Emma Watson és Harry Styles titokban randiznak?
2015. január 15. 08:39
1.Harry elmondta hogy egyaltalan nemcsak az idosebb lanyokra bukik.
2. Van erre valami bizonyitek? Csak mert egy nevtelen forras nem epp megbizhato.
Egyebkent en is Harry-girl vagyok de en nem lennek kiakadva ha igaz lenne
2. Van erre valami bizonyitek? Csak mert egy nevtelen forras nem epp megbizhato.
Egyebkent en is Harry-girl vagyok de en nem lennek kiakadva ha igaz lenne
2015. január 15. 11:24
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
majd ha nyilatkozik,elhiszem.kép?am meg ennyi erőből együtt vagyok egy fiúval mert elmentem vele az Árkádba.fuck logic
és szerintem aranyosak lennének együtt,Emmát is nagyon szeretem,Harry-t meg imádom
és szerintem aranyosak lennének együtt,Emmát is nagyon szeretem,Harry-t meg imádom
2015. január 15. 12:24
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
hát ha együt vannak akkor legalább egy normális nővel, de szerintem csak barátok
Emmát szeretem!
Harryt IMMMÁÁÁÁÁDOOOOMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy meg szegény Hazzara rá van állva a sajntó
De nem lenne jó páros, mert Emma komoly, Harry pedig...hát Emma tökéletes ellentéte!!!!!
Emmát szeretem!
Harryt IMMMÁÁÁÁÁDOOOOMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy meg szegény Hazzara rá van állva a sajntó
De nem lenne jó páros, mert Emma komoly, Harry pedig...hát Emma tökéletes ellentéte!!!!!
2015. január 15. 12:25
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
persze mert ha Harry egy lánnyal van akkor már járnak is..szegénynek egy csepp magánélete sincs...mindig csak ő..és ha az idősebb csajokra bukik?? még azt el is fogadnám ha 2-3 évvel lenne egy nő idősebb de hogy 10 évvel az egy kicsit furi..sose szerettem fiatal és idősebb sztároknak a párkapcsolatát persze idővel megbékélek vele..visszatérve erre a cikkre ha Harry Emmával összejön az az ő dolguk nekünk rajongóknak el kell fogadnunk
2015. január 15. 13:38
Kötve hiszem hogy ennek a pletykának lenne valami valóságalapja is..
2015. január 15. 15:03
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
szerintem összeillenek
2015. január 15. 15:07
|
|
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline
|
pff
LARRY 4EVER
LARRY 4EVER
2015. január 15. 15:14
Emmát én valahogy nem egy Harry-vel tudom elképzelni. Gyönyörű és fiatal nő. Többre is viheti.
2015. január 15. 15:20
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
"Larry forever !!!!"
ugyan már
ezt már ti sem hiszitek el,hogy együtt vannak,csak nagyon jó barátok,amit már ki sem mutathatnak a kamerák előtt,mert,ha egymásra néznek akkor már jöttök,hogy "ÚRISTEN LARRY IGAZI,EZ EGY JEL!".Gratulálok nektek.
A másik meg attól még hogy egy nővel ment el,nem biztos,hogy járnak
Miket ki nem találnak az emberek
ugyan már
A másik meg attól még hogy egy nővel ment el,nem biztos,hogy járnak
2015. január 15. 15:35
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Egyetértek littleliar!
Attól még, hogy Harry egy nővel megy el egy focimeccsre vagy bárhova.. nos ez nem jelenti rögtön azt, hogy együtt vannak! Egyébként meg az se biztos, hogy közösen érkeztek oda vagy, hogy egyáltalán megbeszélték előre! Ki tudja?!
A Larry-s dologról pedig már nem mondok semmit... Nem hiszem el, hogy még mindig ez a téma!
A Larry-s dologról pedig már nem mondok semmit... Nem hiszem el, hogy még mindig ez a téma!
2015. január 15. 16:16
A múlthéten még azzal a csinos osztrák modellel kavart, nem?
2015. január 15. 16:23
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Nem tudnám elképzelni őket együtt. Semmi bajom Emmával, mert szerintem nagyszerű színásznő, de mégis...! Nem igazán illenének össze.
2015. január 15. 17:36
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hm... Szerintem Emma kifejezetten szép nővé lett a HP filmek alatt, de nem hiszem hogy bármi komolyat akarna Harrytől. Valljuk be, Harry mostanában úgy néz ki mint egy lelakott 40-es, amiről főként a haja tehet.
Harryből meg kinézi az ember, hiszen nagyon szereti csapni szelet, főleg idősebbeknek bár itt külsőleg nem látszik ez a +4 év Emma javára.
Harryből meg kinézi az ember, hiszen nagyon szereti csapni szelet, főleg idősebbeknek bár itt külsőleg nem látszik ez a +4 év Emma javára.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: