Naya Rivera megkérdőjelezhető kijelentést tett a The View műsorában, ami nem kis felháborodást keltett a közösségi oldalakon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Naya Rivera elnézést kért rasszista beszólása miatt
2015. január 15. 14:21
2015. január 15. 14:38
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát szerintem azért nem volt annyira borzasztó beszólás, és őszintén már minden megsértődnek. lehet, hogy ciki volt, de nem kell már egyből rasszizmussal vádolni..
2015. január 15. 14:55
Hát szerintem nem volt rossz beszólás és hát kedves volt tole hogy elnézést kért
2015. január 15. 15:00
Ez azért nem épp a raszistaság fogalma számomra,bár igaz, hogy félre érhető, de aranyos volt tőle, hogy bocsánatot is kért
2015. január 15. 15:11
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A higénia nem bőrszín, hanem igényesség kérdése... Igen, kissé bugyuta elszólás volt, a mentegetőzés és magyarázkodás felesleges, szerintem nem akkora beszólás ez, hogy ezen fenn kelljen akadni.
Rosszul fejezte ki magát, aztán már ebből jól nem tudott kijönni.
Rosszul fejezte ki magát, aztán már ebből jól nem tudott kijönni.
2015. január 15. 15:46
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Én ezt nem tartom rasszizmusnak, viszont a magyarázkodás már elég gázosan jött át. De ha etnikumba megyünk bele, akkor is inkább a távol keletiek azok, pl. a japánok, akik nagyon tisztaságmániások. Ő náluk a napi háromszori fürdés náluk tök normális, na meg ott vannak azok a fürdőházaik... De ez akkor sem rasszizmus.
2015. január 15. 16:45
Szegény nő olyan fejet vág a felső képen, mint aki valamitől iszonyatosan megijedt.
2015. január 15. 17:13
oké,a magyarázkodás gázos,de azért kivehető,hogy nem bántásnak mondta
2015. január 15. 17:26
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
a cikk olvasása után meg is jegyeztem, hogy ez mennyire gáz lehetett, most teljesen beégett, ez durva. erre a videoban végig nevetnek és viccelnek.. semmi banto nem volt benne...
2015. január 15. 17:43
Én ezt nem venném annak, persze nem is érthetem meg, hogy milyen.
2015. január 15. 19:06
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Előre is elnézést kérek a cikk szerzőjétől, de ez az egész cikk egy átverés.
Ha valaki megnézi a videót, mindjárt le is esik a dolog, hogy miért is mondtam ezt...
2015. január 16. 14:04
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Na persze. Mert aki amerikában egyáltalán szóba meri hozni a feletéket az már rasszista. Arról nem is beszélve, hogy semmi komoly nem volt ebben a videóban. Végig vigyorogtak, mint a tejbetök, tehát ismét bebizonyosodott, hogy nem értem az embereket ilyenkor. xD
2015. január 16. 19:11
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
nem kell ezt rasszizmusnak venni.. de akinek nem szimpatikus valaki, vagy problémája van az illetővel, úgyis talál benne valami kivetnivalót.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: