Megvannak az idei Oscar jelöltjei
2015. január 16. 22:21
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Pár jó film kimaradt a jelölésből:/
2015. január 17. 10:32
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nem értem, hogy a Hobbitot miért csak egyszer jelölték. LEGALÁBB még az elsőbe illett volna berakni az öt sereg csatáját, és a legjobb rendezők közé Peter Jacksont. Bár én nem igazán hiszek már az Oscarba.. Még Johnny Depp se kapott.
2015. január 17. 11:12
A legjobb animációs film:
Hős6os, Így neveld a sárkányodat 2.
Ez a kettő animációs film a legnagyobb kedvenceim pont így sorrendben. Hihetetlenül fantasztikus alkotások
Én csak ámultam, főleg a HősHatoson, amely nagyszerű volt és hatalmasan kellemes csalódás *__* Igazán gyönyörű volt a látványvilága, a karakterek is szuperek voltak, és a történet *-* Végre nem egy felkapott mese ami anélkül is nagyon híressé válhat (nem úgy mint a Frozen) Rengetegszer sírtam és mégtöbbet nevettem a film alatt a Hőshatos a világ legjobb animációs filmje, ezt bátran állíthatom
Ugyanezeket tudom elmondani az Így neveld a sárkányodat 2-ről és 1-ről is
A legjobb hangeffektek:
A hobbit - Az öt sereg csatája
Én sem értem miért csak egy kategóriában jelölték ezt a fantasztikus filmet, hiszen nagyon jó és elnyerte abszolút a tetszésem.
Az Oscar sokszor téved...mármint hihetetlennek tartom én is, hogy Johnny Depp nem kapott még olyat, de Leonardo DiCaprio igen >_>
Hős6os, Így neveld a sárkányodat 2.
Ez a kettő animációs film a legnagyobb kedvenceim pont így sorrendben. Hihetetlenül fantasztikus alkotások
Ugyanezeket tudom elmondani az Így neveld a sárkányodat 2-ről és 1-ről is
A legjobb hangeffektek:
A hobbit - Az öt sereg csatája
Én sem értem miért csak egy kategóriában jelölték ezt a fantasztikus filmet, hiszen nagyon jó és elnyerte abszolút a tetszésem.
Az Oscar sokszor téved...mármint hihetetlennek tartom én is, hogy Johnny Depp nem kapott még olyat, de Leonardo DiCaprio igen >_>
2015. január 17. 15:29
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
syscat DiCaprio se kapott még :/
2015. január 17. 17:19
A vizuális effektek terén lesz a legnagyobb a harc. A Grand Budapest Hotel tűnik számomra a legnagyobb esélyesnek a maga 9 jelölésével.
2015. január 17. 19:15
Meryl Streep újabb jelölésének nagyon örülök
A filmekről inkább nem nyilatkoznék, hisz legtöbbjét még nem láttam. Viszont az Éjjeli féreg "A legjobb eredeti forgatókönyv" kategóriába kerülését a trailere alapján maximálisan megértem.
2015. január 17. 21:50
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Hajrá mindenkinek!
2015. január 18. 12:01
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
gratula mindenkinek,alig várom már a díjátadót
2015. január 18. 12:53
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sok sikert mindenkinek.
2015. január 21. 20:14
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
sráckor és Grand Budapest Hotel!!! <3
2015. január 21. 20:16
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
és hajrá Meryl Streep!!!
2015. január 26. 19:03
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Julianne Moore, Edward Norton, Michael Keaton, Robert Duvall, Wes Anderson
Nem sok mindent láttam még a jelöltek közül, de A Grand Budapest Hotelt igen, ennek nagyon örülök, de hiányolom Ralph Fiennest...
Nem sok mindent láttam még a jelöltek közül, de A Grand Budapest Hotelt igen, ennek nagyon örülök, de hiányolom Ralph Fiennest...
2015. január 28. 16:53
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Jaj!
A Hobbitnak nagyon örülök!
2015. február 10. 17:45
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Hajrá Angelina Jolie
2015. február 22. 16:57
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
A legjobb film: A Grand Budapest Hotel - Egyértelmű számomra. Imádom. (Remélem az Akadémia nem fogja nagyon mellőzni.)
Ha mégis bekövetkezik, akkor a Kódjátszma, Whiplash vagy a Birdman díjának örülnék. Éljen a döntésképtelenség! De ha reálisan nézem, a Sráckor viszi el. Aztán lehet tévedek.
A legjobb rendező: Wes Anderson - Igen, elfogult vagyok. Brühühü. Iñárritu érdemelné ki még, de valószínű, hogy Linklateré lesz.
A legjobb színész: Eddie Redmayne - Hiteles alakítás volt, de Cumberbatch és Keaton nagy vetélytárs.
A legjobb színésznő: Rosamund Pike - Mivel nem sikerült még megnéznem Julianne Mooret a Still Aliceben, ezért ő kiesett nálam, de a GG-n győzött, úgyhogy sanszos az Oscar.
Legjobb férfi mellékszereplő: J.K. Simmons - Ezen nem gondolkodtam sokat.
Legjobb női mellékszereplő: Patricia Arquette - A Gyagyás család óta nagy fejlődés.
A forgatókönyveknél a Kódjátszmát és az Éjjeli férget várom. Hajlandó voltam elengedni A Grand Budapest Hotelt. Királyság lenne, ha Alexandre Desplat nyerné a legjobb filmzenét. Az Így neveld a sárkányodat 2. tuti behúzza az animációs filmet.
Az Amerikai mesterlövészt elég szépen mellőztem. Sebaj. Maga a film cselekménye elég unalmas és vontatott. Nem ez Eastwood munkásságának csúcsa.
Ha mégis bekövetkezik, akkor a Kódjátszma, Whiplash vagy a Birdman díjának örülnék. Éljen a döntésképtelenség! De ha reálisan nézem, a Sráckor viszi el. Aztán lehet tévedek.
A legjobb rendező: Wes Anderson - Igen, elfogult vagyok. Brühühü. Iñárritu érdemelné ki még, de valószínű, hogy Linklateré lesz.
A legjobb színész: Eddie Redmayne - Hiteles alakítás volt, de Cumberbatch és Keaton nagy vetélytárs.
A legjobb színésznő: Rosamund Pike - Mivel nem sikerült még megnéznem Julianne Mooret a Still Aliceben, ezért ő kiesett nálam, de a GG-n győzött, úgyhogy sanszos az Oscar.
Legjobb férfi mellékszereplő: J.K. Simmons - Ezen nem gondolkodtam sokat.
Legjobb női mellékszereplő: Patricia Arquette - A Gyagyás család óta nagy fejlődés.
A forgatókönyveknél a Kódjátszmát és az Éjjeli férget várom. Hajlandó voltam elengedni A Grand Budapest Hotelt. Királyság lenne, ha Alexandre Desplat nyerné a legjobb filmzenét. Az Így neveld a sárkányodat 2. tuti behúzza az animációs filmet.
Az Amerikai mesterlövészt elég szépen mellőztem. Sebaj. Maga a film cselekménye elég unalmas és vontatott. Nem ez Eastwood munkásságának csúcsa.
2015. február 23. 08:55
|
|
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline
|
Az az erdekes, hogy a vigjatek-szineszeket mindenki ismeri, ki ne tudna, ki az az Adam Sandler, Jennifer Aniston, es oket sose jelolik Oscarra, mert hat ugye az Academy a dramara hajt, akiket pedig jelolnek, azok kozul alig ismertek kerulnek ki, pl. sajnos kevesen ismerik J.K. Simmons-t peldaul, (csak azert nem hozom ide draga szerelmemet, Eddie Redmayne-t, mert o most felkapott, csapbol is o folyik, hala az egnek <3 ) es Patricia Arquette-rol pedig en sem hallottam a jelolesig
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: