy mikye furcsa arca van. Gosh, remélem egyszer nektek is mondták ezt mert tapasztalatból tudom hogy ne jó érzés ezt hallani
Nem védem őket, de akkor is, a kedvesség határtalan tud itt lenni a starity közösségén belül
2015. január 20. 15:36
|
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 offline
|
sztem nem szép noah cyrus
pff....
pff....
2015. január 20. 19:54
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Szerintem jó képek.
2015. január 21. 17:21
tök aranyosak! szerintem jó képek lettek! Alli a legszebb!
2015. január 21. 21:44
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
A modellek nagy részét nem a szépségük miatt szerződtetik le, hanem mert különleges, nem hétköznapi az arcuk
Ők hárman meg nem lesznek modellek, mert beálltak a kamera elé és készült pár fotó. Érdekes, hogy ha híres a nagy tesó és volt pénz fotósorozatot készíttetni hirtelen mindegyik megkapja a modell titulust.
Ők hárman meg nem lesznek modellek, mert beálltak a kamera elé és készült pár fotó. Érdekes, hogy ha híres a nagy tesó és volt pénz fotósorozatot készíttetni hirtelen mindegyik megkapja a modell titulust.
2015. január 22. 20:01
|
|
CsakEgyCsajszi001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 238740 offline
|
ez nemis vanessa azt a szöszi csajt meg nemis ismerem egyedül noah az akit így látok mint ismertett ://
2015. január 23. 16:01
Noah nagyon butának néz ki a képeken,bár szerintem benne több van puszta szépségnél.Stella isteni lány,meseszép,és nagyon hasonlít Nessára
2015. január 23. 21:06
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Jó képek lettek, bár Noah csak az első képen néz ki valahogy, a többin szerintem olyan fura arca van (bár lehet, hogy mindig ilyen), és ezen a retus sem tud segíteni. Ráadásul ezzel az arccal legalább olyan butának néz ki, mint Palvin Barbi, mikor a képeken nyitva van a szája.
2015. január 25. 15:53
|
|
AnyTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 230837 offline
|
Ez egy tavaszi kollekció? Tavasszal én még vékony kardigánban és hosszúszárú nadrágban vagyok ohmy.gif
A képek aránylag jók, fiatalos és látszik a fiatalokon a gondtalanság
(és a tudatlanság is... )
A képek aránylag jók, fiatalos és látszik a fiatalokon a gondtalanság
2015. január 25. 21:23
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Noah és Stella nagyon szépek lettek!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: