Demi Lovatót venné nőül Nick Jonas
2015. január 14. 17:04
Utálom az ilyen játékokat ,de Nick remek választ adott. És meg is mondta a véleményét egyből ,hogy ez milyen cikis helyzet.
2015. január 14. 18:05
Büszke vagyok Nickre, a legtökéletesebb válasz!!! Neki és Deminek egy nagyon szoros,igazi és tök aranyos barátsága van.Imádnivalóak! Totally Nemi shipper!!!
És tényleg durva lehetet Sel meg Miley között választani, minekután mindkettővel járt szerintem rájött arra, hogy az a legjobb, ha mindkettőt magára hagyja és messzire elhúz.
És tényleg durva lehetet Sel meg Miley között választani, minekután mindkettővel járt szerintem rájött arra, hogy az a legjobb, ha mindkettőt magára hagyja és messzire elhúz.
2015. január 14. 18:36
|
|
Szandii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235425 offline
|
Imádom mind a kettöt
és én is Demit választottam volna
2015. január 14. 18:52
Ez egy jó válasz volt a részéről!Demi tényleg a legideálisabb partner lenne neki akkor is ha nem nagyon csípem Nick Jonas-t
2015. január 14. 19:16
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
amúgy az ilyesmi tényleg ciki, mert nekünk jó téma csámcsogni rajta, de nekik utána tényleg szembe kell nézniük egymással, tudván hogy ezek után még jobban fog figyelni a sajtó is a kapcsolatukra, mert mikor nem jön jól egy újabb mondva csinált balhé a sajtónak...
2015. január 14. 20:13
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Demi a legjobb választás
2015. január 14. 21:29
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ilyen hülye játékkal kínozni...még szép,hogy demit mondta
2015. január 14. 21:54
Jó, hogy Demit választaná, ő közülük a legjobb!
Mondjuk Selena se lenne rossz..
Mondjuk Selena se lenne rossz..
2015. január 15. 16:52
|
|
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline
|
Én is Demit mondtam volna a helyébe.Demi a legjobb hármuk közül.
<3<3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: