Emma Watson és Harry Styles titokban randiznak?
2015. január 14. 19:02
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
nem tudom mi az igazság, szerintem nagyon cukik lennének együtt, és örülnék ha megtalálnák a boldofságot egymás karjaiban, de félek is hogy összejönnek, mert akkor ha szakítanak nem tudom majd hogy kit hibáztassak, és még ha én el is dönteném magamban hogy egyikük hibája sem, akkor is ott lenne az a sok harc a twitteren, és már csak az hiányzik hogy két fandom szétszedje egymást, vagy ne adj isten emmát szednék szét, és azt senki se akarhatja...
2015. január 14. 19:17
amíg nem látok kettejükről képet addig nem hiszem el
2015. január 14. 19:20
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Én kedvelem Emmát, sokkal jobb amikor az egyik kedvencem az egyik volt kedvencemmel jön össze...
Egyébként furcsa ez, Harry a múltkor még az orosz modellel randizott, most meg Emmával, mi? Értem én, hogy a média ráragasztotta a 'nőcsábász' jelzőt, de azért egyszerre csak nem kavar mindenkivel...
2015. január 14. 19:25
|
|
Loresza.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.11. Hozzászólás: 160 Csatolások: 79 Azonosító: 237097 offline
|
Hát eldobom az agyam! Hány nővel hozzák még szóba
nem arról van szó hogy nem szeretem Harryt vagy Emmát hanem már szegény Harryt annyi nővel próbálják össze hozzni hogy az valami hihetetlen meg írnak egy cikket aminek lehet hogy nincs valóság alapja. És még egyszer mondom Emmával és Harryvel nincs semmi bajom nagyon szeretem őket!
nem arról van szó hogy nem szeretem Harryt vagy Emmát hanem már szegény Harryt annyi nővel próbálják össze hozzni hogy az valami hihetetlen meg írnak egy cikket aminek lehet hogy nincs valóság alapja. És még egyszer mondom Emmával és Harryvel nincs semmi bajom nagyon szeretem őket!
2015. január 14. 19:31
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
ne már ez komoly??....Emma, ha ez igaz akkor nagyot csalódtam benned. Nem hiszem hogy egy nála fiatalabb popp szenzációval kellene hogy összejöjjön,főleg nem egy 1D taggal akinek elég érdekes ízlése van. Jobb lenne a saját kor osztályába keresgélnie.
2015. január 14. 19:37
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Valahogy ezt a párosítást nehezebben tudom elképzelni, mint az augusztusi piros havat.
2015. január 14. 19:38
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
remélem nem igaz, mert akkor szégyeld magad Emma! amúgy meg szerintem csak mindenfélét kitalálnak, mert véletlenül mindketten ott voltak azon a bizonyos meccsen...
2015. január 14. 19:39
LOL na ne már. Emma túl komoly hozzá. Meg na ne már. Szerintem ez kamu, legalább is remélem. Nem mintha nagyon érdekelne, hogy ki kivel van együtt, de ez nagyon durva lenne.
2015. január 14. 19:54
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem értem hogy miért van az hogy egyfolytában 2 naponta Harry-t új lánnyal hozzák szóba hogy együtt vannak
nem kell mindenkinek együtt lennie lehet hogy csak véletlen találkoztak ott (ez is lehetséges)
amugy meg Caroline azért már tényleg idős hozzá
nem kell mindenkinek együtt lennie lehet hogy csak véletlen találkoztak ott (ez is lehetséges)
amugy meg Caroline azért már tényleg idős hozzá
2015. január 14. 19:56
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (secret @ 2015.01.14. 18:23)
"Vigyáztak, hogy ne lássa meg őket senki"
Egy meccsen a tömegben?
Tegnap még travinak öltözve mással kavart ...
Komolytalan hírek ezek a közeli ismerősöktől
2015. január 14. 20:02
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
kétlem, hogy igaz.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: