Photoshoppolt Justin Bieber Calvin Klein kampánya
2015. január 11. 17:11
|
|
Bitchpleaseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 238917 offline
|
Komolyan azzal akartak elérni sikert ezzel a képsorozattal, hogy a retusáláskor ekkora batár farkat biggyesztettek oda nyomorult gyereknek? Hát cipelni alig bírna egy ilyet... XDD
2015. január 11. 17:44
Minek rengeteg photoshoppot használni? Ez nem csak idevonatkozóan
2015. január 11. 22:22
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Hát gyerekek...gondoltuk hogy egyszer lebukik.. Csórikám nagyon gáz.
2015. január 11. 23:07
|
|
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline
|
Szerintem ez szánalmas! Hülyének veszik az embereket..mintha nem tudnánk h épp Justinnak egyálltalán nem ilyen...főleg a másadik kép...az brutál gyerekek!!! Ha Nem photoshoppolták volna szerintem jobb lett volna, hitelesebb és életszerűbb!!! Ez de nagyon gáz! És nem csak Justin számára..
2015. január 12. 01:24
nagyszerű munkát végeztek
szeretnék én ilyen csapattal dolgozni
ON.: Akármennyire is nem kedvelem Biebert, kit nem pseztek még agyon?! Legalább neki megmaradt minden tagja, igaz kicsit feltuningolva
ON.: Akármennyire is nem kedvelem Biebert, kit nem pseztek még agyon?! Legalább neki megmaradt minden tagja, igaz kicsit feltuningolva
2015. január 12. 16:12
|
Kristen and Robertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 198121 offline
|
Ez hülyeség NEM photoshoppolt képek. Justin megdolgozott ezért a testért.aki ezt máshogy gondolja az hülye id*óta b*rom.és csak irigy hogy nem lehet ilyen teste/vagy ilyen álompasija
<^3
Belieber forever. <3
Belieber forever. <3
2015. január 12. 16:17
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Oké, egy dolog, hogy nem a szívem csücske Bieber, de tényleg nem ps-eztek. Vagyis, nem ennyire durván. A képeket közlő oldal már visszavonta és bevallották, hogy hazudtak ezzel kapcsolatban - bár lehet ,hogy csak Justin perrel való fenyegetésétől paráztak be (bár, ha nem csináltak semmit arra sem lett volna okuk). Egyébként, az első képeken aránytalanul hatalmas feje van - mármint szerintem.
2015. január 12. 18:46
Idézet (Csillla @ 2015.01.12. 15:44)
Tuti hogy photoshop... Bíbörnek nincs ilyen teste...
Dehogy nincs! A sok izomnövelő szertől...
2015. január 12. 19:28
|
|
Csuri95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 218326 offline
|
Haha. méghogy megdolozott érte. de vicces, szerintem még ha én mondtam volna aki megdolgoztam érte napi 8 órába emelgetem a síneket meg a talpfákat a MÁV-nál a szemétláda államnak. lehet megsuhintanám jobbal egy kicsit azt össze szakadna.
szarrá keresi magát kornyikálásból aki meg rendes munkát végez nincs megfizetve.....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: