Nézettségi rekordot döntött a népszerű brit sorozat legutóbbi évada az USA-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még mindig töretlen a Doctor Who népszerűsége
2015. január 10. 11:09
Igazából én sem ájultam el tőle. De azért grat a sikeréért!
2015. január 10. 12:02
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Én imádom ezt a sorozatot. Igaz, itt előttem egy páran nem tartják nagy durranásnak, a doctor who mégis egyedit volt képes alkotni és jól képernyőre vinni. 52 év nem semmi és a 2,3 millió végképp. Most néztem amúgy meg az Orient expresszt a nyolcadik évadból és azt kell hogy mondjam, igenis van értelme ezt tovább csinálni. A végtelenségig. Gratulálok és további sok sikert <3
2015. január 10. 13:48
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Büszkeséggel tölt el ezt olvasni.És igen, bármit tehetnek a Doctor Who-nak mindig töretlen sikere lesz.Lehet sokaknak nem tetszett a 8.évad de mégis rengetegen nézték, szóval...nekem semmi bajom sincs a sorozattal, egyszerűen imádom, és Peter Capaldi egyszerűen lenyűgöző.Gratulálok!!!
2015. január 10. 14:23
|
|
pankavril hayleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 227870 offline
|
de jó tökre szeretem azt a sorozatot!
2015. január 11. 12:18
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Capaldi forever :3 Nagyon jó látni,hogy itt is egyre több cikk szól a DW-ről, gyakorlatilag az életemről
Régebben Matt volt a kedvencem, de Capaldi zseniálisan alakít és nekem nagyon bejön a Hartnell féle stílusa.
2015. január 11. 15:38
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
egyik legrégebbi kedvencem, nagyon szeretem az összes évadát és az összes dokit is, bár van, akik közelebb állnak a szívmhez és ha valami, hát a doctor who megérdemli a dicsőséget mert napjainkban az egyik legrégebb óta futó népszerű sorozat ami nem véletlen
2015. január 11. 20:37
|
|
Lajcsi Lalaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 237284 offline
|
Imádom!!!!
nekem Matt a kedvencem , , <3 a legkedvencebb sorozatom
2015. február 20. 20:16
Eleinte ódzkodtam a gondolattól, hogy Peter Capaldi jó doktor lesz, de meg kell mondjam, az egyik legjobb évad volt a nyolcadik. Capaldi egyszerűen tökéletes doktor, és a sorozat még fantáziadúsabb epizódokkal lepett meg, amire egyáltalán nem számítottam. Azt hiszem a Doctor Who mindig a kedvenc sorozataim egyike lesz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: