Majdnem megmutatta férfiasságát Bradley Cooper
2015. január 11. 16:11
Azta úgy nézz kind egy szenyoríta :DDD ám icecream78 egyetértek
2015. január 11. 16:13
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
hát a képek elég... szóval, túl lágyak lettek vagy hogy fogalmazzak, ezek egy 40 éves, izmos, majd hogy nem 2 méter pasihoz egyáltalán nem illenek xd
de mindezek ellenére én még itt is meg látom benne azt a szexi férfiasságot (nem félreérteni) amit mindig is látok benne, mint szeretőmben *-* :3
de mindezek ellenére én még itt is meg látom benne azt a szexi férfiasságot (nem félreérteni) amit mindig is látok benne, mint szeretőmben *-* :3
2015. január 11. 18:42
|
|
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline
|
Azért a "majdnem" erős túlzás.
2015. január 12. 15:31
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
A 2. kepen nagyon furi az arca de annyira edes *.* Imadom. Sose felejtem el a pillanatot mikor fenykepezkedhettem vele <3
A focikk fokepen mar megint tiszta olyan mint az volt baratom csak idosebb korban wow haha
A focikk fokepen mar megint tiszta olyan mint az volt baratom csak idosebb korban wow haha
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: