Victoria Justice terrorizálta Ariana Grandét?
2015. január 11. 15:41
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Hogyne....előbb nézem ki bárki másból, már maradjunk annyiba, hogy Arianának sem kellene mindent elhinni, a csendes és szende emberek mindig veszélyesek.
2015. január 11. 15:42
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Elody ebben is van igazság. Jennette McCurdy azt mondta, hogy önző és hazug... Hát.. valami sántít ebben a dologban
2015. január 11. 15:43
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Az nem zavar senkit hogy egy szóval sem mondta hogy Victoria volt? :'D Azt mondta egy munkatársa. Hány munkatársa van még Victorián kívül? Személy szerint van is egy tippem hogy kire gondolt de nem írom le amíg nem biztos.. Mellesleg nem gondolom hogy azért mondta volna mert ártani akar valakinek..
2015. január 11. 15:52
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
remélem nem.
2015. január 11. 15:54
Nem hiszem, hogy Victoria terrorizálta volna, nem olyan típusú lánynak tűnik. Egyébként meg szánalmas egyesektől, hogy csak azért mert már nincsenek olyan jóban, rögtön zaklatta volna.
2015. január 11. 16:05
|
|
Baekheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236757 offline
|
Ez poén . . .
Eléggé érdekes egy dolog.Nem hinném , hogy Justice terrorizálta volna Ariana -t.Victoria egy kedves lány , annoi nagyon nagy példaképem és még mindig tisztelem , ha bár már nem vagyok annyira oda érte , mint akkor.^^
Nagyos sok a pihent agyú.
Eléggé érdekes egy dolog.Nem hinném , hogy Justice terrorizálta volna Ariana -t.Victoria egy kedves lány , annoi nagyon nagy példaképem és még mindig tisztelem , ha bár már nem vagyok annyira oda érte , mint akkor.^^
Nagyos sok a pihent agyú.
2015. január 11. 16:05
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Előbb képzelném el Aridna Grandét mint Victoriát!Egyébként sem olyan lány aki bánt másokat!
2015. január 11. 16:08
Na ez mi?! Amikor az egyik fél igent,a másik nemet mond,a fanok úgyis mindig kedvencük mellett spannolnak,szóval olyan mindegy ki mit mond.Victoriából nem nézném ki,de amellett,hogy Ariana Grande számomra a második példakép,beismerem,vannak érdekes dolgai,így nem kizárt,mert azért valljuk be nem mindig szokott kedves lenni,így van mivel terrorizálni.
2015. január 11. 16:08
Kezd elég érdekesnek tűnni, hogy Ariana már nem elsőre hozza ezt fel, nevet pedig azóta sem mert mondani. Victoriáról nem tudnám elképzelni, hogy ezt csinálta, annál sokkal érettebbnek tűnik, és ő túl tudott lépni a Nickes karrierjén, Ariana még mindig ezt emlegeti. Elhiszem, hogy fájt neki, de a Sam&Cates shownál is azt hallottam, hogy nem volt túlzottan angyali.
2015. január 11. 16:10
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
szerintem Arianácska már nem tud megülni a fenekecskéjén és akarmit kitalál csak, hogy beszéljenek róla. Szerintem nem igaz, hogy Victoria terrorizálta... csak mert a sorozatban naiv kislánykát alakított, a való életben egyáltalán kétlem, hogy az lenne, és ez egy elég alattomos húzás volt Arikától..
2015. január 11. 16:10
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
lol, mindkettőt egy üresfejű libának tartom, akik csak a szépségükkel (egyesek szerint, szerintem még azzal se, mert egy műszempilla még nem jelent semmilyen szépséget) tudnak kitűnni a tömegből, meg a pénzükkel.
2015. január 11. 16:14
Vitoriát nem tudom elképzelni "főgonosznak". Szerintem csak Ariana feltűnési viszketegsége, és álszentsége van a dologban.
awwkaradise egyetértek!
awwkaradise egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2015. január 11. 16:27
Hülyeség, tuti nem Victoria volt. Ha egyáltalán volt is valaki.
2015. január 11. 16:30
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet (itshayles @ 2015.01.11. 16:22)
Én azon a véleményen vagyok, hogy Ariana az a bizonyos bárány bőrbe bújt farkas, ő maga a megtestesült álszentség.
Egyébként meg inkább Victoriának lehetett terror: ezt a fejet bámulni nap mint nap...eléggé nyomasztó lehetett.
Egyébként meg inkább Victoriának lehetett terror: ezt a fejet bámulni nap mint nap...eléggé nyomasztó lehetett.
Off: A kommented feldobta a napomat, esküszöm.
On: A "terrorizálás" szerintem elég erõs szó, plusz kettejük közül Victoria az akirõl ezt egyszerûen képtelen vagyok elképzelni. Ariana meg maga a megtestesült, rózsaszín cukormázba bújt álszentség.
2015. január 11. 16:54
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
látom elég sokan vannak azon a véleményen, hogy Ariana az álszent. megnyugodtam.;D
2015. január 11. 16:57
Számomra Ariana ártatlansága mindig is sántított egy kicsit, csatlakozom az előttem szólókhoz, nagy valószínűséggel minden, amit csinál, csak álszentség. Victoria sem a kedvencem, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyet tett volna.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.