A Huachi vagy Huachito névre hallgató keverék eb évek óta várja balesetben meghalt gazdáját a bolíviai Pál pápa sugárúton, mely Cochabambában fekszik.
A teljes cikkhez kattints ide!
A hű kutya örökké várja gazdáját
2015. január 14. 10:49
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Milyen erdekes meg a neve is hasonlo ahhoz a kutyushoz aki ugyan ezt csinalta hosszu evekig.
Amugy ez nagyon meghato
Egy kutya orok tars. Ha a kutya huny el elobb, a gazdajanak rossz elete vegeig, ha az ember, akkor meg a kutyusnak
Szegenykem.
Amugy ez nagyon meghato
Szegenykem.
2015. január 14. 11:11
Mikor megnéztem ezt a filmet,elsírtam magam. Nagyon sajnálom a kutyust
2015. január 14. 11:51
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
A címet elolvasva egyből Hachikō jutott eszembe, illetve a róla készül film, amin rettenetesen meghatódtam. Hihetetlen, hogy egyes kutyák milyen hűségesek és kitartóak. (Azért használtam az "egyes" szót, mert nem mindegyik feltétlenül az, tapasztaltam.) Annyira sajnálom, hogy nem lehet elmagyarázni neki az igazat, és nem tudja felfogni, hogy a gazdája nem tér vissza. Szegénykém.
2015. január 14. 12:58
|
|
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15253 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline
|
Ez nagyon aranyos és egyben szomorú az...az embereknél is hűségesebb egy kutya és tiszta szivből szeretei a gazdáját még mindig egy ember erre nem nagyon képes
2015. január 14. 13:42
Hát igen! Az állatokról kéne példát venni. A kutya nem véletlenül az ember legjobb barátja. Egy ilyen hű társat semmi pénzért nem cserélnék el. Hihetetlen, hogy tényleg így képesek szeretni valakit. Manapság ez az emberekről nem igen mondható el.
Én a Hachiko-s filmet végigbőgtem, pedig nem vagyok egy sírós típus.
Én a Hachiko-s filmet végigbőgtem, pedig nem vagyok egy sírós típus.
2015. január 14. 13:56
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
Szegény kutyus, nagyon sajnálom!!!!!!Iszonyat rosssz lehet neki! I am so sorrry!
erről 3 igézet is eszembe jut
1: Nem tudod megváltoztatni a világot, ha megmentesz egy állatot...de annak az állatnak megváltozik a világa!
2: Mikor egy kutya a gazdája szemében néz, akkor ugyanazok az érzelmek szabadulnak fel,mint nekünk, embereknek, mikor szerelmesek vagyunk. TE VAGY A MINDENE!
3: Sírok, ha Sírsz, Ha Ragyogsz, Ragyogok.
Néma Barátod, Rabszolgád vagyok,
Alázatos és Bizalmas Barát,
Aki nem Kér Semmit csak Néz és Imád
És nem akar lenni csak Általad,
CSAK ÁRNYÉKA, ANNAK AMI VAGY!!!
erről 3 igézet is eszembe jut
1: Nem tudod megváltoztatni a világot, ha megmentesz egy állatot...de annak az állatnak megváltozik a világa!
2: Mikor egy kutya a gazdája szemében néz, akkor ugyanazok az érzelmek szabadulnak fel,mint nekünk, embereknek, mikor szerelmesek vagyunk. TE VAGY A MINDENE!
3: Sírok, ha Sírsz, Ha Ragyogsz, Ragyogok.
Néma Barátod, Rabszolgád vagyok,
Alázatos és Bizalmas Barát,
Aki nem Kér Semmit csak Néz és Imád
És nem akar lenni csak Általad,
CSAK ÁRNYÉKA, ANNAK AMI VAGY!!!
2015. január 14. 14:12
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Jaj szegenykem...Ez a bizonyitek hogy egy kutya sokkal jobb barat mint egy ember.A Hacsit lattam mar es minden alkalommmal megsiratom,a legeslegszebb film amit valaha lattam
2015. január 14. 15:05
Egyből Hacsi jutott eszembe a címről
Egyem meg a szívét
... egyébként szerintem még az a szerencse, hogy az ember nem olyan hűséges és nem úgy szeret mint egy kutya, az túl sok lenne. (olvastam lentebb hsz-ben, hogy az ember példát vehetne a kutyákról) Ha mindenki így érezne, akkor lehetetlen lenne élni mivel a halál mindennapos dolog a világban és akkor mindenki összeroppanna ha úgy szeretnénk mint a kutyák.
Egyem meg a szívét
2015. január 14. 15:13
Úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akinek egyből Hachi jutott eszébe. Ilyenkor látszik az, hogy a kutyákban jobban meglehet bízni, mint az emberekben, csak szegény nem tudja felfogni, hogy a gazdája nem tér vissza... vagy csak nem akarja.
2015. január 14. 15:53
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nekem is hachi jutott, eszembe, olyan megható történet, annyira hűségesek ezek z állatok, hogy az valami leírhatatlan...
2015. január 14. 16:32
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szegény
2015. január 14. 16:42
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Emberek, kérlek titeket, a cikk elolvasása után harmincanégyzetenszer gondoljátok meg hogy mennyire is mocskos dolog kidobni az állatokat az utcára.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: