Alig néhány órával ezelőtt mutatta be a Jacoby Shaddix-vezette csapat legújabb, Never Have To Say Goodbye című szerzeményét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Papa Roach - Never Have To Say Goodbye
2015. január 13. 09:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. január 13. 15:17
|
ThreeBirdsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 232169 offline
|
De messze van ez már a Last Resort-tól. :-/ Középszerű.
2015. január 13. 20:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem nagyon jól sikerült és a mondanivaló is kimondottan tetszik. Örök hálám a srácnak, amiért visszarángatta Jacobyt, nélküle nem tudom elképzelni a Papa Roachot, a zenekar nélkül pedig az életemet. És szerintem eddig messze ez a legjobb dal az új albumról azok közül, amiket már ismerünk.
2015. január 13. 21:04
|
ThreeBirdsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 232169 offline
|
Idézet (LadyAly @ 2015.01.13. 17:53)
Nyilván messze van a Last Resorttòl mivel az egy 15 éves szám. Az ELSő klipes daluk. Nem értem miért nehéz megérteni, hogy egy zenekar változik 20 év alatt.
Nem nehéz megérteni, csak az irányt.
2015. január 13. 22:22
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
ThreeBirds, persze megértem. De hát ők is felnőttek, gondolom ezért a valtozas. Pl én a legelső albumukat meg sem bírom hallgatni. Nekem jobban tetszik ez a lightos. De van az első albumokról is olyan ami tetszik persze.
2015. január 13. 22:33
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nekem nagyon tetszik, imádom.
Akinek nem tetszik, ne hallgassa. Miért kell minden cikk alá odaírni, hogy már nem olyanok mint régen?
Nagyon örülök, hogy Jacoby kimászott a gödörből, nem is tudom mi lenne velem, ha Ő nem lenne.
Nagyon örülök, hogy Jacoby kimászott a gödörből, nem is tudom mi lenne velem, ha Ő nem lenne.
2015. január 17. 02:11
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez is egy unalmas szar dal, mint az összes többi az újról!
RIP PR!
Felfoghatatlan ez az stílusváltás Linkintől van mit tanulniuk asszem, ha már techno csapattá váltak. Mielőbbi feloszlást a csótányoknak!
RIP PR!
Felfoghatatlan ez az stílusváltás Linkintől van mit tanulniuk asszem, ha már techno csapattá váltak. Mielőbbi feloszlást a csótányoknak!
2015. január 17. 02:51
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Kedves LexiCobain köszi neked is a visszaírást, pedig nem ilyennek ismertelek meg!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: