Újabb trailerrel örvendeztették meg a rajongókat a Bosszúállók: Ultron kora készítői, a több mint egy és félperces előzetes tegnap került fel a világhálóra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Bosszúállók: Ultron kora új előzetese
2015. január 13. 19:04
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Sikítva rohangáltam a szobában fel-alá 3 percig, majd az ágyra vetve hemperegtem, hogy 'nem fogom kibírni májusig!!!', mikor láttam az új trailer-t. Olyan szinten várom, és nagyon remélem, hogy nem fogok benne csalódni. Bár a Marvel filmekben nem igazán lehet, és nem is tudok csalódni. Alig várom már, hogy láthassam a 'Hulkbuster'-t akcióban
S az egészet alig várom
2015. január 13. 19:09
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Jézusom, nem bírom ki májusig!
2015. január 13. 19:23
Felüdülés lesz az írásbeli érettségik után beülni és megnézni.
Már alig várom!
2015. január 13. 19:36
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Csak legyen már május hét.
Marvel filmekben nem lehet csalódni, így biztos, hogy hozza majd az első rész szintjét.
S nagyon remélem, hogy senki olyan nem fog meghalni, akit szeretek.
2015. január 13. 19:41
Annyira várom!! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Főleg hogy ebben Quicksilver és Scarlet Witch is benne lesz!
2015. január 13. 19:49
Alig fogom kibírni szerintem. Imádom bármi ami Marvel és ,hát az előző előzetes is kifejezetten felcsigázott már. Fogalmam sincs hogyan fogom addig kibírni
2015. január 13. 20:02
Felkeltem nulladik óra előtt, csak azért, hogy minél előbb láthassam. Szegény osztálytársamat szerintem tegnap agyon untattam, mert csak erről tudtam beszélni. Iszonyatosan várom már a filmet, egy biztos pont az életemben.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: