Starity

Kim Chae Won

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 11. 17:17 #1
- törölt felhasználó -    
Sokat gondolkodtam és ha már So Min-nak is lett egy saját témája, akkor Chae Won is érdemel egyet. Ide minden jöhet ami csak vele kapcsolatos! wink.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: HaRaChan
2015. november 02. 19:09 #2
HaRaChan
HaRaChan
új tag

StátuszYou can call me Monster <3 <3 <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 216689
Itt is csak azt tudom mondani, hogy sajnálom is, de egyrészt örülök neki, hogy én lehetek azelső, aki véleményt írhat Chae Won-ról.
Chae Won-t már a kezdetektől, vagyis a KARA Project ótra ismerem. El kell ismernem, az elején nem nagyon kedveltem, egészen addig a pillanatig, amíg meg nem láttam a döntősök között, mert ekkor elgondolkodtam, hogy ebben a lányban mégis van valami különleges. smileeee.gif
És most kellemes csalódást ért, hisz nem adta fel az álmát és a DSP által megalapult, új hat fős lánybanda, az APRIL tagja lett. laugh.gif
Végülis nagyon örülök neki, hogy ez így alakult, mert így sokkal inkább közelebb tud kerülni hozzám, mintha a Kara egy tagja lenne. blush.gif
Szerintem bárhogy is nézzük nagyon szép, fiatal és elismerem, hogy tehetséges énekesnő. Kívánom neki és a bandájának is a legjobbakat! thumbsup.gif

http://31.media.tumblr.com/9819915efd7c297307000f21e3504a5c/tumblr_nrwga4T0Z11t14nxyo1_400.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok