Starity

Megjelent Kim Jong Hyun első szólóalbuma

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 14. 09:30 #1
- törölt felhasználó -    
Január 12-én került ki a boltok polcaira a SHINee-ból jól ismert Kim Jong Hyun első önálló albuma, mely a BASE nevet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Elody
2015. január 14. 14:56 #2
- törölt felhasználó -    
Szerintem ahhoz képest, hogy a ballada stílus és Jong Hyun elég távol állnak egymástól, egy remek dal született.
A koncepció is nagyon jó, nem meglepő, de van egy kis hasonlóság Tae Min Danger című szerzeményével.
Sajnos rendesen nem is tudnám szavakba önteni, mit is gondolok róla, nagyon tetszik és remélem, hogy sok ehhez hasonló dalt hallhatunk Jong Hyun-tól. laugh.gif
2015. január 14. 17:23 #3
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Valaki csípjen meg, tényleg van erről cikk? *.*
A Crazyről már áradoztam egy kisregényt még a megjelenése napján, úgyhogy most jön az album. Én is felfedeztem egy minimális hasonlóságot közte és az Ace között, de egy cseppet sem zavar, mivel az utóbbi albumot már rongyosra hallgattam. Nagyon az ízlésemnek való dalok, tetszik a hangzás, a dalok felépítése, minden. Egyenlőre a Deja-Boo és a Beautiful Tonight a fő favoritjaim, de szerintem ez még változni fog. A legjobbakat kívánom neki, remélem másnak is elnyerte az album a tetszését happy.gif A cikkért meg ezer hála!
2015. január 14. 18:08 #4
SilverWolf
SilverWolf
ST✯RLIGHT, A.R.M.Y.

StátuszI'm a little unicorn~
Hozzászólás: 1069
Csatolások: 5
Azonosító: 179105
Végre egy ilyen cikk, ami nem csak az amerikaiakról meg angolokról, stb.. szól! Imádom ezt a számot tőle, és valami eszméletlen lett a klip! A hangzása kissé még fura, mert nem ilyenekhez szoktam amiket ő énekel, de akkor is nagyon jó, és tehetséges! happy.gif heart.gif
2015. január 14. 19:01 #5
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

Státusz>> ♥ Ji Young ♥ Gyu Ri ♥ Seung Yeon ♥ Nicole ♥ Ha Ra ♥ <<
Hozzászólás: 218
Csatolások: 32
Azonosító: 216045
De jó, hogy megjelent egy cikk a drága Jong Hyunról is! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif Gratulálok Kareast! clapping.gif taps.gif meghajolo.gif
De akkor térjünk az albumra és persze a videóra. Az albumhoz csak annyit tudok fűzni, hogy tökéletes. Jong Hyun nagyon tehetséges énekes és most bebizonyította, hogy amilyen jó énekes, olyan jó dalszövegíró. A klipre térve engem az első perctől elvarázsolt, nagyon tetszik. A dal, hát tökéletes, a koncepciója is nagyon látványos. Remélem, hogy még sok ehhez hasonló vagy legalábbis ekkora sikernek örvendő számot hallhatunk tőle! thumbsup.gif laugh.gif
2015. január 14. 19:34 #6
HaRaChan
HaRaChan
új tag

StátuszYou can call me Monster <3 <3 <3
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 216689
A kliphez és az albumhoz szólva remek lett az egész! meghajolo.gif laugh.gif A cikkhez pedig gratulálok! meghajolo.gif thumbsup.gif
2015. január 16. 18:43 #7
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
nagyooon jóó :3 biggrin.gif !!
2015. január 16. 20:19 #8
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1473
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Ez jó lett nagyon tetszik smileeee.gif
2015. január 16. 20:36 #9
- törölt felhasználó -    
Nagyon tetszik!!!!! thumbsup.gif laugh.gif
De jó, hogy Jong Hyunnak is lett egy saját cikke!!!!! heart.gif laugh.gif
2015. január 16. 20:42 #10
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy az SM végre őt is "szabadon eresztette" biggrin.gif Imádom a hangját és tényleg nagyon örülök, hogy végre ő is debütált szólóban. Viszont valahogy a Crazy bennem nem hagyott nagy nyomot. A rap rész és a dal egyes részei tetszenek, de többször nem hiszem, hogy meghallgatom.
Igaz a teljes albumot még nem hallgattam meg, de a Déjà-Boohoz már volt szerencsém és az speciel nagyon tetszik. happy.gif
2015. január 16. 20:43 #11
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett az egész album! wink.gif smileeee.gif
2015. január 31. 13:57 #12
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Istenem, Jonghyunról cikket látni itt, hát mindjárt elsírom magam örömömben. Köszönet az írónak ezért!!! *.* Imádom a számát és az albumot is úgy ahogy van! Személyes kedvenceim a Hallelujah, Love Belt és Deja-Boo. Azt azért még hozzátettem volna, hogy nemcsak a dalok dalszövegeit írta, hanem 5 dalt ő is írt teljes egészében: Deja-Boo, Love Belt, Neon, Beautiful Tonight és Fortune Cookie. De ez csak kukakockodás X3.
2015. március 04. 18:05 #13
- törölt felhasználó -    
A dal valóban fülbemászó, bár nekem a Deja Boo egy fokkal jobban megfogott. Ami a koncepciót illeti, nagyon jól elkészítették.
Remélem, Jong Hyun (bár távol áll tőle) ezen az úton halad tovább. happy.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok