Megérkezett a Bosszúállók: Ultron kora új előzetese
2015. január 13. 21:15
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
annyira nem nyűgözött le, de akit érdekel az a trailertől függetlenül úgyis meg fogja nézni, akit nem annak meg úgyis teljesen mindegy. a zene viszont egész érdekes választás volt alá.
2015. január 13. 21:28
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Nagyon szívesen megnézném, egy gond, ugyanez volt a Guardians of the Galaxy-vel is, annyira vártam hogy majdnem belebolondultam, aztán július környékén leváltottam. És kín volt végignézni.
Most remélem nem így lesz, mindenesetre, a trailer sok újat nem mutat az előzőnél, csak még több drámai hátra nézés, és egy kibontakozó Hulk/Tasha románcot.
(U.I.: Magneto's Children előre, nehogy meghaljatok itt nekem ;D)
Most remélem nem így lesz, mindenesetre, a trailer sok újat nem mutat az előzőnél, csak még több drámai hátra nézés, és egy kibontakozó Hulk/Tasha románcot.
2015. január 13. 23:37
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Már nagyon várom*-*
2015. január 14. 04:19
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Idézet (Konvektor @ 2015.01.13. 21:28)
Kár, hogy itt Wandát és Pietrot úgy mutatják be, mint akiken kísérletezgettek, aztán kisült valami, nem pedig ahogy lennie kellett volna, hogy így születtek, mert mégis csak Magneto gyerekei...
2015. január 14. 07:09
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
'hosszú 3 odalas lista arról amiket várok' AJJ MÁR csillámpóni-túltengést kaptam.
Szóval nagyon várom már.
Kiváncsi leszek mi sül ki belőle.
Szóval nagyon várom már.
2015. június 27. 19:14
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Imádtam! Szerintem sokkal jobb volt mint az első része!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: