Harry Styles színészként próbálná ki magát
2015. január 09. 18:59
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
hát remélem hogy sikerül neki ha szeretné..viszont nagyon nem szeretném ha emiatt lemondana a bandáról vagy a háttérbe helyezné a többieket...
2015. január 09. 19:42
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Hát ja. Manapság már nincs olyan, hogy valaki "csak" énekes, vagy "csak" színész. Neeem, hát persze, nem a tehetség, hanem a pénz számít.
Ezzel most nem Harryt akarom kritizálni, ki tudja? Talán színészként is megállja a helyét. Én azokra utaltam, akik énekesként lettek híresek (megérdemelten, vagy érdemtelenül - erről is megvan a véleményem), és aztán hatalmas pénzösszeg ígérete miatt belevágtak a színészetbe, pedig egy fát sem tudnak hitelesen eljátszani; illetve fordítva, szóval a színészből lett botfülű/tucathangú popénekesekre. (merthogy ezekből mindig popénekes lesz. Másnak is feltűnt?
) Neveket nem mondom, de EZEKKEL az esetekkel vannak problémáim.
Ezzel most nem Harryt akarom kritizálni, ki tudja? Talán színészként is megállja a helyét. Én azokra utaltam, akik énekesként lettek híresek (megérdemelten, vagy érdemtelenül - erről is megvan a véleményem), és aztán hatalmas pénzösszeg ígérete miatt belevágtak a színészetbe, pedig egy fát sem tudnak hitelesen eljátszani; illetve fordítva, szóval a színészből lett botfülű/tucathangú popénekesekre. (merthogy ezekből mindig popénekes lesz. Másnak is feltűnt?
2015. január 09. 19:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Zuchinii9 @ 2015.01.09. 19:42)
Ezzel most nem Harryt akarom kritizálni, ki tudja?
Mindenki tudja. Még egy tehetségkutatóban sem tudott továbbjutni ... ennyit az énekesi és egyéb nem létező tehetségéről ...
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2015. január 09. 19:46
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Megnézném színésznek!!
2015. január 09. 19:53
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
imádom Harryt,de én ezt nem akarom. Harryt nem tudom elképzelni egy másik ember szerepében és nagyon nem szeretném,ha színészkedne. Így is elég elfoglalt
2015. január 09. 20:10
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
érdekelne milyen lenne egy filmben
engem csak a szinkron zavarna , hogy nem az ő csodálatos hangját hallhatnám
engem csak a szinkron zavarna , hogy nem az ő csodálatos hangját hallhatnám
2015. január 09. 20:23
Szerintem Harry színészként is megállná a helyét.
Kíváncsi vagyok,mi lesz ebből az egészből.
Kíváncsi vagyok,mi lesz ebből az egészből.
2015. január 09. 20:23
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
azért már az protekció,hogy még meghallgatásra se kellene mennie...hát 1D fiúk tuti majd csinálnak magunknak saját terveket és lehet,hogy ő a filmekben lesz...bár nem igazán tudom elképzelni,de ki tudja lehet,hogy jó lenne benne...tényleg kevesen vannak olyanok,akik a zenében és színészetben is jók,tisztelet a kivételnek
2015. január 09. 20:35
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
annyira utálom, hogy minden sztár azt hiszi magáról, hogy ha az egyik ágban sikeres, a másikban is az lesz -.- ég és föld a kettő, és könyörgöm, legalább a filmiparból ne ő folyjon!!!
2015. január 09. 20:41
Egyet értek azokkal akik azt mondják, hogy miért kell egy énekesnek máris színészi pályára lépni. De ettől függetlenül megnézném egy filmben.
2015. január 09. 21:00
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
nem azért mondom ezt, mert taszít ez a fiúbanda... de az a filmipar végső kétségbeesett kiáltása volna, ha ezekkel az alakokkal próbálnának népszerűséget kovácsolni egy film számára... márpedig ezek másra nem kellenek
2015. január 09. 23:33
Szerintem nagyon jó lenne színészként is
szerintem kipróbálhatná
2015. január 10. 08:58
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Szívesen megnézném egy filmben, ki tudja, lehet, hogy nagyon jó színész.
Valami kosztümös filmben el tudnám képzelni. Viszont nem annyira örülnék ha az éneklés mellett aktívan színészkedne is...:/
LucienneB: Ömmm... Bocs, már nem azért, de lehet, hogy tényleg jó színésznek, ezt nem tudhatod te sem. Attól még, hogy sikeres énekes, még nem biztos, hogy csak azért kapna szerepet, hogy nagyobb népszerűsége legyen a filmnek, komolyan...
LucienneB: Ömmm... Bocs, már nem azért, de lehet, hogy tényleg jó színésznek, ezt nem tudhatod te sem. Attól még, hogy sikeres énekes, még nem biztos, hogy csak azért kapna szerepet, hogy nagyobb népszerűsége legyen a filmnek, komolyan...
2015. január 10. 11:16
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Én szivesen megnézném egy szerepben! :* És senki ne momdja hogy nem lenne jó...Emberek honnan tudjátok egyáltalán hogy rossz lenne színésznek?? Attól mert nem a kedvencetek Harry nem dönthettek helyette..Ha színész lesz akkor legyen! Én támodatni fogom benne!!!
2015. január 10. 12:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Vágassa le a haját.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.