Múltkor még mással volt együtt :'D
Emma Watson és Harry Styles titokban randiznak?
2015. január 14. 20:18
Jaj istenem egy focimeccsen véletlenül találkoznak és máris randiként álìtják be...de most komolyan...Amugy szerintem össze illenének (; (:
2015. január 14. 20:35
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
erre mar nem akarok semmit mondani... EGY DARAB KÉP NINCS SEHOL SENKIRŐL!!!! en is mondhatnám h tegnap láttam őket fagyizgatni egy papírírószerben és akkor együtt vannak már is
és amúgyis attól, hogy ha két különböző nemű egyedülálló hírességet együtt látnak attól kezdve ők már randiznak meg stb
és miért is monsják az emberek, hogy csalódtak emmába??? mert harry szerintetek valami földönkívüli lény??? HARRY AZ EGYIK LEGKEDVESEBB ÉS LEGJÓINDULATÚBB EMBER A HÍRESSÉGEK KÖZÜL (és nagyon sok ember közül is) légyszi ne mondjatok mar azt h "sokkal jobbat erdemel" meg ilyenek
ps: nem értem minek kell ilyen alap és bizonyíték nélküli cikket írni...
és amúgyis attól, hogy ha két különböző nemű egyedülálló hírességet együtt látnak attól kezdve ők már randiznak meg stb
és miért is monsják az emberek, hogy csalódtak emmába??? mert harry szerintetek valami földönkívüli lény??? HARRY AZ EGYIK LEGKEDVESEBB ÉS LEGJÓINDULATÚBB EMBER A HÍRESSÉGEK KÖZÜL (és nagyon sok ember közül is) légyszi ne mondjatok mar azt h "sokkal jobbat erdemel" meg ilyenek
ps: nem értem minek kell ilyen alap és bizonyíték nélküli cikket írni...
2015. január 14. 20:36
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ahh... Emma a kedvenc sztárjaim közé tartozik.. Harry? Hát... nincs róla véleményem. Na jó ez nekem magas! Múltkor arról írtak, hogy Emma összeköltözött a pasijával, és kb. 1 hónapja szakított vele.. Nem hiszem, hogy ilyen hamar lecserélné. Oké, ha Emma vele akar járni, akkor én elfogadom. Komolyan! Ha Emma és Harry kapcsolatban járnak én elfogadom - Watson miatt. Amúgy igen.. Emma túl komoly Harryhez. Elég fura pár lenne. De nekem is volt már olyan érzésem, hogy ők itt ketten többek mint barátok.
2015. január 14. 20:41
Háát nem illenek össze.De ez az ő ügyük.Emmát szeretem.Harry-t nem nagyon.Az is lehet,hogy csak véletlenül találkoztak a focimeccsen.Ezt a hírt ki erősítette?Még el sem vált az előző pasijávál.Ha két sztárt együtt látnak ,már rögtön azt hiszik,hogy járnak
2015. január 14. 20:45
Ja elmentek egy meccsre, ettől már biztos randiznak, járnak, óh lehet már el is jegyezték egymás xd, nem kell mindennek bedölni.
2015. január 14. 20:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ugyan! Lehet, nem is igazi randi volt! Minek ennyi pletyka???? Felesleges!
2015. január 14. 20:50
Lehet hogy Emma nem is volt ott...ez is elképzelhető, annyi az ilyen névtelen forrás.
2015. január 14. 21:17
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Én szerintem nem illenek egymáshoz,pár nap mulva lehet hogy véget is a barátságuk...
2015. január 14. 21:21
Nagy Directioner vagyok,de itt már én is elvesztem.Pár napja még Nadinenal nyomorították össze szegényt.Mindkettőjüket bírom (na jó,oké,Harryt az átlagnál jobban) de ez sok!Basszus,én elmegyek egy meccsre,moziba,vagy csak sétálni az utcára,és akkor már is együtt vagyunk?Na ne..
Drága Harrynek miért nem lehet magánélete?A szereencsétlen csajok meg egy közös találkozó vagy fotó miatt hónapokig bőgnek mert előkerül a közös kép,amit széles vigyorral tesz ki,majd öt perc múlva már bömböl,mert jön a "bitch" és a "fuck you" kommentek
Mellesleg xd ismeritek Harryt és Emmát külön-külön,hogy meg tudjátok mondani mennyire komolyak?Egy színésznőnél ezt nehéz migítélni a szerepek miatt,meg különben is,ahhoz a szakmához egy komolyabb megjelenés dukál.Hazzának meg adnia kell a lazát,de neki egyébként is más.amúgy mindig azt hajtogatjátok hogy az ellentétek vonzzák egymást.visszaugorva az előző témához ha valaki tényleg baráti kapcsolatban van velük,és ennyit tud róluk,igazán bemutathatna nekik.Mindenesetre örülnék kettejük boldogságának
2015. január 14. 21:22
Még azzal a szőke modellel is jobban összeillett mint Emmaval.
2015. január 14. 21:37
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
mostanság mindenkit össze hoznak valakivel,mondjuk én emmából nem nézzem ki,hogy randizgatna fiatalabb srácokkal...
2015. január 14. 22:34
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Egyáltalán nem lenne jó páros!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: